"..." - Kolejka Calcio - Strona 5

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Podsumowanie kolejki Calcio reaktywacja?

Tak
32
82%
Nie
7
18%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 wrz 2005, 13:43

No to kolej na mnie :twisted:

Antonioli - żaden bramkarz nie zapadł mi jakoś szczególnie w pamięci. A tak jak napisał Zaza uratował 3 pkt Sampie
Oddo - niezły występ i bramka Massimo w barwach Lazio
Ujfalussi - zgadzam się z tym co napisał Zaza tyle tylko , że ja go wystawie na środku
Materazzi - dobry mecz w defensywie. Między innymi dzięki niemu Inter nie stracił gola
Na lewej mam problem :lol: Z konieczności Cordoba gdyż grał kiedyś na lewej
Fiore - grał nieźle , znów strzela gola tylko czemu został zmieniony :?: :roll: jak dla mnie zagrał nieźle
Cambiasso - jak zawsze solidny , a do tego asysta
Donadel na lewej. Bramka i bardzo dobra gra. Viola zagrała efektownie dzięki niemu
ofensywny pomocnik Del Piero choć to napastnik , ale jak dla mnie to taki oszukany :wink:
Toni - superstrzelec Violi.
Martins - niezły mecz i bramka. Choć mógł ich strzelić troche więcej ...

Gracz - Toni. Naprawdę świetny transfer Violi , ale czy ktoś śmiał wątpić , że będzie zły :>

Niespodzianka - porażka Milanu. Pretendent w walce o mistrza już na początku gupi stanowczo za dużo pkt.

bramka - :?: wstrzymam się od głosu

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 wrz 2005, 14:22

*_For_zaza_Milan_* pisze:Swoja droga nie wiem co jest wieksza niespodzianka przegrana Milanu z pucharowiczem i rewelacja popszedniego sezonu Sampdoria na ich terenie czy wygrana na własnym terenie nie w gnoju i błocie Juve z Ascoli. Ale bez kibiców to znów ważna.
Co zazdrosc chwyta :roll: ,a taki byles pewny przed meczem :roll:

Ledwo sie liga zaczela ,a milan juz 5 pkt. za Juve :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 14:29

Nie wnosisz nic do tematu :arrow: Nie wiesz nie pisz.

Skomentuj te 10 zagran w europie ? znawco co tylko czyta zdanie inny. :lol: hehe

Pewny ? znajdzi posta z pewnościa w 100% :D

Co religa pierwsza był dziś ? znikłes jak zawsze gdy o meczu trzeba było pisać . hehe Atletico dobry mecz zagrało ale co ty może wiedziec...

Serek potem podsmujemy niech inni napiszą. Ale Fiore też być chyba umieścił w tej 11.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 wrz 2005, 14:37

Ibrahimović pisze:Co zazdrosc chwyta ,a taki byles pewny przed meczem

Ledwo sie liga zaczela ,a milan juz 5 pkt. za Juve

Platynowy Szczur" www.pilka.pl w kategorii "walka z chołotą i napinaczami"

I kto tu jest napinaczem :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 wrz 2005, 14:38

serek408 pisze:I kto tu jest napinaczem
Widać serek nie wie co to napinka. Nie dziwię się.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 wrz 2005, 14:42

*_For_zaza_Milan_* pisze:Co religa pierwsza był dziś ? znikłes jak zawsze gdy o meczu trzeba było pisać . hehe Atletico dobry mecz zagrało ale co ty może wiedziec...

:lol: ,a ty gdzie byles po final LM 2005 ,albo po meczu Milan - Juve :roll: :lol:

Nie ogladalem meczu liga hiszpanska mnie nie interesuje wiec po co mialem pisac :roll: ,a zreszta z toba pisac :?: :roll: uuuf jeszcze nie zwariowalem 8)

Niespodzianka kolejki - brak
Druzyna kolejki - Viola
Gracz kolejki - Del Piero (wielki powrot :wink: :lol: )

Jednenastka kolejki :roll: Widzialem tylko caly mecz Lazio wiec stawiam tylko na Pandeva 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 wrz 2005, 14:46

Snipp_ pisze:Widać serek nie wie co to napinka. Nie dziwię się.

O witam.

Zapomnieliśmy wybrać drużyne kolejki
Więc może to być zarówno Sampdoria za zwycięstwo nad Milanem , może być także Livorno za remis z Romą. Zastanawiam się jeszcze nad Interem gdyż zagrali naprawde dobrze z Lecce które praktycznie nie istniało. Więc chyba swój głos oddam na Inter :twisted:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 wrz 2005, 14:47

dla mnie 11 kolejki to
antonioli-oddo ujfallusi terlizzi(chyba) cordoba-fiore donadel cambiaso-toni martins del piero
gracz kolejki zdecydowanie TONI jest teraz pierwszy w klasyfikacji strzelców i ja go typuje do zwycięstwa
niespodzianka-NIestety Milan mieli kilka znakomitych sytuacji ale jak sie ich niewykorzystuje to są takie konsekwencje

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 wrz 2005, 15:19

niespodzianka MILAN :twisted: przegrali 2-1 i tym samym pozbawili mnie wygrania 106 zł....

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 wrz 2005, 15:37

Ibrahimović pisze:Swoja droga nie wiem co jest wieksza niespodzianka przegrana Milanu z pucharowiczem i rewelacja popszedniego sezonu Sampdoria na ich terenie czy wygrana na własnym terenie nie w gnoju i błocie Juve z Ascoli.

No wlasnie wygrana z Ascoli ;] Milan nawet nie potrafil z nimi wygrac :rotfl2:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 16:01

Ibrahimović od ciebie głosu nie przjmuje jak ty nawet meczy Calcio nie oglądasz. Co to za opinia kierowana postami z innej strony. żenada .. typowy fan Juve (70%) biedaki bez Calcio.

Serek i Gila poczekamy na Diablo, Hunter może jeszcze ktoś napisz inny. Cos nie ma chłopaków ale pewnie potem napisza. Potem sie podliczy głosy. Po 5 kolejkach zrobimy podsumowania. :wink: Zajme sie tym :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 wrz 2005, 16:04

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ibrahimović od ciebie głosu nie przjmuje jak ty nawet meczy Calcio nie oglądasz. Co to za opinia kierowana postami z innej strony. żenada .. typowy fan Juve (70%) biedaki bez Calcio.
:olaboga: i co ja teraz zrobie :?: :cry: zaza nie chce mojego glosu :!: :olaboga: :rotfl2: ty to niezle masz pomieszane..... :wink:

Opinia z innych stron :?: :roll: ciekawe :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 16:14

No widzisz biedaku do pracy być się wzioł to bedzie mógł głosy oddawać hehe jak bedzie ogladał Calcio :lol: :lol: Narazie tata chyba na zasiłku ? Bo widze tylko nazekasz a nic o piłka nie piszesz madrego w temacie :p

Juz napisałe Ci wczesniej. To nie jest tema dla tego byc pisał kto ile wzioł Tylko opisujemy kolejki Calcio i Ty nie powinnes tu pisac. Jak nie widzisz znawco.

Hiszpanska ci nie intereuje ? hehe co za koleś serie A nie oglada Hiszpaśka nie intereuje Premiership to nowość, Ligue 1 święto Orange ekstraklasa :wink: to niczym zbawianie w TVN :) a on sie kibice nazywa :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 wrz 2005, 16:23

*_For_zaza_Milan_* pisze:Hiszpanska ci nie intereuje ? hehe co za koleś serie A nie oglada Hiszpaśka nie intereuje Premiership to nowość, Ligue 1 święto Orange ekstraklasa to niczym zbawianie w TVN a on sie kibice nazywa

Premiership - ogladam (TPS Foot ,TPS Star)
Serie A - ogladam (TPS Foot)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 16:51

Ej a co Ty sie chwalisz ?? Co mnie to obchodzi gdzie ty co ogladasz ? superpippa dobry nadał Izraleski :lol: 48 godzin po meczu to nawet w prasie moze przeczytac jak grali. :p :p

Czekaj dziś Kanonierzy graja mecz z Evertonem w popszedni sezonie Arsenal wygrał 5;1 jak sie nie myle to dziś może być co ogladać. Mimo ze Henry nie gra... Do do meczu :p

I nie pisz tu biedaku bo szkoda tego tematu. Chyba rozumiesz "fanie Calcio" ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”