Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 11 wrz 2005, 20:41
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 wrz 2005, 20:48
Reissik zaliczył 2 asysty [przy golu Telichowskiego i Gajtka] więć - również zagrał bardzo dobrze - jest liderem zespołu, i nawet jak nie strzela - to potrafi celnie dograć.Ajgor pisze:I dobrze że wreszcie inni niż Reksio też strzelili bo nie można tylko na Wielkiego Wodza liczyć Laughing Brawo i tak dalej trzymać.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2005, 17:27
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2005, 16:59
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 wrz 2005, 21:16
fieldy pisze:Kolejorz gościć będzie Legię - jest więc szansa na rehabilitację po klęsce w meczu z Wisłą.
Jeżeli masz na myśli mecz z Wisłą, to połowa Lecha dawała się ogrywać, nie zwalaj tego tylko na Andersona. On się dopiero uczy polskiego 'stylu gry'.fieldy pisze:Anderson daje się ogrywac jak dziecko
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2005, 11:58
nie chodziło mi tylko o ten mecz - ale o wszystki w których zagrał Anderson.Jeżeli masz na myśli mecz z Wisłą, to połowa Lecha dawała się ogrywać, nie zwalaj tego tylko na Andersona. On się dopiero uczy polskiego 'stylu gry'. Laughing
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 29 wrz 2005, 13:28
Zgadzam się, ale zauważ, że Samba Ba to jest zawodnik, który z Lechem trenował od lipca, później go wzięli do jakiegoś innego klubu... nie wiem, jaka tam sytuacja była dokładnie, wiem tylko, że zagmatwana.fieldy pisze:Samba Ba ten styl już sobie wpoił - i gra całkiem poprawnie.
Ależ ja pretensji nie mam, nie zamierzam także Andersona bronić... poza tym - ja też tak lubię pokrytykować, tylko nie na tym forum, wiesz - najspokojniejszy forumowicz rzekomo jestem.fieldy pisze:teraz go krytykuje
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 29 wrz 2005, 14:22
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2005, 22:33
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 wrz 2005, 22:44
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 wrz 2005, 23:00
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adammo » 30 wrz 2005, 23:12
adammo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 wrz 2005, 23:16