Nie ma to jak czteroczłonowy duetAli Karimi pisze: Kahn-Lucio-Ballack-Makaay ten duet tworzy bayern !!!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 15 wrz 2005, 21:52
Nie ma to jak czteroczłonowy duetAli Karimi pisze: Kahn-Lucio-Ballack-Makaay ten duet tworzy bayern !!!
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2005, 1:06
welcome pisze: Bardzo mi sie podba gra Davida, jego fryzury i samochody i dlatego jestem kibicem Realu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 wrz 2005, 10:03
Przyznac sie który składa modele!!!dexter84t pisze:szkoda mi modelatora który uważa że wszyscy którzy wchodzą na tego posta chcą sobie nabić
Babel

unojedrzej
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 wrz 2005, 13:11
Nie wiem czemu mnie to tak rozśmieszyło. Ten tekst ma znaczenie takie jak ten:romantyk pisze:sam nie wiem o co chodzizbanowalem go jeszcze raz. moze to pomoze.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 wrz 2005, 22:09
Wzorowy forumowiczJagiellonczyk pisze:po1. To, po co pisza, ze chca te adresy?, bo na pamiatki.za.pl sa zle? po2. nie napisalem ze sa na uefa.com, tylko ze na worldfootball.org, a tego adresu nikt przede mna nie napisal na tym forum. po3. moze przy kazdym swoim poscie powinienem pisac np. Sorry za to ze to pisze ale dostalem dzis nowa pamiatkie od bla bla bla.Corinthians pisze:Sorry za OT, ale nie moge się powstrzymać
Jagiellonczyk pisze:NIE NABIJAMJagiellonczyk pisze:NIE NABIJAMChłopie, nabijasz i to jak! 15 razy piszesz, że meile do klubów i do fedracji są na uefa.com, a w następnym poście oddzielnie je wypisujesz. Nie wszyscy są debilami i potrafią znaleźć meile na uefa.com. Chyba wszsytkie swoje posty napisałeś w tym temacie.Jagiellonczyk pisze:JA NIE NABIJAM
kiedy to g...o zniknie !?
Jezeli rzeczywiscie myslisz ze nabijam to bardzo mi przykro. Wogule mi przkro bo sie na tobie zawiodlem. to ze masz full postow nie znaczy ze mozesz sobie ze mnie idiote robic. Jeszcze dzisiaj przejrze wszystkie twoje posty i wypisze je tutaj. Zobaczymy czy ty nienabijasz![]()
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 wrz 2005, 23:46
Użytkownik Ali Karimi powalił mnie na ziemię swą niezwykle ciętą ripostą.Ali Karimi pisze:Jak w LM trafia na Bayern to bayer ich zatrzyma :d hahahahahha
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 wrz 2005, 14:41
Nie mogę*_For_zaza_Milan_* pisze:Ibrahimović jak nie zaczniesz pisać w temacie spotkan ligowych lub innych piłkarskich to zrobi ci mała kontrole postów. A nawet poprosze redkacje.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 19 wrz 2005, 15:43
Snipp wymiata...Snipp_ pisze:kulekfcb napisał:
Uderzyłbys kobiete??
Możesz czuć się bezpieczny.
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 19 wrz 2005, 20:24
Jak dla mnie, to jest mistrzostwo swiataSnipp_ pisze:Masz rację. Jak można upaść leżąc?Dzwonson pisze:Ale Real nie upadł i napewno nie upadnie,Tego nikt Wam nie odbierze. Miana króla okna transferowego też.Dzwonson pisze:bo przeżyje historiaJapończyki już mają nowych idoliDzwonson pisze:kibice którzy będą wierni..
TwisT_ReD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 19 wrz 2005, 21:16
Snipp_ pisze:*_For_zaza_Milan_* napisał:
Moze ma problem z kobietami ?
Byż może za dużo pcha mu sie do łóżka, nie mam pojecia.
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 13:09
nie pucuj sie tak...TwisT_ReD pisze:Jak dla mnie, to jest mistrzostwo swiata![]()
Respect dla Snipp_'a
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 wrz 2005, 14:17
Znowu Chłopaczek represjonuje kościół katolicki na forum...napisał 'Boshe'RzuR pisze: Bodziu wez mi tu nie pinkol,na tyle Cie znam ze jestem w stanie zalozyc sie ze w momencie jak zobaczyles ze uzycie slova "Boshe" sprawilo ze roshustaly sie gule co poniektorym wojownikom na forum to sie zanieciles?:>czy nie?osobiscie to jestem silnie ponad to...slyszalem juz naprawde nie takie rzeczy w odniesieniu do Kosciola czy Religii i mnie to wali,ale sa tutaj chlopaki ktorzy moze bardziej jeszcze nerwowo podchodza do tych spraw,wiec jesli nie chcesz wywolywac tak odleglych od boiska i wogole pilki sporow to musisz zmienic troche nastawienie...
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 14:24
wydaje mi sie, ze RzuR z chlopaczkiem znaja sie oso0biscie, wiec takie uwagi sa chyba bez sensupiwus pisze:Znowu Chłopaczek represjonuje kościół katolicki na forum...napisał 'Boshe'.
Więc RzuR miał 'tegą rozkminkę'.... I chyba straszył Młodzieżą Wszechpolską![]()
.
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio