Podoba mi się ten wzór "love equals football". Takie samo stosowała Puma za czasów Mistrzostw Świata w 2010.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 mar 2018, 22:22

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 mar 2018, 22:39
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 mar 2018, 22:41
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 mar 2018, 23:05
Jedyna rzecz która wpadła mi w oko, to właśnie logo pumy, które wrzuciłeś. Wiedziałem, że musze go użyć, bo jest genialne w swojej prostocie.
Czemu Henry? Pewnie dlatego, że dzieki temu piłkarzowi pokochałem piłkę nożną, Pierwszy turniej jaki pamiętam to MŚ 2002, a potem sezon w którym Arsenal zdobył mistrza bez porażki. Od tego czasu sympatyzuje z Arsenalem i staram się oglądać w miarę możliwości wszystkie ich mecze (chociaz na forum udzielam się w ich temacie bardzo rzadko, to czytam każdy post). Pierwsza koszulkę dostałem również Henry'ego, plakatów najwięcej też jego miałem. Do tego jest piłkarzem, który nawet po zakończeniu sezonu mówi z sensem (nie jak np. Sol Cambell czy z krajowego podwórka Żurawski). Ogólnie to jego odejście do Barcelony zabolało mnie wtedy (a byłem dzieckiem) duzo bardziej niż ostatnie odejście Mączyńskiego. Z tym, że Mączyński aktualnie w Wiśle jest nikim, a Henry jest legendą i najlepszym strzelcem w historii Arsenalu. Zapewne większość nie pamięta z jakim numerem zawsze grałem w haxballa. Teraz już wiecie skąd. Wiecie tez, że posiadam aktualnie jakieś 10 koszulek do gry w piłkę, z czego chyba 7 z numerem 14
Na dupe nawetnie zwróciłęm uwagi, zobacyzmy jak chwile odpocznie tatuaż. A ręka chyba identyczna jak poniżej:
[/img]Mówiłem, że się zdziwicie. Pisałem tez, że paru kibicom się spodoba, teraz już wiecie dlaczego
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 02 mar 2018, 23:14
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 mar 2018, 23:33
Rojiblanco
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 mar 2018, 23:38
własnie nie wiem pod jakim kątem on to robił, jutro albo w niedziele zrobie normalne zdjęcie to będzie widać. albo po prostu za dużo łydki cwiczyłem
W ostatnią fifę grałem chyba 2002
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 mar 2018, 23:48
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 mar 2018, 1:12
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 mar 2018, 4:13
Za ciemny. Kiepskie proporcje. Szalu ni ma.DDK pisze:
dawać hejty
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 mar 2018, 5:38
fieldy
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 mar 2018, 10:16
propsowała od poczatku
identyczny z projektem. Co do tego, że za ciemny to jeszcze wyblaknie.
Dlatego mu taki pomnik postawili przed stadionem przecież
DDK
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio