F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 146

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2005, 12:46

enoce pisze:PS. W zeszłym sezonie w LM dwumecz z Liverpoolem który Chelsea przegrała na mój gust przegrała na zyczenie samego Jose (watpie zeby zabrakło mu koncepcji) dla mnie wyglądało to tak jak by on chciał przegrać ten mecz... heh nie wiem moze ja już mam w główie nawalone ale dla mnie tak to wygladało.
Mourinho jest zbyt ambitny zeby celowo odpasc w polfinale z Liver. Ten mecz byl typowa parta pilkarskich szachow. Jego nie wygrali pilkarze rafaela ale on sam. To Benitez wybral lepsza taktyke dla swoich zawodnikow, ktora oni konsekwentnie realizowali.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 13:21

zaza, slyszalem, ze chcesz zagiac parola na van bastena. to jest rowniez swietny trener, z holandi wiecznie himerycznej zrobil holandie "wszyscy sraja przed nami w portki, nawet brazylia".
on, hiddink, benitez, koeman to sa trenerzy stworzeni do pracy z barca. najbardziej by mi pasowal van basten wlasnie. gral w acm, wiec jak bedzie mial propozycje, to pewnie pojdzie na pol. apeninski. koeman tez spoko...
kazdy z tej czworki, tylko ne patalach rijkaard

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 wrz 2005, 13:22

frik23 pisze:Teraz odnoszac sie do tego co zrobil juz Ryjek i jaka jego w tym byla zasluga. Tego nie wie nikt, badz on sam i pilkarze. Ale zwalniac go teraz po takich sukcesach to wedlug mnie bylaby porazka. Pamietacie jak Real trenowal Sfinks. Wtedy to Zidane i spolka mieli praktycznie wolna reke na boisku, trener mowil grajcie tak by wygrac a oni wybiegali an murawe i wygrywali. Prawdopodobnie tak jest teraz w barsie, a gdy to nie idzie, juz mysli sie o dymisji szkoleniowca. Gdy odszeld Del Bosque z Realu wszystko zaczelo sie sypac, skonczyly sie dobre wyniki a pilkarze zaczeli grac kaszane... A zle by sie stalo gdyby tak sie stalo z barsa
Nikt nie mówi tutaj póki co o zwalnianiu Rijkaarda bo na to nie ma żadnych szans. Właśnie podpisał nowy kontrakt co świadczy o zaufaniu zarządu. Poczekamy jak zaprezentuje się Barca (a jak Barca to Rijkaard w tym sezonie) i pewnie jeszcze co najmniej w przyszłym. Jeżeli te dwa sezony byłyby bardzo nieudane to wtedy można myśleć i mówić na poważnie o jego dymisji, ale póki co jest przecież wszystko wporządku. Tylko katastrofa w postaci np: nie zakwalifikowania się do Ligi Mistrzów w następnym sezonie mogłaby wpłynąć na szybkie zwolnienie Rijkaarda, ale takiej opcji nawet nie ma. Przez najbliższe lata to on będzie trenerem Barcelony.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 13:38

niggaz, zapomniales dodac na koncu postu "niestety"...

rijkaard to pala i wszyscy o tym wiedza. zarzad tez o tym wie, ale "bronia go wyniki". wszyscy o tym wiedza, ze wyniki to nie jego zasluga, no chyba, ze te zle, ale go bronia.
prezes powinien byc silny i nie bac sie podemowac kontrowersyjnych, ale slusznych decyzji. powinien go wyp* na zbity pysk, albo minimum zakazac wystawiania oleguera w podst. 11.
berlusconi w tej kwestii moze byc wzorem, widzi, ze jego trener to pala i sam podejmuje decyzje...

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 wrz 2005, 13:41

Ciekawe czy słabsze występy Blaugrany mają jakiś związek z podpisaniem przez Rijkaarda nowego kontraktu. Mister tyle czekał i czekał aż tu nagle po fatalnym meczu z Atletico zgodził się na proponowane warunki i przedłużył umowę z Barcą. Mam nadzieję, że to tylko taki podejrzany zbieg okoliczności...

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 wrz 2005, 14:36

fuera Ryjek, bo przegralismy na terenie na ktorym zawsze szlo nam co najwyzej przecietnie, ze swietnie grajacym Atletico :lol2:

nie potrzebny jest nam zaden super trener, tak jak Realowi nie byl potrzebny gdy szkoleniowcem blancos byl Del Bosque, co sie dzialo po jego odejsciu bylo widac (nie tylko po odejsciu Hierro, Makelele) i widac do teraz

Barça nie jest w optymalnej formie i widac to golym okiem, ale i tak w obecnej formie bez wiekszych problemow pokonalaby na CN bardzo pewnie Real. jeszcze pare tygodni i beda w optymalnej dyspozycji, jestem tego pewnien

a pierwszym krokiem bedzie pokonanie Valencii tomorrow :D

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 wrz 2005, 14:50

Niestety (a może stety?) nie będzie powrotu Patricka Kluiverta na Camp Nou. Z powodu urazu kolana Holender nie znalazł się w grupie zawodników powołanych na to spotkanie przez trenera Valencii.
Wart dodać, że w swojej wcześniejszej wypowiedzi Kluivert zapowiadał, że nie będzie okazywał radości po ewentualnym strzeleniu bramki Barcelonie.
Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia Pat!

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 wrz 2005, 14:54

janiofcb pisze:Niestety (a może stety?) nie będzie powrotu Patricka Kluiverta na Camp Nou. Z powodu urazu kolana Holender nie znalazł się w grupie zawodników powołanych na to spotkanie przez trenera Valencii.
Wart dodać, że w swojej wcześniejszej wypowiedzi Kluivert zapowiadał, że nie będzie okazywał radości po ewentualnym strzeleniu bramki Barcelonie.
Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia Pat!
szkoda ze nie bedzie mogl zagrac

ale obawiam sie ze i tak by nie zagral od pierwszej minuty :/

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 wrz 2005, 15:32

Poniżej link do felietonu, który każdy kto uważa się za prawdziwego kibica (obojętnie jakiej drużyny) powinien przeczytać i zastanowić się nad jego treścią:

Felieton B.S.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 wrz 2005, 15:55

Więc jutro przyjeżdża Valencja na na Camp Nou. Szkoda, że przyjadą bez Patrick'a. Jestem bardzo ciekawy tego spotkania, i myśle że powinniśmy odnieść zwycięstwo w tym ważnym meczu. Ciekawy jestem czy będą jakieś zmiany w jutrzejszej wyjściowej 11-tce. Mam nadzieje że Edmilson zastąpi Oleguera i zagra na środku obrony z Puyolem. Chciałbym również, aby van Bommel zagrał od pierwszego gwizdka na pozycji pivota. Ale pewnie moje prośby nie zostana wysłuchane... :? Pozostaje tylko liczyć na zwycięstwo z przyjezdnymi z Mestalla...
Wszystko będzie jasne jutro około godziny 23-00 po zakończeniu meczu...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 wrz 2005, 17:32

moze chłpaki bedą chcieli sie zrechabilitowac i pokonają Valencje :lol:
tylko zeby znowu nie zagrali tak słabo jak z Atletico bo moze byc cienko :!: stawiam ze Barca wygra 2-1 i bedzie dobrze :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 wrz 2005, 18:52

Patrick nie zagra :cry: W tym momencie straciłem już połowę przyjemności z oglądania meczu, ale trudno się mówi. Nie sądze, aby z Valencią było równie trudno jak z Atletico. Torres i spółka od zawsze sprawili nam problemy, ale z Valencią sobie jakoś radziliśmy i tak pewnie będzie też jutro. Ekipa z Mestalla spisuje się bardzo słabo jak do tej pory i nie każdy inny wynik niż 3 pkt będzie kiepski.

leszczu119

leszczu119

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leszczu119 » 20 wrz 2005, 21:16

Jestem kibicem Realu, ale uważam, że Rijkaard powinien zostać i żeby Gran Derby przesądzały zawsze o Mstrzostwie Premiera Division

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 21 wrz 2005, 10:02

Dziwi mnie bardzo, że w składzie Valencii na mecz z Barcą znalazł się Pablo Aimar. Za swoje zachowanie z poprzedniej kolejki (oplucie gracza Deportivo) komisja dyscyplinarna hiszpańskiej federacji powinna chyba zawiesić go na parę meczy, żeby trochę ochłonął i zastanowił się nad swoim wyczynem.

Coś nie śpieszą się z wymierzaniem kar za chamskie zachowanie w czasie meczu, za to skrupulatnie do bólu pzestrzegają przepisów dotyczących zakazu gry wychowanków bez paszportu UE.... :x

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 wrz 2005, 10:40

Dziwi mnie fakt że teraz najażdzacie na Rejkarda, że niby jest słabym trenerem. Może drużyna gorzej sie prezentuje niz na początku poprzedniego sezonu ale to nie tylko wina trenera, zawodnicy tez muszą złapac odpowiednią jak na siebie forme.
Może niektóre posuniecia taktyczne i personalne Rejkarda drażnią was, mnie zresztą tez, ale to on decyduje i to on bieże za to odpowiedzialność.
Wiadomo każdy terener ma swoich ulubionych zawodników i zazwyczaj zawsze na nich stawia i takich lubianym przez Mistera wydaje sie Oleguer bo trudno inaczej wytłumaczyc dlaczego gra w pierwszej jedynastce skoro tak słabo sie prezentuje :!:
Teraz gry Rejkard podpisał nowy kontrakt to moze bardziej skupi sie na pracy i efekty powinny byc widoczne niedługo a moze już dzisiaj Barca wreszcie pokaze taką Berce do której grą przyzwyczaiła kibiców na całym świecie!!
pozdro
Visca el Barca :!:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”