Lustracja - kto chciał, a kto nie

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 13:33

piwus pisze:Lista Wildsteina pokazała jak niektórzy lubią babrać się w szambie, nie chciałbym tego znowu przerabiać.
lista wildsteina pokazala, ze tak naprawde, to wszyscy maja to w dupie, poza osobami chorymi z nienawisci. bylo troche szumu, ale nie dotyczyl on nazwisk, tylko samej listy (pamietasz jak sie bellus pucowal?). nikt sie tym nie przejal, nikt juz o tym nie pamieta. ludzie maja to w dupie!
a to, ze pippen forsuje swoja koncepcje swiata bez tuska to inna sprawa.
jak mowilem, polityka tylko i wylacznie potrafi dzielic. w zadnej innej sprawie czlowiek nie jest tak fanatyczny jak w pogladach politycznych. patrz kostek (propaganda korwinowska), patrz pippen (propaganda anty, bo sie nie przyznal na kogo glos odda, ale powoli, wykruszaja sie wszyscy, wiec zobaczymy na kogo anty nie bedzie).
jasne jest, ze polska bedzie rzadzil popis (platformersi + pisuary), co nie jest dobra opcja, ale wiele nie popsuja, wiec nie jest tak zle. powtorka rzadow aws bogatsza o doswiadczenia...
osobiscie to mnie to tyryryry. mam swoje zycie, mam swoje problemy, mam swoje marzenia, mam swoje plany. w zadnym z tych aspektow nie jest mi w stanie zagrozic nawet roman r. z macierewiczem....

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”