FMy - Strona 233

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 14 wrz 2005, 15:56

widze, że moderka na tym forum jest fenomenalna :roll:

istnieje juz temat o tej nazwie, więc może to ktoś łaskawie zablokuje :roll:

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 14 wrz 2005, 16:12

Wosek07 pisze:podaj ktoś linka do tego dema wersji beta bo bym sobie pograł
Proszę

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 wrz 2005, 16:26

Bonso o gadzinie 15:56 pisze:widze, że moderka na tym forum jest fenomenalna :roll:
Dziękuję. Pozwoliłem sobie połączyć oba tematy ok. godziny 15, czyli od razu po przyjściu do domu. Serdecznie przepraszam, że nie ma mnie 24h na dobę ;(.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 14 wrz 2005, 16:28

no problem

Awatar użytkownika
BARCA#RULEZ
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BARCA#RULEZ » 14 wrz 2005, 18:30

mozna jakims innym?

Awatar użytkownika
BARCA#RULEZ
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BARCA#RULEZ » 15 wrz 2005, 9:04

Sorry za 2 posty po soba :oops: ale mam bardzo wazne pytanie (dla mnie). Jak moge dodac do gry nowych zawodnikow i nowe druzyny :roll: .
I jak do nich wkleic zdjecia i herby. :?: I innym Edytorem niz standardowy w folderze z gra
prosze o odpowiedz Pod tym postem lub na Adres E-mail Karol5552@o2.pl :P :P

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 wrz 2005, 11:43

Loczek pisze:Ja mam pytanie, zgoła odmiennej treści. W myśl zasad i regulaminu Fifa, kiedy zawodnik w okienku transferowym dołączy do danego klubu, drugi raz barw do następnego okienka zmienić nie może. Jak w takim razie wytłumaczyć fakt, iż, kiedy przychodzi zima, za darmo można sprowadzić piłkarza do swojego klubu. Przechodzi on oczywiście w lecie do naszego teamu. Tak zrobiłem z 15 zawodnikami, ustawiłem im status na wystawiony na listę transferową i, że jest niepotrzebny klubowi. Sprzedałem 13 z 15 zawodników już w lecie. A podpisali przecież ze mną kontrakt i w meczach Pucharu Niemiec grali. Cy to jest błąd gry, czy ja o czymś nie jestem poinformowany? Proszę o szybką opdowiedz.

Dzięki za odpowiedź, nie piszcie aż Tyle :(

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 15 wrz 2005, 15:36

nic wiele sie nie zmieniło ale mam pytanko jaęzeli wgram cracka to gra będzie jak pełna wersja ????? jeżeli tak to proił bym o lina na cracka

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 15 wrz 2005, 16:06

Jeśli ktoś chciałby wiedzieć jak będzie wyglądało pudełko FMa 2005 to oto je podaje:

Pudełko
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2005, 16:11 przez RadoGol, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 15 wrz 2005, 16:10

Nie jezeli wgrasz cracka to nie bedzie pełna wersja bo jest to wersj beta czliy demo testowe

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 15 wrz 2005, 16:11

nie wiem jak to sciagnac :/ pomoze mi ktos bardzo prosze:)

Co nowego jest w tym FM ?? i ile mozna grac sezno 1/2 sezoonu :)
napiszcie :)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 15 wrz 2005, 16:20

Na stronie przeciez pisze: Aby ściągną podany plik musisz byc zarejetrowany na ich stronie i zalogowany.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 15 wrz 2005, 18:45

MAXPL pisze:Co nowego jest w tym FM ?? i ile mozna grac sezno 1/2 sezoonu
Jedną ze zmian wprowadzonych do Football Managera 2006 jest - po raz pierwszy w historii serii - możliwość negocjacji menedżerów z zarządem klubu. Dotyczy to zarówno ich kontraktów, jak i zwiększenia wynagrodzeń zawodników i budżetów transferowych, a także np. w sprawie rozbudowy stadionu. Pamiętajmy jednak, że zbyt mocne naciski na zarząd niepoparte wynikami mogą wysłać menedżera na bezrobocie.

Z kolei opcja rozmowy z zespołem w czasie przerwy meczu daje możliwość reakcji na poczynania konkretnych zawodników lub całego zespołu. W ten sposób łatwo można poprawić to, co szwankowało w pierwszej połowie. Opcja ta może mieć decydujący wpływ na przebieg drugiej połowy, tym samym na rezultat całego meczu. Czy zmotywujesz swój zespół do większego wysiłku, czy wręcz przeciwnie, podkopiesz ich morale?

Kolejną, ciekawą nowością jest większa interakcja z zawodnikami. Niezadowoleni zawodnicy wpływają swoją postawą na cały zespół, więc bardziej szczegółowa opcja kierowania poszczególnymi zawodnikami powinna zadowolić każdego trenera.

Kompletnie zmodyfikowano opcję treningów. Plan ćwiczeń i postęp doświadczenia zawodników został uproszczony, a trenerzy i asystenci stali się znacznie bardziej wpływowi w sztabie szkoleniowym zespołu. Zwiększono także wpływ mediów i ilość dostępnych w tej kategorii opcji.

Zupełną nowością jest pojawienie się profili sędziów! Dzięki tej opcji szybko sprawdzimy ile kartek przyznał dany sędzia w czasie ostatnich spotkań, co może być nie bez znaczenia przed Twoją następną kolejką. Warto złagodzić styl gry zawodników, jeśli ma się trafić prawdziwy "drukarz".

Dodatkowym elementem strategicznym w grze będzie ulubiona pozycja zawodnika na boisku. Dzięki temu nie tylko będziesz wiedział gdzie warto postawić danego zawodnika, ale także jak porusza się na boisku, co pozwoli poukładać zespół w naprawdę solidną drużynę!

Grać można pół sezonu, jak zawsze z resztą w demie ;).
majo pisze:Na stronie przeciez pisze: Aby ściągną podany plik musisz byc zarejetrowany na ich stronie i zalogowany.
Zgadza się, tak właśnie jest napisane...

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 16 wrz 2005, 6:43

Gra jaik na wersje beta wymiata.Spoko opcja quick taktik ale nie ma aktualnych składów ale to tylko beta.Mi sie bardzo podoba,czekam na full version

_majin_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

O Cassano...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _majin_ » 16 wrz 2005, 14:11

A mi sie cały czas wydaje że Cassano to jeden z lepszych napadziorów w fm 2005. A tuttaj co chwile czytam że ktoś go sprzedał... i to za góra 30 mln (nie wiem czego ale chyba euro) a gdy ja chce go kupić to chcą conajmniej 44 mln :O świry... choćby nie wiem jaki był dobry to za 44 mln mam dwa składy (22 zawodników) na przyzwoitym poziomie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”