Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 20 wrz 2005, 20:53
adriano100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 20 wrz 2005, 20:58
przyjdą ci oferty same ale to po jakichs mistrrzostwach pewniedanielos_87 pisze:Prowadzę reprezentację Serbii i Czarnogóry i chciałbym teraz być selekcjonerem jakieś innej...Muszę w takim razie zrezygnować z posady obecnej,żebym dostał inne oferty czy i bez tego je dostanę???Proszę o pomoc
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 wrz 2005, 22:39
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 20 wrz 2005, 23:14
danielos_87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 20 wrz 2005, 23:22
U mnie w drużynie bardzo często piłkarze mieli kłopoty z zaklimatyzowaniem się,ale po jakimś tam czasie im to zupełnie przeszło i teraz czują się swietnieLukaz pisze:Czy można pomóc nowemu zawodnikowi, który ma problemy z aklimatyzacja w nowym klubie
danielos_87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 21 wrz 2005, 7:51
Lukaz pisze:Czy można pomóc nowemu zawodnikowi, który ma problemy z aklimatyzacja w nowym klubie
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 wrz 2005, 11:08
Pisząc urlop masz na myśli wypożyczenie? No bo jaki urlopRadoGol pisze:Lukaz pisze:Czy można pomóc nowemu zawodnikowi, który ma problemy z aklimatyzacja w nowym klubie
Jasne, jeżeli nie jest on zadowolony w Twoim klubie to wyślij go na urlop do jego państwa i zazwyczaj taki gracz wraca stamtąd pełen energii, szybko się aklimatyzuje i co najważniejsze dobrze gra.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 21 wrz 2005, 15:26
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 21 wrz 2005, 15:34
Normalny, jak zawodnik jest z dalekiego kraju np. gdy Ty grasz w Polsce a on jest Amerykaninem i nie jest on zadowolony w klubie to możesz wysłać go na urlop (o ile wiem to jest on nie określony) wydaje mi się że zawodnik nie może mieć więcej niż 18 lat. Mi ta opcja pojawiła się tylko 4 razy...Lukaz pisze:Pisząc urlop masz na myśli wypożyczenie? No bo jaki urlop
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 21 wrz 2005, 19:21
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 21 wrz 2005, 19:38
Baptista, zwłaszcza w lidze Włoskiej. W moim Juventusie grał pierwsze skrzypce (najwięcej asyst w lidze i około 10 goli). Ma on lepszy strzał z dystansu co jest bardzo ważne u PŚ. Rosicky też jest dobry ale nie na ligę Włoską.morświn pisze:Który z nich jest lepszy i kogo mi poleciecie.
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 21 wrz 2005, 20:12
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 wrz 2005, 20:57
morświn pisze:Poszukuje środkowego pomocnika do Interu Mediolan do 19mln. Kogo mi polecice. Ja sie zastanawiam nad sprowadzeniem Baptisty lub Rosickiego.
Który z nich jest lepszy i kogo mi poleciecie.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 21 wrz 2005, 21:39
A sprawdzałeś go we Włoszech? Ja tak i zdecydowanie lepiej w tej lidze gra Baptistabagg pisze:zdecydowanie Rosicky jeśli szukasz dobrego kreatora gry to będzie idealny. Podanie 19/20 Kretywaność 20 drybling 18 polecam Tomas'a gorąco
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 21 wrz 2005, 22:03
Ja próbowałem Rosickiego w Interze i był najlepszym pomocnikiem we Włoszech. Baptista się chowa. Bierz TomasaRadoGol pisze:A sprawdzałeś go we Włoszech? Ja tak i zdecydowanie lepiej w tej lidze gra Baptistabagg pisze:zdecydowanie Rosicky jeśli szukasz dobrego kreatora gry to będzie idealny. Podanie 19/20 Kretywaność 20 drybling 18 polecam Tomas'a gorąco. Ale jak kto woli...
Rom$on
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio