Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 gru 2017, 9:39
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 28 gru 2017, 10:19
Ja bym wykluczył jednak pełen egzaltacji i dziwnej maniery komentarz Święcickiego. Nie mogę go słuchać jako komentatora. Znacznie lepiej radził sobie jako prowadzący stan futbolu, był w tym dużo lepszy niż Stanowski, o którym wiadomo od dawna że powinien przede wszystkim pisać.
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 gru 2017, 10:23
Szczególnie Czachowski który jest cholernie nabuzowany i nawet kiedy piłka jest na środku boiska facet odlatuje jakby na bramkę sunął atak za atakiem,cholernie ciężko się go słucha.
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 gru 2017, 10:26
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 28 gru 2017, 15:17
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2017, 15:22
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 28 gru 2017, 15:23
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 28 gru 2017, 15:24
EndriuK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 gru 2017, 15:48
Conrado

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 gru 2017, 16:22
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 28 gru 2017, 17:41
Borek ok, ale ja nie potrafiłam znieść pana Hajty. Zresztą niejednokrotnie z komentarza można było wywnioskować, że Borka Hajto też irytuje czasem. Na szczęście na Mundialu nie będę musiała go słuchać ...matt_ pisze: Ze zwycięzcą nie mogę się nie zgodzić. Zawsze bardzo dobre przygotowanie do meczu, płynne przekazywanie swoich spostrzeżeń, budowanie emocji + posiada odpowiednią barwę głosu. Rzeczywiście, na tę chwilę najlepszy polski komentator. Pana Laskowskiego lubię, choć bardziej podczas transmisji piłki ręcznej czy siatkówki. W piłce nożnej też jest okej, ale odrobinę chyba przesadza z anegdotami zamiast skupić się bardziej na tym co się w danym momencie dzieje (w przywołanych przeze mnie dyscyplinach wygląda to inaczej i stanowi jego atut). Nie podzielam natomiast fenomenu Mateusza Święcickiego. To fajnie, że ma pamięć do wielu ciekawych historii, jednak w trakcie meczu pojawia się ich za dużo. W dodatku jego komentarz nie brzmi naturalnie, niezależnie od rangi spotkania chce tworzyć ogromne napięcie. Może to po prostu kwestia wprawy.
Poza tym, brakuje mi w najlepszej 10 jeszcze kilku komentatorów ze stajni nc+. Mam na myśli głównie Rafała Nahornego oraz Wojciecha Jagodę. Obydwaj nie zostali obdarzeni ogromną charyzmą, w dodatku ten drugi sprawia wrażenie dosyć zgryźliwego obserwatora (nie wiem jaki jest w życiu prywatnym, nie oceniam), ale przynajmniej dają obejrzeć mecz, co stanowi istotę ich roli. Komentator nie może przeszkadzać, nie jest przecież ważniejszy od rozgrywanego spotkania. Ma być miłym uzupełnieniem, co tym dwóm panom wychodzi dobrze.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 gru 2017, 17:44
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 28 gru 2017, 17:48
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio