Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 18 gru 2017, 21:31
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 19 gru 2017, 10:24
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 19 gru 2017, 10:46
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 19 gru 2017, 11:28
WKB
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 gru 2017, 13:16
Tu warto uszczegółowić, że tylko między sobą tak się zachowują. Jak dla mnie normalnie zachowanie jak na 2 zwaśnione klubyNiby wielkie kluby, oficjalnie poprawne politycznie do porzygu i honorowe, a jak przychodzi co do czego, to zawsze wychodzą kompleksy i brak klasy.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 gru 2017, 13:46
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 19 gru 2017, 16:55
A dla mnie nienormalne zachowanie, bo pokazuje kompleksy wobec drugiej strony. A ani Barca, ani Real tych kompleksów mieć nie powinien względem siebie jak i innych klubów. Ale niestety działacze z obu stron zachowują się nieco śmiesznie i mało poważnie. Jestem za Barceloną od wielu już lat i nigdy nie wyrzeknę się tych barw ale czasem mi wstyd za zachowanie władz klubu, któremu kibicuję. Niech schodzą sobie obie ekipy z drogi, a swoją wyższość nad rywalem niech okazują na boiskuBienias pisze:Tu warto uszczegółowić, że tylko między sobą tak się zachowują. Jak dla mnie normalnie zachowanie jak na 2 zwaśnione klubyNiby wielkie kluby, oficjalnie poprawne politycznie do porzygu i honorowe, a jak przychodzi co do czego, to zawsze wychodzą kompleksy i brak klasy.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 20 gru 2017, 10:22
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 gru 2017, 18:42
Jarzinho
svnchez
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 gru 2017, 20:39
Jeśli ktoś nie zaprzecza to oznacza, ze jest to prawda? Nie wydaje mnie się, że ktoś stwierdził, że negocjuje kontrakt z Francuzem... Całą resztę można rozpatrywać w sferze domniemań na które nie ma potwierdzenia.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: svnchez » 20 gru 2017, 21:08
svnchez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 gru 2017, 21:51
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio