Pozdrawiam.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sie 2005, 23:03
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 sie 2005, 2:44
Ja raczej nie patrze na to co mówią inni tylko staram się oglądać film samemu. Jeśli chodzi o ocenę filmu to najbardziej ufam stronie www.filmweb.pl a tam "Wyspa" ma ocenę znakomitą. Wydaje mi się, że ten film warto oglądnąćAnka pisze:A co powiecie na film 'Wyspa'? Chcę się wybrać, ale nie wiem, czy warto.Moźe powiecie, co o tym sądzicie... podobno film denny, ale nie wiem, czy w to wierzyć. O 'Piratach z Karaibów' też tak mówili...
![]()
Pozdrawiam.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bania1986 » 28 sie 2005, 9:47
Bania1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 10:19
Ja też wolę sam oceniać filmyTomusmc pisze:Ja raczej nie patrze na to co mówią inni tylko staram się oglądać film samemu. Jeśli chodzi o ocenę filmu to najbardziej ufam stronie www.filmweb.pl a tam "Wyspa" ma ocenę znakomitą. Wydaje mi się, że ten film warto oglądnąćAnka pisze:A co powiecie na film 'Wyspa'? Chcę się wybrać, ale nie wiem, czy warto.Moźe powiecie, co o tym sądzicie... podobno film denny, ale nie wiem, czy w to wierzyć. O 'Piratach z Karaibów' też tak mówili...
![]()
Pozdrawiam.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sie 2005, 21:03
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 wrz 2005, 20:26
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 wrz 2005, 20:29
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 wrz 2005, 20:38
hmmm to jest temat o w miare nowych filmach a Wieczny student moim zdaniem sie juz do takich nie zaliczaromantyk pisze:Chcialbym wszystkim polecic Van Vilder, czyli Wieczny Student
Bardzo smieszna komedia. Ogladajac ja poplakalem sie ze smiechu.
Akcja toczy sie wokol studenta, ktory juz 7 rok jest na colleagu (chodzi mi o koledż, nie wiem czy dobrze napisalem:p). Poznaje on inteligentna dziewczyne w ktorej sie zakochuje, ale ktora ma chlopaka lizusa i prymusa. Nastepuje walka o piekna niewiaste. Film bardzo smieszny i niezwykle wciagajacy. najbardzej sie smialem gdy 3 Panow "walilo konia" psu i robilo kanaki z jego sperma...musicie to obejrzec !!
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 20 wrz 2005, 21:37
Wyspa Island, The (2005) http://wyspa.filmweb.pl/bagg pisze: a jeśli chodzi o "Wyspę" to już aktorzy, którzy w nim grają sprawiają, że się na film na pewno wybiorę. Pozatym scenariusz dość ciekawy. Jestem ciekaw czy będzie to film w stylu "Mindhunters"w sumie to podobny motyw

jak dla mnie kompletnie niepodobny : >bagg pisze: Jestem ciekaw czy będzie to film w stylu "Mindhunters"w sumie to podobny motyw
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 wrz 2005, 21:44
Baqu pisze:ak dla mnie kompletnie niepodobny : >
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 20 wrz 2005, 21:54
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 wrz 2005, 15:06
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 24 wrz 2005, 18:05
proevo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 wrz 2005, 20:14
kaczy