Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 19

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 lip 2005, 19:04

mam problem...
chcialem wypalic sobie plytke audio, ale nie mam zadnej czystej CD-Rki. wiem, ze mam CD-RW, ale cos nie moge jej znalezc. ostatnio wypalalem kumplowi na niej film, jak przyszedl oddac, to wzial ze soba tez swoje plytki i wypalilem mu wiecej filmow. w sumie to teraz nie wiem, czy przez przypadek nie wzial mojej RWoszki.
jestem w kropce, bo nigdzie nie moge znalezc mojej cd-rw. nie moge wypalic muzy :((. poradzcie cos... moze ktos wie, gdzie jest moja RWoszka??

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 20:21

Trudna sprawa, zadzwon do Krzysia Rutkowskiego :roll: :roll:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 29 lip 2005, 1:08

Lakier pisze:Trudna sprawa, zadzwon do Krzysia Rutkowskiego :roll: :roll:
hmmmm... myslisz, ze jest to lepsze od kupienia nowej plytki?? nie naswietlilem dobrze problemu... otoz wyjezdzam w poniedzialek nad morze i chcialbym zabrac ta plytke ze soba. watpie by krzysiu zdazyl ja znalezc w tak krotkim czasie. poza tym ne mam do niego numeru, moglbys podac?? jezeli ne teraz to na pewno przyda sie na [potem jak cos jeszcze mi zaginie...
w kazdym razie ponawiam pytanie. jezeli ktos wie gdzie moze byc moja eRWoszka, prosze dac znac...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 27 sie 2005, 12:56

Twoja sygnatua nie jest poprawna.

Całkowity rozmiar użytych przez Ciebie w podpisie obrazków wynosi 39.96Kb, natomiast maksymalna wartość to 30Kb.

Nie moge nawet usunąc swojego Avatara co jest? Wogóle żadnej zmiany a ten komunikat to jest farmazon...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 wrz 2005, 21:33

Wiem ze moj problm jest bardzo błachy i chyba byl juz poruszany ale nie otrzymalem w pelni satysfakcjonjjacej mnie odpowiedzi :wink:
Jak widac moje konto ostrzezen jest juz pieknie wyczyszczone. Snipp mowil mi chyba ze jak sie konto ostrzezen wyczysci to zwolni sie miejsce na gwiazdki i bede mial znow swoje gwiazdeczki pod podpisem RAGAZZO INTERISTA. Da sie moje STARS przywrocic ?? Ale nie pali mi sie choc fajnie by bylo jak by jakis mod sie tym zajal :] bylbym wdzieczny.

dzieki z gory i POZDRO

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 wrz 2005, 12:08

Mam pytanie co się dzieje że wygasa tak czesto strona ?? i znów error pojawia sie ? Jakieś problemy macie z serwerem ?? Bo nawet pisać sie nie da :?

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 22 wrz 2005, 17:06

Ja nie wiem. U mnie wszystko w porządku. Ja nie mam takowych problemów.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 wrz 2005, 17:11

Już w porzadku Agnieszka :wink: Wiesz to było 3 czy 4 dni temu że wygasała i potem nie wgrywała się. Ale juz na drugi dzien było dobrze.

Przypomniało mi się :arrow: Pamietacie jak nie dawno Zaza 8) zgłosił Redakcja że ktoś sie podłaczył do serwis i po zalogowaniu przekierowuje na strone jakimś ?? O tym Piwus pierwszy sie dowiedział od mnie.

To okazało sie że to coraz wiecej stron ma taki problem z nimi. :shock: jakaś akcje promujace "tanie latanie" czy co ? :lol: Dobrze ze to nie był inne serwis :roll:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 paź 2005, 13:00

Kurde. Za każdym razem jak wchodze na forum to muszę się logować. Czemu tak jest? Dotychczas było wszystko w porządku. :?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8687
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 13:02

Corinthians pisze:Kurde. Za każdym razem jak wchodze na forum to muszę się logować. Czemu tak jest? Dotychczas było wszystko w porządku. :?
hmmm, u mnie wszystko OK
usun sobie cookies - na pewno teraz bedziesz musial sie wszedzie na nowo zalogowac, ale pozniej powinno dzialac bez zarzutow :)

pozdro

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 paź 2005, 13:07

Corinthians pisze:Kurde. Za każdym razem jak wchodze na forum to muszę się logować. Czemu tak jest? Dotychczas było wszystko w porządku. :?
Albo spróbuj zmienić przegladarke na inna, ja miałem identyczną sprawe... Ale jakimś cudem wszytsko jest w porzadku.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 paź 2005, 13:18

wazi pisze:
Albo spróbuj zmienić przegladarke na inna, ja miałem identyczną sprawe... Ale jakimś cudem wszytsko jest w porzadku.
Wazi masz rację - to przeglądarka. THX

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8687
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 14:01

mamy problem :!:
tym problemem jest Adammo :!:

1406010 - to jest jego nr gg - ktos chce cos wyjasnic - probujcie, moze Was nie zablokuje :lol: :lol:

p.s. - czekam na wyjasnienie tej sprawy :!:

pozdrawiam

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 paź 2005, 13:47

do postu http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=126394#126394
sprawdzales czy dziala caps lock, czy tez num lock? sprawdz czy sie zapalaja diody po ich wcisnieciu. jezeli formatowales dysk to nie moga byc to zadne wirusy. jezeli diody sie zapalaja, to nic ci sie nie zawiesza, tylko nie ma sygnalu na monitor, dlatego sie nic nie rusza. obraz na monitorze zastyga, ale poza tym wszystko dziala ok. sprawdz kabel od monitora, to prawdopoodbnie z nim jest cos nie tak...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 paź 2005, 14:23

Ja mam taki problem ze nie moge za cholere znaleźć spolszczenia do gry THE SIMS. Mialby ktos namiary na cos takiego ??

Czekam na pomoc

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”