obrona marzeń... : ))

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 21 wrz 2005, 11:40
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 wrz 2005, 14:08
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 wrz 2005, 16:03
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 wrz 2005, 18:16
To oznacza ze Realowi brakuje silnej obrony. Jesli nie beda grali Ramos i Helguera to Grawesen bedzie musial troche sie cofnac dotylu. Co do Woodgate to nie mam wogole zaufania. Nie wiem czy bedzie w stanie zagrac dobrze. Mejia, hmmm, jeszcze nieawno bym zapytal, co to jest? Teraz musze powiedziec ze ten koles gra w Realu bo nie ma nikogo kto moglby zagrac. Nie wiem jak ulozy sie mecz z Athletic. Dobrze ze Real gra w czwarek, bedzie wiedzial przynajmniej jak grala Barca, tzn. czy wygrala itp. Chociaz ze to i tak nic nie da. Co do Zidane, to ja nie mam pojecia kiedy zacznie grac. Mam nadzieje ze juz niedlugo. Widac ze go brakuje.środek obrony mogą utworzyć Mejia oraz Woodgate
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 21 wrz 2005, 18:24
Ja bardziej mam do niego zaufanie niż do Mejiisnake pisze:Co do Woodgate to nie mam wogole zaufania.
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 wrz 2005, 21:02
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 wrz 2005, 9:28
kaczy pisze:mam nadzieje że ttylko dopisza se na swoje konto jakies trofeum
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 wrz 2005, 16:05
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 22 wrz 2005, 16:18
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 wrz 2005, 16:40
Na stronie Realu jest napisane:Roomeczek pisze:Ja słyszałem ze podobno Helguera ma kontuzję i ze ktos go ma zastąpić
Pod znakiem zapytania stał również występ Ivana Helguery, ale Hiszpan wyleczył już uraz i jest zdolny do gry. Zajmie on miejsce na środku obrony, a jego partnerem będzie, uwaga, Jonathan Woodgate!
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 22 wrz 2005, 16:40
Podobno nie, tylko napewno. Myslano ze Ivan bedzie w stanie zagrac, ale widzialem dzisiaj jak opuszczal zgrupowanie i nie zagra w tym meczu. RadoGol bedziesz musial wypisac z tych twoich prawdopodobnych sladow Ivana Helguere.Roomeczek pisze:Ja słyszałem ze podobno Helguera ma kontuzję i ze ktos go ma zastąpić
Ja tez mam taka nadzieje i tym razem wydaje mi sie ze zagra lepiej niz w ostatnich meczach, ale nie jestem w stanie powiedziec ze wygra ten mecz, bo bedzie bardzo ciezko.mam nadzieje ze nie przyniosą nam wstydu
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 wrz 2005, 19:41

Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 wrz 2005, 22:29
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2005, 22:31
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 wrz 2005, 22:33
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin