PS Nie spiąłem się za bardzo?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 sty 2018, 23:37
ryba_82
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 sty 2018, 23:43
Lukaku: 10 goli 4 asystyryba_82 pisze:Podpowiadam: na przełomie sierpnia i września Lukaku napierdzielał bramki aż miło.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 sty 2018, 23:59
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 sty 2018, 0:07
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 sty 2018, 0:11
Ależ ja nigdzie nie napisałem że go miażdży, a jedynie że robi podobne. Dlaczego przeinaczasz moje słowa?ryba_82 pisze:Rzeczywiście miażdży w statystykach Belga
Wywalczył sobie miejsce właśnie Lingard, natomiast Lukaku je dostał za 80 mln i być może właśnie w tym momencie je traci.ryba_82 pisze:a ten ostatni przynajmniej potrafił sobie wywalczyć miejsce w składzie na przestrzeni całego sezonu jak do tej pory a nie tylko wtedy gdy złapał formę życia.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 02 sty 2018, 0:15
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 02 sty 2018, 0:24
Może i słowo "miażdży" trochę przejaskrawia sytuację,ale to Ty twierdzisz że Lingard to najlepszy grajek United bo zagrał świetny miesiąc a podobny okres zaliczył Lukaku.Powtarzam po raz kolejny:jeden świetny miesiąc nie daje mu statusu najlepszego grajka sezonu United,bo do tego mu jeszcze daleko.Nawet ostatnio krytykowany Lukaku miał podobny a już do De Gei który wybronił Diabłom nie jeden mecz nie ma startu.
Na pewno skład City ma tu coś do rzeczy
ryba_82
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 sty 2018, 7:43
Przeciwnie, napisałem kilka postów wcześniej że uważam de Gee za najlepszego gracza United w tym sezonie. Zanim znów weźmiesz się na dyskusję ze mną to czytaj uważnie chłoptasiu moje posty, bo jaki sens ma wtedy dyskusja.ryba_82 pisze:Może i słowo "miażdży" trochę przejaskrawia sytuację,ale to Ty twierdzisz że Lingard to najlepszy grajek United bo zagrał świetny miesiąc a podobny okres zaliczył Lukaku.Powtarzam po raz kolejny:jeden świetny miesiąc nie daje mu statusu najlepszego grajka sezonu United,bo do tego mu jeszcze daleko.Nawet ostatnio krytykowany Lukaku miał podobny a już do De Gei który wybronił Diabłom nie jeden mecz nie ma startu.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 sty 2018, 9:07
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 sty 2018, 10:10
No to rzeczywiscie fajnie. Troche mnie fajnie, jak sobie przypomniec, ze na jednego z trojki tych wychowankow Manchester musiał wydac ok 100 baniekred85 pisze:
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 sty 2018, 10:16
Jeden kosztował 100 baniek, drugi gra dla Evertonu, a trzeci to wiadomo
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 sty 2018, 12:28
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sty 2018, 13:03
skrytykował, ale rady posłuchał, dał gracza wiecej do środka i Pogba wyglądał lepiej i miał udział przy obu golach
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio