F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 140

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 wrz 2005, 21:01

welcome pisze:fRUSTRACJA jarzyny posuwa sie w zastraszającym tempie: LOL

'ja tu tylko nabijam'?

śmieszny jesteś...naprawdę. Szanuje Krzysztofa Jarzynę za to, że nie jest "niedzielnym kibicem" Królewskich. Ty też mógłbyś trochę wykazać szacunku dla innych :?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 wrz 2005, 21:03

fRUSTRACJA jarzyny posuwa sie w zastraszającym tempie
A jednak okazuje się, że przynajmniej w czymś jestes od niego lepszy.
welcome pisze: LOL
Snipp, siema!

Cóż, mecz był ciekawy, napewno wyrównany. Ja jednka nie pisałbym, że drużyna, która na własnym boisku dała sobie zaaplikować dwa gole była rzeczywiście lepsza. Być może tak mówią statystyki, ale jak wiadomo strzelając gola, należy nieco bardziej skupić sie na obronie co moglo zadecydować o takim, a nie innym wyglądzie reszty spotkania. Wereder optycznie grał lepiej, stwarzał lepsze sytuacje, które raz po raz marnował, a tak być nie powinno. Chcac wygrać z Barcą, trzeba wykorzystywać okazje do bramek, bo naprawdę niewiele trzeba aby słaba skuteczność się zemściła. Wynik 2:0 nie jest adekwtny do postawy obu teamów na boisku. Co do Messiego, którego temat został tu poruszony - uważam, że jak na swój wiek, piłkarz to nieprzeciętny, ale to, że został w Barcelonie, a nie poszedł na wypożyczenie jest głupstwem IMO. Owszem, może grać w Lidze Mistrzów, ale dla tak niedoświadczonego zawodnika to trochę za mało. Powinien nabierać doświadczenia w lidze, czego w Katalonii robić nie może. Czy jest lepszy od Giuly'ego? Moim zdaniem nie.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 wrz 2005, 21:06

bagg pisze:Szanuje Krzysztofa Jarzynę za to, że nie jest "niedzielnym kibicem" Królewskich. Ty też mógłbyś trochę wykazać szacunku dla innych :?
Ależ ja go szanuję! Jeszcze u nikgo nie widziałem tak zaawanoswanego stadium frustracji! I własnie za to pełny szacunek!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 wrz 2005, 21:14

welcome pisze:Ależ ja go szanuję! Jeszcze u nikgo nie widziałem tak zaawanoswanego stadium frustracji! I własnie za to pełny szacunek!

naprawdę aż tak boisz się spojrzeć w lustro, że nie widziałeś nikogo z większym poziomem frustracji?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 wrz 2005, 23:24

krzysztof jarzyna pisze:cos o karnym
takich fauli w polu karnym sie nie gwizdze jak jest rog, czy wolny, ale jak zawodnik wychodzi na czysta sytuacje sam na sam z bramkarzem to zagwizdac trzeba!
czy by odgwizdal na camp nou? jak dobry sedzia to tak, jak taki, ktory da sie stlamsic magia tego stadionu i 100 tysieczna publika to nie...
krzysiu jarzyna pisze:cos o miardach
sciagnales? dobry mecz! polecam :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 wrz 2005, 23:56

Bienias pisze:real napewno by dostal
Panowie nie zrozumielismy sie. mi nie chodzilo o to ze akurat Barsa za kazdym razem dostaje takie karne, nie mam tu zamiaru szerzyc jakiejs teorii spisku, tylko poprostu chodzilo mi generalnie o slawne kluby, czyli tzw. faworytow. byc moze Real tez by dostal, co nie zmienia faktu, ze to Barsa dostala :wink:
zawdi pisze:sciagnales? dobry mecz! polecam
Cale szczescie moj komp nie przyjmuje takich rzeczy :lol:

PS. czy jak kogos ignoruje to musze widziec tez "cytaty z niego"? bo np. taki welcome pisze posty jednozdaniowe, wiec sila rzeczy jak go ktos zacytuje, zeby go wysmiac, to tez widze te jego wypociny. ignorowanie traci sens :?

PS2. welcome nie wysilaj sie, napisze to za Ciebie: "Frustracja Jarzyny.... LOL"

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 wrz 2005, 9:17

już jutro meczyk z Atletico i bardzo ciezka przeprawa, wieze jednak ze Barca wygra :!:
Rywal wyraznie nie jest w formie i jak narazie nie wygrał meczu, Torres tez jakos nie moze strzelic bramki i oby tak pozostało po meczu z Dumą Kataloni :lol:
Druga sprawa to Messi przedłuzył kontrakt i teraz trzeba czekac na zgode federacji hiszpanskiej pozwalającej grac Messiemu w lidze, tylko zeby to nastąpiło jak najszybciej :!:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 17 wrz 2005, 9:48

luk1208 pisze:już jutro meczyk z Atletico i bardzo ciezka przeprawa, wieze jednak ze Barca wygra
No, masz rację to będzie ciężki mecz... bardzo martwi mnie fakt że Petrov będzie grał, początkowo miał nie wystąpić w tym spotkaniu. No ale sam Petrov nic nie pokaże! Jestem pewien że Barca wygra ten mecz 8) . A druga sprawa: Messi podpisał 'jeszcze nowszy' kontrakt który obowiązuje do 30 czerwca 2014 r , A więc Messi jest już pełnoprawnym piłkarzem FC BARCELONY! Klauzula odejścia wynosi 150 mln E a więc nasz wychowanek będzie jeszcze dłuuugo występował w barwach Blaugrany :wink: .

"Miejmy nadzieję, że Lionel będzie mógł wreszcie występować w la Liga i prezentować swoje nieprzecietne umiejętności, a także rozwijać swój talent!"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Martwi mnie tylko jedna rzecz:""Tym, co ciągnie napastnika na Wyspy są nie pieniądze, a atmosfera na stadionach oraz wspaniały doping kibiców.
Mogą przegrywać 0:4, a i tak będą się uśmiechać. To, bardziej niż wszystko inne, podoba mi się w Premiership. Z Mallorcą grałem przeciwko Newcastle i Boltonowi. Atmosfera na St. James Park była niewiarygodna, a rok temu na stadionie Chelsea, wręcz niesamowita" - zachwyca się Anglią Eto'o."

PzDR.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2005, 10:31 przez k@li, łącznie zmieniany 1 raz.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 17 wrz 2005, 10:27

k@li pisze:Martwi mnie tylko jedna rzecz: Samuel chciałby grać na wyspach, ostatnio podpisał z Barcą kontrakt do 2010 r i początkowo zamierzał jeszcze długo zabawić w Barcelonie, miejmy nadzieje że to tylko plotki...
""Tym, co ciągnie napastnika na Wyspy są nie pieniądze, a atmosfera na stadionach oraz wspaniały doping kibiców.
Mogą przegrywać 0:4, a i tak będą się uśmiechać. To, bardziej niż wszystko inne, podoba mi się w Premiership. Z Mallorcą grałem przeciwko Newcastle i Boltonowi. Atmosfera na St. James Park była niewiarygodna, a rok temu na stadionie Chelsea, wręcz niesamowita" - zachwyca się Anglią Eto'o."

PzDR.
tak, a Ronaldinho chce grac w Realu, ale boi sie o tym powiedzieć publicznie(made in Roberto Carlos). Dobrze że Etoo chociaż o tym powiedział. Jaki to angielski brukowiec cytujesz?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 wrz 2005, 10:36

Etoo nigdzie nie odejdzie przynajmniej do 2010 roku wiec to jest takie gadanie....
Messi nie moze grac bo madryt sie nie zgdadza i standardowo idzie na niekorzysc Katalonczykow. Szkoda bo ten chlopak ma duze szanse juz w tym sezonie na czesta gre. Z tego co sie orientuje Messi dostanie obywatelstwo na przelomie roku

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 wrz 2005, 11:08

Eto'o napewno ten sezon bedzie grał w Barcy a w nastepnym ??????? napewno jestem za tym zeby grał jak najdłuzej dla Dumy Kataloni ale niewiadomo co moze mu odbic do głowy :!:
Jak narazie cieszmy sie ze strzela bramki dla Barcy a niedługo powinien mu towrzyszyc w ataku Messi i powinno byc lepiej :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2005, 12:51

Najbliższe mecze w La Liga będą bardzo trudne. Jutro gramy na wyjeździe z Atletico które ostatnimi czasy pokazywało, że ma patent na Barce. Torres mimo nie najwyższej formy może nam coś strzelić jeżeli obrońcy dadzą mu ku temu okazje. W tym meczu (w sumie to jak w każdym innym) przydałaby się dobra skuteczność. Liczę na to, ze Atletico nie będzie się tylko bronić a wprost przeciwnie. Jeżeli będą dużo atakować to my mamy większe szanse na zwycięstwo. Deco ma zagrać więc powinno być dobrze.
W następnej kolejce La Liga będziemy grali bodajże z Valencią tak więc również nie będzie łatwo, ale jutrzejszego meczu bardziej się obawiam.

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 17 wrz 2005, 20:01

Jestem kibicem Realu. Chcialem zabrac glos na temat Waszego klubu. Nie bede pisal jak ich bardzo nie lubie itd.... Szanuje Wasz klub. Barcelona gra teraz najlepsza pilke w Hiszpanii. A w ubieglym sezonie tytul byl calkowicie zasluzony. Lubie ogladac jak Ronaldinho wkreca przeciwnikow w murawe (jak nie graja z Realem :D ), podziwiam klub za to ze z niechcianego przez Real Eto'o zrobili wielka gwiazde. Mam nadzieje ze w tym sezonie stoczymy walke o mistrzostwo. A kto wygra :?: Lepszy :P Pozdro, HALA MADRID

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 wrz 2005, 10:13

Wojtas0001 pisze:Jestem kibicem Realu. Chcialem zabrac glos na temat Waszego klubu. Nie bede pisal jak ich bardzo nie lubie itd.... Szanuje Wasz klub. Barcelona gra teraz najlepsza pilke w Hiszpanii. A w ubieglym sezonie tytul byl calkowicie zasluzony. Lubie ogladac jak Ronaldinho wkreca przeciwnikow w murawe (jak nie graja z Realem :D ), podziwiam klub za to ze z niechcianego przez Real Eto'o zrobili wielka gwiazde. Mam nadzieje ze w tym sezonie stoczymy walke o mistrzostwo. A kto wygra :?: Lepszy :P Pozdro, HALA MADRID
przynajmniej jeden kibic co przyznaje ze Barca gra lepiej od realu :!:
nie martw sie druga pozycja realu to tez sukces :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8786
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2005, 21:16

:lol: :lol: :lol: :lol:
tak sie wszyscy kibice Barcelony przejeli porazka Realu, ze zapomnieli, ze ich ulubiency juz graja :lol: :lol: :lol:

Atletico Madrid 0 - 1 Barcelona :lol: :lol:

bramke strzelil Eto'o :lol:

jak ja Was lubie :lol:
zamiast zajmowac sie swoim ukochanym klubem lepiej nabijac sie ze znienawidzonych fanow Realu :lol: :lol:

pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”