Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2018, 12:16
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 lut 2018, 12:20
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 lut 2018, 12:21
ozob
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 lut 2018, 12:30
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2018, 12:32
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 lut 2018, 12:35
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lut 2018, 12:56
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 23 lut 2018, 14:26
Wcale się nie dziwię obserwując angielskie społeczeństwo. Większość ma dziary.ozob pisze:Wcale nie. Minimalne zarobki sa chyba w okolicy £1200 wiec masz pol miesiecznej wyplaty.
Z drugiej strony studia tatuazu maja taki wpierdol, ze umawiasz sie z 3-miesiecznym wyprzedzeniem na 2-godzinowe sesje.
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 lut 2018, 14:30
ja porównywałem kiedyś z wydatkami na palenie. Taki tatuaż clonera, to kosztuje mniej więcej tyle co paczka dziennie przez 2 miesiąceKeres pisze: Wcale się nie dziwię obserwując angielskie społeczeństwo. Większość ma dziary.
Ten moment kiedy uzmysławiasz sobie ile oszczędzasz nie będąc fanem tatuażów.
Ale mnie nic do tego, kto na co wydaje, dopóki nie płacze, że nie ma pieniędzy. Wtedy bym mógł zapytać, czy nie szkoda Ci wydawać jak się borykasz z brakiem kasy.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 lut 2018, 14:38
Albo i mniej. Kiedyś wyliczałam, że moi starzy wydawali właśnie tyle na fajki w ciągu miesiąca.
Muszę przyznać, że nie spodobał mi się, gdy widziałam go na komórce. Teraz spojrzałam na kompie, w normalnym wymiarze - super robota. Podobnie jak któryś z przedmówców - nie lubię, gdy jest tyle czarnego, ale kij tam - cieniowanie wygląda kozacko.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 lut 2018, 20:08
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » 23 lut 2018, 21:46
YoOoOgI89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lut 2018, 21:54
O kuźwa, przekozackie ma projekty! Dawaj swój!YoOoOgI89 pisze: Ja płaciłem 1300 za 2-3h roboty ale u tatuażystki do której się zapisać to jest sztuka, jak w totka wygrać.
Ma renomę laska bo walą do niej drzwiami i oknami z całego kraju i świata, a sama też lata po świecie tatuować ludzi.
Mega pozytywna laska, Inez Janiak się zwie. Na pewno następny będzie też u niej ale nie wiem kiedy uda się zapisać
Tomusmc
YoOoOgI89
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio