Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 lut 2018, 22:46
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 lut 2018, 23:07
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 lut 2018, 23:16
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 lut 2018, 23:24
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 lut 2018, 23:26
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 lut 2018, 23:29
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 lut 2018, 23:31
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 lut 2018, 23:33
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 lut 2018, 23:35
E tam, konowalenie w tym kraju to średnio miła bajka, nikt Cię nie lubi, każdy myśli, że zarabiasz miliony więc wszystko się należy, wszyscy plują jadem a żeby zarabiać trzeba zapieprzać po nocach i po 300h w miesiącu. Jak to jest, że wszyscy są oswojeni z tym, że do stomatologa idzie się bulić tłuste siano za wymianę gumek w aparacie czy 10 minut wiercenia, wszyscy zadowoleni i nikt z tym nie ma problemu? Ładnie sobie wychowali społeczeństwo. IT albo coś po SGH czy Koźmińskim to dopiero otwiera fajne opcje, zapytajcie cru.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 lut 2018, 23:57
Musisz poczytac. Niektore marki sie gryza.Morrow pisze:Ja właśnie przymierzam się do kupienia jakiegoś zestawu muzycznego żeby wskoczyć ze słuchaniem muzy na wyższy poziom bo mam trochę dość tego pierdzenia. Głośniki już wybrałem, jeszcze został ampli.

ozob
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 13 lut 2018, 8:55
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lut 2018, 8:57
Dziwię się, że tylko ona dostała z liścia, mąż też powinien zarobić. Mam nadzieję, że nie mają dzieci, skoro laska od razu wypieprza gdzieś do innegoSalas11 pisze:
Mąż z żoną na imprezie karnawałowej. Żona trochę wypiła i zaczęła odpierdalać, mąż wkurwiony na sytuację pojechał do domu. Żonę miała później odwieźć jej koleżanka, ale impreza trwa i laska przelizała się gdzieś w kącie z mężem tej koleżanki. Dostała liścia, wyleciała z płaczem ale do domu już nie wróciła. Wczoraj dowiaduje że jego żona spanikowała i siedzi w... Szkocji u gościa który wpadł jej w oko na innej imprezie i teraz boi się wrócić.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 lut 2018, 9:00
maciek_88
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio