jeszcze piowiedz kto ci wlepil wp i dlaczego tylko 1?kostek pisze:Czasami trzeba, jak się czyta takie brednie. Na następne podobne posty nie będę odpowiadał, bo szkoda czasu.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 14:39
jeszcze piowiedz kto ci wlepil wp i dlaczego tylko 1?kostek pisze:Czasami trzeba, jak się czyta takie brednie. Na następne podobne posty nie będę odpowiadał, bo szkoda czasu.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 13 wrz 2005, 14:43
kostek pisze:NO TAK NIECH KORWIN KORZYSTA Z TAKICH ŻRÓDEŁ JAK PIS, KTÓRY GRUBE MILIOY Z BUDŻETU PAŃSTWA PRZEZNACZA NA KŁAMLIWE I ŻAŁOSNE SPOTY. ZAMIAST PIERDOLIĆ O POSIŁKACH DLA DZIECI SKONCZY Z REKLAMA I PIENIĄDZE PRZEZNACZY NA TE POSIŁKI.LOL.
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 wrz 2005, 14:59
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 13 wrz 2005, 15:07
Krzysztof Jarzyna pisze:Ps. daliscie sobie nawzajem po WP Łypiący chociaz ja obstawiam romeo, zakopchani przeciez nie maja czasu na polityke Laughing
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 wrz 2005, 15:18
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 13 wrz 2005, 15:23
nie dam mu za to WP bo wiem że nie zrobił tego celowoco do WP, to ja dalbym Kostkowi jeszcze za 'Margaryne' - celowe przekrecanie nazwy wlasnej Laughing - jakby ktos nie widzial, chodzilo o Mandaryne Laughing
czy ja przekonywałem kogos żeby głosował na jakąć partię ?cloner pisze:wracajac do meritum sprawy, moze lepiej nie kloccie sie juz, nie piszcie OT, bo to nie ma sensu, wyniki wyborow pokaza, kto jak potrafil kogo przekonac Laughing
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 wrz 2005, 15:30
oyyy, chlopie, chlopiepippen pisze:czy ja przekonywałem kogos żeby głosował na jakąć partię ?cloner pisze:wracajac do meritum sprawy, moze lepiej nie kloccie sie juz, nie piszcie OT, bo to nie ma sensu, wyniki wyborow pokaza, kto jak potrafil kogo przekonac Laughing
NIE !
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 13 wrz 2005, 15:35
cloner pisze:NIE GLOSUJ NA IDIOTOW Exclamation - GLOSUJ NA PARTIE DEMOKRATYCZNA - DEMOKRACI.PL Exclamation
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2005, 23:58
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 wrz 2005, 0:14
Krzyże w Oswięcimiu, antysemickie broszury w kioskach, LPR, "Unia nas zniszczy, Żydy w rządzie" te klimaty?fieldy pisze:Leszek Bubel
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2005, 0:21
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 wrz 2005, 11:03
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 16 wrz 2005, 20:53
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 16 wrz 2005, 21:00
A to logo na środku to chyba było w paincie robionefieldy pisze:strona też znakomita - na pierwszej lekcji HTML'a takie robiliśmy
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 16 wrz 2005, 21:05
FUDŻIN
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio