Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 01 mar 2018, 22:05
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 01 mar 2018, 22:25
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 01 mar 2018, 22:38
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 02 mar 2018, 6:25
Delpiero14
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 mar 2018, 14:26
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 04 mar 2018, 20:27
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 04 mar 2018, 20:40
krzysiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 04 mar 2018, 23:46
Mi Box wszystko załatwia.Tomusmc pisze:I masz takie możliwości? Ja mam Bravie i pod względem Smart jest słaba. Bieda w aplikacjach, a w cda nie można dać na pełen ekran bo zostaje na górze okno www. Może masz jakiś sposób?
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 05 mar 2018, 15:11
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 05 mar 2018, 15:24
Owszem wszystko, i te apki na Android TV i apki ze smartfonów, używam na tym Showmaxx, Tidala,Netflix, Iple i NC+ Go dla tabletów bo nie ma apki na Android TV przeglądrka hula aż miło, do tego mam klawe po BT i elegancko polecamdziki16 pisze:W sensie można na nim zainstlowac powiedzmy Eleven i Nc+ Go?
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 05 mar 2018, 15:35
Trzeba mieć jakiś określony system na TV? Bo ja mam LG ze Smartem. Czy to chodzi tylko z TV z Androidem?wloski pisze:Owszem wszystko, i te apki na Android TV i apki ze smartfonów, używam na tym Showmaxx, Tidala,Netflix, Iple i NC+ Go dla tabletów bo nie ma apki na Android TV przeglądrka hula aż miło, do tego mam klawe po BT i elegancko polecam
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 05 mar 2018, 15:44
Trzeba mieć TV z hdmi, Mi Box to przystawka Android TV, nie każdy nowy TV ma ten system a ta przystawka to fajne rozwiązanie mam Bravie ale nie jest na Andku i Mi Box to wynagradzadziki16 pisze:Trzeba mieć jakiś określony system na TV? Bo ja mam LG ze Smartem. Czy to chodzi tylko z TV z Androidem?wloski pisze:Owszem wszystko, i te apki na Android TV i apki ze smartfonów, używam na tym Showmaxx, Tidala,Netflix, Iple i NC+ Go dla tabletów bo nie ma apki na Android TV przeglądrka hula aż miło, do tego mam klawe po BT i elegancko polecamdziki16 pisze:
W sensie można na nim zainstlowac powiedzmy Eleven i Nc+ Go?
Jak wygląda sprawa z płynnością np transmisji na Eleven czy Nc + Go ?
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 05 mar 2018, 15:56
A co do drugiego pytania?wloski pisze:Trzeba mieć TV z hdmi, Mi Box to przystawka Android TV, nie każdy nowy TV ma ten system a ta przystawka to fajne rozwiązanie mam Bravie ale nie jest na Andku i Mi Box to wynagradzadziki16 pisze:Trzeba mieć jakiś określony system na TV? Bo ja mam LG ze Smartem. Czy to chodzi tylko z TV z Androidem?wloski pisze:
Owszem wszystko, i te apki na Android TV i apki ze smartfonów, używam na tym Showmaxx, Tidala,Netflix, Iple i NC+ Go dla tabletów bo nie ma apki na Android TV przeglądrka hula aż miło, do tego mam klawe po BT i elegancko polecam
Jak wygląda sprawa z płynnością np transmisji na Eleven czy Nc + Go ?
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 05 mar 2018, 20:21
wloski
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio