Myślę, że są porównywalnie dobre
Przewagą robienia naleśników w domu jest to, że dziecko może w spokoju zjeść i natychmiast oddać wszystkie ubrania do prania
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 lut 2018, 15:00
Myślę, że są porównywalnie dobre
futbolowa
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lut 2018, 15:41
Najpierw z przyjacielem ustawiłem się w Szafie po czym poszliśmy do Blaszanego Bębenka (teraz to się chyba nazywa 107). Musiał spadać koło 22 więc zadzwoniłem do drugiego kumpla czy już są na mieście bo nie chciało mi się jechać do domu. Byli więc dołączyłem do nich w Red Lighcie. Później wybraliśmy się potańczyć i trafiliśmy do Bunkra, tam bawiliśmy się z dwie godziny i poszliśmy do Barbadosa. Panienek wszędzie cała masa, jednak wcześniej spotkaliśmy kolejnych znajomych więc za długo w Barbadosie nie zagościliśmy i za namową skończyliśmy w ParlamencieSergek pisze:gdzie imprezowaliście?Tomusmc pisze: W sobotę wybraliśmy się z przyjaciółmi poimprezować na mieście. Ja nawet nie miałem zamiaru nikogo podrywać bo zwyczajnie nie czułem się gotowy czy na siłach. Byliśmy w trzech lokalach i nigdzie nie było z tym problemu, ostatecznie skończyłem z jednym numerem telefonu i tak od wczoraj sobie piszemyod razu psychika się poprawiła i na imprezę śmiało można iść
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 14 lut 2018, 16:40
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 lut 2018, 17:11
sickstick
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 lut 2018, 23:06
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 lut 2018, 12:41
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 15 lut 2018, 13:04
Darkman1948
futbolowa

Rojiblanco
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lut 2018, 15:29
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 15 lut 2018, 15:51
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 lut 2018, 16:15
To znaczy, że ja tachałam dziecko, a Ty sobie biegałeś na luzie!
Problem w tym, że ja nawet nie jestem pewna, jaką twarz tam widziałam, ale na 100% wiem, że tą postacią był Magnum
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio