Dawać Paryżanie! Dobić!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 14 lut 2018, 21:21
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 lut 2018, 21:26
To był kibic Legii wysyłający sygnał do UEFASmashing Pumpkins pisze:Ale kibice Realu to buraki, mogli nie pokazywać ich reakcji.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lut 2018, 21:30
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czerepach » 14 lut 2018, 21:33
czerepach

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 14 lut 2018, 21:35
glowas12345
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 14 lut 2018, 21:36
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 14 lut 2018, 21:37
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 lut 2018, 21:38
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 lut 2018, 21:38
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 14 lut 2018, 21:42
Co ty chcesz od tego Areoli? Świetnie broni. I jak miał wyjść do tego podania Marcelo? Według mnie były minimalne szanse żeby je przeciął.sickstick pisze:Areola, Lo Celsao - gdyby PSG grało w poważnej lidze, to po 3 meczach z mocniejszymi rywalami zrozumieliby że ciężko grać o najwyższe cele z 2 juniorami w składzie. No ale grają we Francji, gdzie mogą wystawić nawet 4 juniorów i i tak wygrywają po 5:0, więc nieco 'fałszywie' ci sprawdzają się na boisku i potem w ważnych meczach właśnie oni robią różnicę in minus. Tzn niekoniecznie zrobią, ale są najbardziej prawdopodobni.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 lut 2018, 21:44
matt_
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 lut 2018, 21:47
Jeszcze coś spierdzieli. Widziałem go w akcji 5 razy - no fakt dość mało - za każdym razem padał gol na jego konto.Diamen23 pisze:Co ty chcesz od tego Areoli? Świetnie broni. I jak miał wyjść do tego podania Marcelo? Według mnie były minimalne szanse żeby je przeciął.sickstick pisze:Areola, Lo Celsao - gdyby PSG grało w poważnej lidze, to po 3 meczach z mocniejszymi rywalami zrozumieliby że ciężko grać o najwyższe cele z 2 juniorami w składzie. No ale grają we Francji, gdzie mogą wystawić nawet 4 juniorów i i tak wygrywają po 5:0, więc nieco 'fałszywie' ci sprawdzają się na boisku i potem w ważnych meczach właśnie oni robią różnicę in minus. Tzn niekoniecznie zrobią, ale są najbardziej prawdopodobni.
Wysłane z mojego Lenovo K910 przy użyciu Tapatalka
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 lut 2018, 21:58
Morrow
czerepach
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio