Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 02 sty 2018, 14:59
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 06 sty 2018, 7:43
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 sty 2018, 11:25
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 sty 2018, 11:36
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 sty 2018, 11:44
red85
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 sty 2018, 13:22
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 06 sty 2018, 13:32
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 06 sty 2018, 13:40
No i powstaje pytanie, które kieruje do Kamila, czy w takim układzie i w kontekscie tego o czym pisał Morrow taki typek jak fabregas, który nigdy nie był orłem zapierdalaniu w obronie to najlepsze rozwiązanie. Wg mnie nie. I to głównie miałem na mysli jak sobie zazartowałem, ze do stawiania autobusow wam Fabregas niepotrzebny. Wy potrzebujecie pomocnika w stylu Emre Cana (tylko z 3 klasy lepszego), czyli takiego, który bedzie trzymał dyscypline taktyczna, zapieprzał w obronie i jednoczesnie podłączał sie do akcji ofensywnych by tworzyc przewagi w róznych sektorach boiska. Taki Kante np.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 sty 2018, 13:42
Vidalmasacra pisze:No i powstaje pytanie, które kieruje do Kamila, czy w takim układzie i w kontekscie tego o czym pisał Morrow taki typek jak fabregas, który nigdy nie był orłem zapierdalaniu w obronie to najlepsze rozwiązanie. Wg mnie nie. I to głównie miałem na mysli jak sobie zazartowałem, ze do stawiania autobusow wam Fabregas niepotrzebny. Wy potrzebujecie pomocnika w stylu Emre Cana (tylko z 3 klasy lepszego), czyli takiego, który bedzie trzymał dyscypline taktyczna, zapieprzał w obronie i jednoczesnie podłączał sie do akcji ofensywnych by tworzyc przewagi w róznych sektorach boiska. Taki Kante np.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 sty 2018, 13:45
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 06 sty 2018, 13:55
Nikt nie czyta tych Twoich eseji
W lidze własnie najbardziej z takim typem pomocnika kojarzy mi sie Kante. On nie zbiera statystyk asyst czy bramek ale jesli chodzi o tworzenie przewagi gdzies po skrzydłach, gdy sytuacja tego wymaga to jest bezbłędny. Do tego umie podciągnąc z piłka kilknascie metrow do przodu.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 06 sty 2018, 14:08
Lingardowi chyba najbardziej siedzi, gdy ma większą swobodę taktyczną i myślę, że bazowo wstawienie go po lewej stronie też ma rację bytu. I tu mamy kluczową kwestię - Pogbę mającego za plecami dwóch środkowych pomocników. Zdaje się, że grał tak w Juventusie i lubił się zapędzać w lewe sektory boiska, gdzie mógłby się uzupełniać właśnie z Lingardem szukającym gry na całej szerokości. Tak grali z Evertonem i wychodziło to co najmniej obiecująco.Morrow pisze: Do tego zmierzam maxskr. Tyle, że forma Lingarda jest obecnie kosmiczna i próby zabierania go z 10 gdzie tak odpalił tylko po to żeby wrzucić tam Pogbę, są akurat w tej chwili nieco ryzykowne. Zwłaszcza, że Jesse kapitalnie się odnajduje w tych kontrach a jego współpraca z Pogbą za plecami też jest niczego sobie. Poza tym to byłby jednak mały krok w stronę defensywy. Jeśli chodzi o granie z Bournemouth, West Bromem czy Stoke to tu raczej nie spodziewam się żadnych zmian ustawienia. Ciekawy jestem jak to będzie ustawiał Jose kiedy przyjdzie granie z mocniejszymi rywalami.
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sty 2018, 14:29
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 sty 2018, 14:48
Nie bardzo. Tutaj potrzebny jest ktos znacznie bardziej mobilny. Idealnie byłoby mieć typ Carrasa, typ Vidala (O Keano już nie wpsominając) i Pogbefieldy pisze:United potrzebuje po prostu młodego Carricka do pary z Maticiem
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio