Co do reszty:
Kamil232 pisze: No to bardzo nie ładne zachowanie. Czysta manipulacja, mająca na celu mnie ośmieszyć. Zresztą nie pierwszy przytyk taki z twojej strony. Co rusz teksty w stylu nie ma co dyskutować, jesteś twardo głowy bla bla. Od rzekomego arbitra elegancji tego forum oczekiwałbym czegoś innego. No ale to już kiedyś wyjaśniliśmy sobie, że z klasą często największy jest problem u tych co najgłośniej o niej krzyczą.
Nieładne zachowanie? Przytoczyłem Ci tylko Twoje słowa, które sam tutaj wypisywałeś. To też moja wina, że sam sobie przeczysz na przestrzeni kilku miesięcy? Sam przecież powyżej natłukłeś elaborat o tym, że zmieniłeś zdanie o Lingardzie.
Co do umiejętności używania guzika "szukam" polecam go także do Twojego użytku, czasem się przydaje. Zawsze to lepsze niż kłamstwa, szkalowanie, rzucanie oszczerstw bez pokrycia i stroszenie piórek jak np. tutaj:
Na forum zrobiłeś ze mnie swojego prześladowcę choć nie kiwnąłem nawet palcem w tym kierunku więc zwyczajnie kłamałeś. Dowodów nadal żadnych nie ma bo być nie może gdyż nigdy żadnego bana Ci nie dałem ale co tam, lepiej rzucić w kogoś gównem i się odwrócić, prawda? Tu więc jeszcze raz zacytuję jedynego użytkownika, z którym zawsze się zgadzasz: