Opisz poprzednika - Strona 49

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 20 wrz 2005, 9:49

kulekfcb: Fan Barcelony ( za co Ci chwała... ) , wierny swojemu klubowi, ostatnio zaczął dużo udzielać się w temacie o Barcie, pisze to co musi napisać, nie nabija, słucha Molesty no i cóż ogólnie mówiąc - bardzo miła i sympatyczna postać ale niepozbawiona poczucia humoru, czasami gdy czytam jego posty wydaje mi się że kiedy je pisał musiał być naprawde na coś zły...
Aaaaaa i najważniejsze: "Nienawiść do Realu tak zostałem wychowany, ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany" - Prawdziwy fan Blaugrany :wink: !!!
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 20 wrz 2005, 10:00

k@li

Wydaje mi sie ze to mlody i niedoswiadczony forumowicz. Nie chce mi sie sprawdzac ile ma lat wiec moge sie mylic. Czesto widuje jego posty i nie mam do niego wiekszych zastrzezen. Jestem kibicem barsy z reszta jak wielu tutaj, no ale coz kazdy popelnia zyciowe bledy.

Tomusmc

Fan Juve, z wielkimi nadziejami patrzy na swoj klub. Nigdy sie nie poddaje i kocha Del Piero, polubil ostatnimi czasy rowniez Ibre ( tak mi sie wydaje). Poza tym moderator, ktory ladnie sie spisuje.

pippen

Moderator nabijacz :?

Manumef

Fan ManU i tylko to o nim wiem, a nawet jakbym wiedzial wiecej to wam nie powiem.

Bonso
cloner
Niggaz
futbolowa

ta ekipe nie raz juz opisywalem wiec wiecej mowic o nich nie trzeba

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 wrz 2005, 14:38

Frik - chyba lubi siedzieć w internecie. Założył swoją strone (choć poza komplikacjami nic tam nie ma bez urazy :wink: ). Ponoć zna sie na robieniu forum. Fan Realu którego nie daże sympatią. Szerzej znany jako Smitu , ale to każdy wie. Kiedyś się wykłócał teraz zrobił się spokojniejszy. Legenda forum , choć na liście ignorowanych nie ma żadnych "gwiazd" :lol:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 wrz 2005, 14:56

serek - odrazu kojarzy mi sie pozytywnie, gdyż mam kumpla z taką samą ksywką i jest z niego niezły wariat( w pozytywnym znaczeniu). Serek lubi Inter, jest bardzo oddanym kibicem o czy świadczy status pod Nickiem. Jest na forum juz od ponad roku, ogólnie to bardzo barwna postać forum. Ma sig'a z J. Zanettim......

K@li na temacie o Barcy uxdzielam sie zawsze tylko wczoraj dopiero skończył mi sie ban :wink:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 20 wrz 2005, 15:20

kulekfcb :arrow: odrazu widac ze fan barcy :wink: jzu nie długo bedzie jego rok na forum :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 wrz 2005, 15:53

LAZIO: Fan Lazio. Za dużo nie miałem z nim do czynienia. Pamiętam go tylko z tego, że założył temat 'Jakie macie podkładki pod myszkę?'.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 20 wrz 2005, 16:02

Corinthians: Fan Corinthians (domyślam się że nick jest właśnie od tego klubu) , bardzo dobrze zna się na piłce połudiowo-amerykańskiej. Pisze bardzo mądrze, poprawnie, miło czyta się jego posty , ma zawsze bardzo fajne sygnaturki :wink: , jest dosyć znany na forum no i to wszystko co o nim wiem...
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 wrz 2005, 16:04

Corinthians - szanuje gościa. Wydaje się posiadac sporą wiedzę na temat piłki pozaeuropejskiej co często wykorzystuje. Fan Corinthians (paradoks, co?) i Teveza. Szkoda tylko, że jego ukochany klub jest poczekalnia dla Chelsea.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 wrz 2005, 16:43

Snipp_ pisze:Szkoda tylko, że jego ukochany klub jest poczekalnia dla Chelsea.
Corinthians z Chelsea nie ma nic wspólnego oprócz krótkiego epizodu z Tevezem.
K@li - Pomimo, że lubi Barce to go sznauję. Robi ładne sigi i avatraki. Pisze zawsze z sensem.
Snipp_- Jego hobby to cytowanie i łapanie za słówka forumowiczów. Kupe jego wypowiedzi jest zgłaszanych do 'Złotych Ust'. Za Juve da się zbanować i obluzgać kogoś, kto nie lubi starej damy. Ogólnie nic do niego nie mam.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2005, 20:41

CORINTHIANS - porzadny forumowicz :lol:
z duza wiedza pilkarska :lol: fan Corinthians :lol: (ohh, co on sobie za klub wybral :D)
ma 15lat, ale jego posty (bardzo madre) wskazuja na wiele wiecej :)
czyli chlopak z klasa :lol:
dodal mnie do listy przyjaciol :lol: (jestem w szoku) [oczywiscie, moj nick napisac z Duzej litery :lol: ]
szanowany uzytkownik tegoz forum :)
ogolnie - bardzo pozytywna postac na forum :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 wrz 2005, 20:45

cloner pisze:[oczywiscie, moj nick napisac z Duzej litery ]
Zauważ, że wszyscy ignorowani są z małej, a przyjaciele z dużej :wink:
Oczywiście widziałem jak pisze się Twój nick. :D

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 20 wrz 2005, 23:59

serek408 pisze:Ponoć zna sie na robieniu forum

Oj zna sie zna :D

A na mojej stronce bedzie jeszcze wiele :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 wrz 2005, 0:02

cloner - lubi jak się pisze jego nicka z małej litery [tak jak ja, ale ciiii :lol: ]

ma chyba 19 lat - jeśli dobrze pamiętam, kocha asiaka i wskoczyłby za nim w ogień, podobnie jak za Baggio [tutaj się nie dziwię]
Walczy o to co uważa za słuszne, zwalcz równiez głupotę na forum i naśmiewa się z mniej rozgarnietych userów, różnego typu nabijaczy czy grafomanów - oby tak dalej

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 21 wrz 2005, 9:20

fieldy pisze:cloner - lubi jak się pisze jego nicka z małej litery [tak jak ja, ale ciiii :lol: ]

ma chyba 19 lat - jeśli dobrze pamiętam, kocha asiaka i wskoczyłby za nim w ogień, podobnie jak za Baggio [tutaj się nie dziwię]
Walczy o to co uważa za słuszne, zwalcz równiez głupotę na forum i naśmiewa się z mniej rozgarnietych userów, różnego typu nabijaczy czy grafomanów - oby tak dalej
A, że drewno się szybko pali... :lol:

fieldy- już go chyba opisywałem... Naprawdę pozytywny forumowicz. Jeden z moich ulubionych. Kocha się w Arsenalu ( :? ), Lechu Poznań ( :D ) oraz Kornie. Pisze mądre, przemyślane posty, wnoszące wiele do tematu. Spoko koleś... :wink:

smitu - nie znam go zbytnio. Pamiętam, jak wpadłem na to forum, to miał mnóstwo ostrzeżeń, Mourinho w avatarze, był (jest) kontrowersyjną postacią forum pilka.pl. Znany jest również z miłości do Realu (szczególnie chyba do Becksa i Zidana) (: :? ) oraz z tego, że robi wypasione sigi i avy. Powiem krótko: ŻYWA LEGENDA :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 wrz 2005, 10:37

Manumef pisze:A, że drewno się szybko pali... Laughing
też nad tym myślałem, ale już nie dodawałem, żeby się clonerowi nie narazić :lol:
Manumef pisze:Jeden z moich ulubionych
:oops: :beer:
Manumef pisze:Kocha się w Arsenalu ( Confused ), Lechu Poznań ( Very Happy ) oraz Kornie.
skąd znasz kolejność :shock:
Manumef pisze:Spoko koleś...
sam jesteś spoko :!:

Manumef - na imię mu Mateusz [chyba] kibicuje ManU [na bank] zwłaszcza młodym zawodnikom [Darren, Kieran, Park, Cristiano] ciekawe czy Keane'a lubi :?:
ale pewno tak, bo w avatarze widnieje chyba Ruud.

Lubi też Monaco - czyli pewno ostatnio smutny chodzi.
Wpisał, że jest z Toronto [może lubi też Vince'a Cartera - ale kto go tam wie]
Pisze poprawnie [bez byków] zawsze na temat [no chyba, że odpiisze mi zaraz jakimś OT :lol: ] chyba nie ma wrogów, a jesli ma to niewielu; bo nie jest konfliktowy.

A i chyba jest młody [poniżej 18 - tak mi się zdaje, ale głowy sobie odciąć nie dam - choć niektórzy chętnie by odcieli]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”