istnieje juz temat o tej nazwie, więc może to ktoś łaskawie zablokuje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 14 wrz 2005, 15:56
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 14 wrz 2005, 16:12
ProszęWosek07 pisze:podaj ktoś linka do tego dema wersji beta bo bym sobie pograł
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 wrz 2005, 16:26
Dziękuję. Pozwoliłem sobie połączyć oba tematy ok. godziny 15, czyli od razu po przyjściu do domu. Serdecznie przepraszam, że nie ma mnie 24h na dobęBonso o gadzinie 15:56 pisze:widze, że moderka na tym forum jest fenomenalna![]()
petru
Bonso

BARCA#RULEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BARCA#RULEZ » 15 wrz 2005, 9:04
BARCA#RULEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 wrz 2005, 11:43
Loczek pisze:Ja mam pytanie, zgoła odmiennej treści. W myśl zasad i regulaminu Fifa, kiedy zawodnik w okienku transferowym dołączy do danego klubu, drugi raz barw do następnego okienka zmienić nie może. Jak w takim razie wytłumaczyć fakt, iż, kiedy przychodzi zima, za darmo można sprowadzić piłkarza do swojego klubu. Przechodzi on oczywiście w lecie do naszego teamu. Tak zrobiłem z 15 zawodnikami, ustawiłem im status na wystawiony na listę transferową i, że jest niepotrzebny klubowi. Sprzedałem 13 z 15 zawodników już w lecie. A podpisali przecież ze mną kontrakt i w meczach Pucharu Niemiec grali. Cy to jest błąd gry, czy ja o czymś nie jestem poinformowany? Proszę o szybką opdowiedz.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 15 wrz 2005, 15:36
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 15 wrz 2005, 16:06
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 15 wrz 2005, 16:10
majo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 15 wrz 2005, 16:11
MAXPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 15 wrz 2005, 16:20
majo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 15 wrz 2005, 18:45
Jedną ze zmian wprowadzonych do Football Managera 2006 jest - po raz pierwszy w historii serii - możliwość negocjacji menedżerów z zarządem klubu. Dotyczy to zarówno ich kontraktów, jak i zwiększenia wynagrodzeń zawodników i budżetów transferowych, a także np. w sprawie rozbudowy stadionu. Pamiętajmy jednak, że zbyt mocne naciski na zarząd niepoparte wynikami mogą wysłać menedżera na bezrobocie.MAXPL pisze:Co nowego jest w tym FM ?? i ile mozna grac sezno 1/2 sezoonu
Zgadza się, tak właśnie jest napisane...majo pisze:Na stronie przeciez pisze: Aby ściągną podany plik musisz byc zarejetrowany na ich stronie i zalogowany.
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 16 wrz 2005, 6:43
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _majin_ » 16 wrz 2005, 14:11
_majin_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio