Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1641

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sty 2018, 20:52

Carbon pisze: Mourinho ma lada moment podpisać nowy kontrakt. :jupi: :jupi:
Aż Kompany w Twoim avku się ucieszył

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 sty 2018, 21:28

Carbon pisze:Mourinho ma lada moment podpisać nowy kontrakt. :jupi: :jupi:
No tak. Cieszmy się, że dalej za sterami bezie człowiek, który nie chce/nie potrafi wykorzystać wszystkich atutów naszego najlepszego grajka, stawia autobus u sibie w derbach i ma wyjebane na młodzież. Idealny trener na kolejne lata :jupi:

:suicide:

Oby tylko to były głupie plotki bo dłużej niż sezon, półtora tego nie zniosę.

Miałem nawet napisać 2 zdania na temat wczorajszego meczu, ale ten news skutecznie mnie zniechęcił.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 sty 2018, 8:57

Czy w United wiedzą, że teraz trwa prime time jego pracy trenerskiej? To jest typowy trener na osiągnięcie wyniku w krótkim czasie.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 17 sty 2018, 11:25

wloski pisze: Czerwony diabły w tej chwili nie są na etapie na jakim jest Real i Barcelona finansowo, nawet nie są na etapie PSG, które ma powiedzmy nieograniczony kurek i prawników, którzy będą przemycać kasę.
http://www.firstpost.com/sports/manches ... sion=true0
:glass:

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 17 sty 2018, 19:50

Bienias pisze: Czy w United wiedzą, że teraz trwa prime time jego pracy trenerskiej? To jest typowy trener na osiągnięcie wyniku w krótkim czasie.
Ja mam własnie takie przeczucie (choc chyba odpowieniej byłoby napisac, ze mam taka nadzieje), ze Mourinho od przyszłego sezonu bedzie zaliczał juz zjazd formy z United. Pewnie nie tak spektakularny jak w Chelsea ostatnio, bo tam jednak zdaje sie cała szatnia sie przeciw niemu zbuntowała ale wydaje mi sie, ze on wiecej z tej druzyny nie wycisnie. Chyba, ze kupi jeszcze z 5 takich gosci jak Pogba i z kazdym trafi jak z Pogbą, a nie tak jak z Mikitarjanem.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 sty 2018, 15:02

A ja bym aż tak nie przesadzał z tym zjazdem formy. Jeśli dadzą mu nowy kontrakt i to, czego chce na rynku transferowym, to może być trenerem znacznie dłużej niż się wydaje pismakom. Pamiętajmy, że to drugi sezon, wkraczamy w decydującą fazę i Mou dopina sobie garnitur. Szatnia jest jego, ma posłuch w mediach, United to dobry klub, by w końcu zapracował na swoje po SAF.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 sty 2018, 15:12

masacra pisze:
Bienias pisze: Czy w United wiedzą, że teraz trwa prime time jego pracy trenerskiej? To jest typowy trener na osiągnięcie wyniku w krótkim czasie.
Ja mam własnie takie przeczucie (choc chyba odpowieniej byłoby napisac, ze mam taka nadzieje), ze Mourinho od przyszłego sezonu bedzie zaliczał juz zjazd formy z United. Pewnie nie tak spektakularny jak w Chelsea ostatnio, bo tam jednak zdaje sie cała szatnia sie przeciw niemu zbuntowała ale wydaje mi sie, ze on wiecej z tej druzyny nie wycisnie. Chyba, ze kupi jeszcze z 5 takich gosci jak Pogba i z kazdym trafi jak z Pogbą, a nie tak jak z Mikitarjanem.

Jakiś zakład że za rok będzie lepszy wynik niż w tym?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6313
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 sty 2018, 15:26

Kamil232 pisze:Jakiś zakład że za rok będzie lepszy wynik niż w tym?
Sądziłem że to powiedzenie kibiców z Meryside :bicz:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sty 2018, 15:33

Kamil232 pisze: Jakiś zakład że za rok będzie lepszy wynik niż w tym?
Mogę się założyć, że nie będzie mistrzem.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 18 sty 2018, 15:37

Ja tez sie chętnie o to załoze

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 sty 2018, 15:41

Będzie postęp. Trudno mi powiedzieć czy będzie Mistrz. Na to się składa wiele czynników często niezależnych vide. np. gol Aguero.

Napisaliście, że teraz jest prime time znaczy w tym sezonie w przyszłym będzie regres.

Idę o zakład, że w przyszłym będzie więcej punktów niż w tym.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sty 2018, 3:53

Pono chcemy tego murzynka. Za Carrasa.

Pono chce go też Pep. Chciała Barca.

Xavi o nim:
When I was told that a Nice player was nicknamed the "African Xavi,” I followed him very closely. I watched matches and a ton of videos. I didn’t know him... and I was spellbound: I’m not used to seeing such a talent in midfield. Short passing, long passing, tactical intelligence, distance shooting, personality, organizing play, that last magic pass ... "madre mia!” He would do very well at Barça! He can play anywhere in the middle. Seri is fantastic. I can say, without hesitation, that he has what we call "Barça DNA.”
No jestem na tak.

Może jednak Mou nie chce 4-2-3-1, a 4-3-3. Mówiłem tutaj brać kogoś kto siądzie za kierownicą on siądzie.

Tak czy siak jak już nie dawno pisałem. Po Mou zostaną tutaj poważni piłkarze. Swoją drogą na nowo tak zajarałem się United po okresie smuty. W końcu nie mam wrażenia, że ja sprzed kompa w Polsce bym to ogarnął lepiej. Tylko są tam poważni ludzie co to poważnie ogarnął.

#teamJose

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 20 sty 2018, 8:58

Kamil232 pisze: Pono
Obrazek
chodzi ci o tego rapera czy tak lubisz kaleczyć język?
Kamil232 pisze: . W końcu nie mam wrażenia, że ja sprzed kompa w Polsce bym to ogarnął lepiej.
Jak ty nawet ogarnąć nie umiesz podstawowych zasad ortografii albo nazwisk piłkarzy.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 sty 2018, 9:03

Kamil232 pisze: Pono chcemy tego murzynka.
O Serim w kontekscie Liverpoolu to ja czytam plotki od conajmniej roku. Na moje to albo on rzeczywiscie jest tak dobry, ze pół Europy ma gdzies go zapisanego jako potencjalne wzmocnienie albo jego agenci robia swietną pr-ową robote licząc, ze w koncu ktos wyskoczy z jakąs astronomiczna ofertą.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 sty 2018, 13:26

Carrick po sezonie kończy karierę i dołączy do sztabu szkoleniowego. Wielki zawodnik, chyba nie do końca doceniany przez kibiców innych drużyn a raczej mało kto spodziewał się, że będzie tak fundamentalnym graczem dla MU kiedy przychodził z Tottenhamu. Wówczas wielu pukało się w głowę i miało wątpliwości, czas zweryfikował te poglądy, prawdziwy profesor na boisku i nieoceniona postać w sukcesach United. Warty każdego wydanego funta a nawet znacznie więcej.

To wydaje się właściwy moment, Michael z pewnością jest zdolny do świetnych występów ale wobec tych problemów z sercem i marginalizowaniem roli na boisku, czas przejść na drugą stronę rzeki. Przy okazji, biorąc pod uwagę jego boiskową inteligencję i profesjonalizm, mam nadzieję, że będzie z niego kawał świetnego szkoleniowca i kiedyś może zasiądzie za sterami MU.

Sanchez na ostatniej prostej więc od potwierdzenia dzielą nas raczej godziny niż dni. Mówi o tym już zarówno Wenger, Guardiola jak i sam Mou przyznał, że Chilijczyk może trafić na OT.

Portugalczyk pochwalił Shawa mówiąc, że jak jest w formie to nie ma od niego wielu lepszych lewych obrońców. To w tym momencie spore nadużycie ale świetnie, że Anglik odbił się od dna i wrócił do łask. Nie widzę żadnej potrzeby wzmacniania lewej obrony skoro świetnie tam wyglądał Young, teraz nieźle radzi sobie, wciąż perspektywiczny, Shaw a jest przecież jeszcze Blind. Darmiana już nie liczę, bo ostatnio wypadł z rotacji i wygląda na to, że jest na wylocie. Na Mitchella czy CBJa nie ma co liczyć, za Mourinho nie dostaną szansy, bo Portugalczyk ewidentnie ich nie ceni. CBJ wrócił z wypożyczenia więc kwestią czasu pewnie będzie transfer definitywny do niższej ligi.

Transfer Mchitarjana zależny tylko od Raioli. Ormianin ponoć ma żal za to jak został potraktowany i że został wykorzystany jako karta przetargowa, wolałby odejść na swoich warunkach ale ciężko powiedzieć czy ten transfer dojdzie do skutku. Heniek trenuje z drużyną ale Mourinho nadal go trzyma poza składem, dziś też nie zagra.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”