Aż Kompany w Twoim avku się ucieszył
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 sty 2018, 21:28
No tak. Cieszmy się, że dalej za sterami bezie człowiek, który nie chce/nie potrafi wykorzystać wszystkich atutów naszego najlepszego grajka, stawia autobus u sibie w derbach i ma wyjebane na młodzież. Idealny trener na kolejne lataCarbon pisze:Mourinho ma lada moment podpisać nowy kontrakt.![]()
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 sty 2018, 8:57
Bienias
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 17 sty 2018, 19:50
Ja mam własnie takie przeczucie (choc chyba odpowieniej byłoby napisac, ze mam taka nadzieje), ze Mourinho od przyszłego sezonu bedzie zaliczał juz zjazd formy z United. Pewnie nie tak spektakularny jak w Chelsea ostatnio, bo tam jednak zdaje sie cała szatnia sie przeciw niemu zbuntowała ale wydaje mi sie, ze on wiecej z tej druzyny nie wycisnie. Chyba, ze kupi jeszcze z 5 takich gosci jak Pogba i z kazdym trafi jak z Pogbą, a nie tak jak z Mikitarjanem.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 sty 2018, 15:02
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 sty 2018, 15:12
masacra pisze:Ja mam własnie takie przeczucie (choc chyba odpowieniej byłoby napisac, ze mam taka nadzieje), ze Mourinho od przyszłego sezonu bedzie zaliczał juz zjazd formy z United. Pewnie nie tak spektakularny jak w Chelsea ostatnio, bo tam jednak zdaje sie cała szatnia sie przeciw niemu zbuntowała ale wydaje mi sie, ze on wiecej z tej druzyny nie wycisnie. Chyba, ze kupi jeszcze z 5 takich gosci jak Pogba i z kazdym trafi jak z Pogbą, a nie tak jak z Mikitarjanem.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 sty 2018, 15:26
Sądziłem że to powiedzenie kibiców z MerysideKamil232 pisze:Jakiś zakład że za rok będzie lepszy wynik niż w tym?
sickstick
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 18 sty 2018, 15:37
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 sty 2018, 15:41
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sty 2018, 3:53
No jestem na tak.When I was told that a Nice player was nicknamed the "African Xavi,” I followed him very closely. I watched matches and a ton of videos. I didn’t know him... and I was spellbound: I’m not used to seeing such a talent in midfield. Short passing, long passing, tactical intelligence, distance shooting, personality, organizing play, that last magic pass ... "madre mia!” He would do very well at Barça! He can play anywhere in the middle. Seri is fantastic. I can say, without hesitation, that he has what we call "Barça DNA.”
Kamil232
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 sty 2018, 9:03
O Serim w kontekscie Liverpoolu to ja czytam plotki od conajmniej roku. Na moje to albo on rzeczywiscie jest tak dobry, ze pół Europy ma gdzies go zapisanego jako potencjalne wzmocnienie albo jego agenci robia swietną pr-ową robote licząc, ze w koncu ktos wyskoczy z jakąs astronomiczna ofertą.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 sty 2018, 13:26
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio