Arek Gołaś nie żyje :( !!!! - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 wrz 2005, 23:32

Hmm, zal patrzec ze pieprzycie glupoty nawet w takim temacie. Wniosek? Nastepnym razem nie zakladac takich tematow. Najgorsze jest to ze pod prtekstem smierci drugiego czlowieka, ktos nabija sobie posty. Ten temat w pelni odzwierciedla nam poziom forum.

jeden z niektorych postow z tego tematu, ktore warto przeczytac:
Anka pisze: Zmarł Arkadiusz Gołaś, nagle wszystkich ulubiony siatkarz. Dla mnie on jednak nie jest siatkarzem, nie jest reprezentantem Polski - on jest człowiekiem. To nie jest w tej chwili postać, nad którą trzeba się litować. Nie sądzę, by on sobie tego życzył. Piszecie: 'Dlaczeg on? Bóg widocznie nie istnieje!' Dla mnie Bóg istnieje. W tych nielicznych momentach, kiedy wszyscy forumowicze (no dobra, 95%) sobie może nabić, i WP nie dostanie, widać, że Bóg sobie nie radzi. Dlatego z ziemi bierze takich ludzi, jakim był Gołaś. Jakim? Na to sobie sami odpowiedzcie.

Teraz porownajcie to z tym:
Szkoda miał dopiero 24 latqa <'>
Chcecie postawic swieczke powiedziec ze szkoda go wam? www.onet.pl tam was nikt nie osadzi o nabijanie.

Swoja droga, nie tyle mi szkoda Arka, co jego rodziny, zony z ktora w lipcu wzial slub, pomyslcie jak sie musi teraz czuc, ona przezyla wypadek, on nie.

Chlopak w mlodym wieku, mial wszystko, kochajaca zone (chyba), pieniadze i rodzine, sumujac te rzeczy otrzymamy szczescie, szczescie ktore mozna latwo przerwac.

Prosze nie robcie juz tutaj szopki, szkoda go wam? Chcecie to zaznaczyc? Zrobcie opis w komunikatorach, zmiencie podpis itd.

dexter84t
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter84t » 17 wrz 2005, 0:49

szkoda mi modelatora który uważa że wszyscy którzy wchodzą na tego posta chcą sobie nabić jak tak to po cholere zakładaćie takie posty a jak już zakładasz to uczcij pamięć wielkiegi siatkarza i człowieka a jak ci to nie pasuje to zamknij się szkoda mi ciebie bóg powinien takich właśnie jak ty karać a nie takich jak GOŁAŚ :(:(:( i to jest wielka niesprawiedliwość i jeszcze raz to powtórze szkoda że odszedł ARKU MODLE SIĘ ZA CIEBIE I ZA TWOJĄ RODZINE KTÓRA PRZEŻYWA TERAZ WIELKI ŻAL rzycie jest bardzo niesprawiedliwe:(:(:(:(:(

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 17 wrz 2005, 12:04

No wiec, jak mowilem tak zrobie. Nie ma sensu, aby ten temat dalej istnial. Niektorym z Was zalezalo tylko na nabiciu posta, inni moze mieli jakis wyzszy cel. Nie wnikam w to. Nie zabraklo tez takich, ktorzy wczuwaja sie w role moderatora, chociaz nim nie sa. Dyskusja w tym teamcie juz do niczego nie prowadzi, uszanujmy smierc Arka i chociaz tutaj nie zaczynajcie sie klocic. :/

a wiec zamykam

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”