Mundial 2018

molnarKowalski
Skład B
Skład B
Reputacja: 3

Mundial 2018

Post autor: molnarKowalski » 30 gru 2017, 16:02

Wymagania kibicow w Polsce sa duze,gdyz euro 2016 rozbudzilo nieslychanie duza nadzieje na podobny sukces,a moze nawet wiekszy.Media Polskie strasznie pompuja balon oczekiwan i rosnie duza presja na repr Polski,lepiej nie pompowac balona,zeby to nie pieprzlo po turnieju.No bo podobne duze nadzieje byly przed mundialem 2002,czy na euro 2012 i skonczylo sie to wtedy kompletna klapa.Mnie najbardziej wpienia Tomaszewski ktory wszem i wobec trabi ze repr Polski dojdzie az do polfinalu :shock: gosc widac ze bardzo odjechal w marzeniach.Wydaje mi sie ze repr Polski az tak duzego potencjalu pilkarskiego jeszcze nie posiada,zeby myslec az o wejsciu do polfinalu,ale cwiercfinal byc moze bedzie do zrealizowania.Ja przypomne 4 lata temu Kostaryka dotarla na ten szczebel mundialu,wiec czemu repr Polski ma tam nie dojsc,ale trzeba naprawde bardzo zasuwac,byc precyzyjnym w wykanczaniu okazji podbramkowych,miec porzadna defensywke,szarpiacych pomocnikow i czujnych bramkarzy na bramce,dobrze by bylo miec tez wartosciowych rezerwowych na lawce i z tym ostatnim elementem jest problem w kadrze Polski.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”