Real Madryt (zbiorczy) - Strona 151

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 wrz 2005, 22:51

chetnie bym sie ponapinal, ale z obecna forma barcy po prostu nie wypada...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 wrz 2005, 22:58

Gol Jonathana,

Obrazek

Fataslny debiut samobuj,zołta kartka i kilka fatyalnych interwencji...

PS juz 1:1 Robinho głową po wolnym w wykonaniu Beckhsa.

Hmm jest już 2:1 po golu Raula i asyście Ronaldo...

Widzialem juz różne debiuty...ale samobuj, zółta i druga zołta a w konsekwencji czerwona kartka to debiut Jonathana...SWzkoda mi go bardzo los go nei oszczedza tylko ze sedzia znow daje popis...faul moze i był ale w srodku pola i jeszcze czy aby na zołta :?:

Sędziowie nam nie przeszkodza 3:1 dla Blancos Raul...dziś nasz kapitan przypomina o formie z przed lat...Beckhs druga asysta chyba się rozkreca...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 wrz 2005, 0:03

No i zwycięstwo długo oczekiwane. Ufff 3:1. :D

Jonathan debiut miał fatalny...ale kibice porzegnali go z owacją na stojąco zagral dość dobrze...poza tym kartka chyba się nie nalezała za takie coś zobaczcie sami...
Obrazek
Jonathan zszedł z boiska przy stanie 2:1 dla Blancos
Gola na 1:1 zdobyl Robinho który dziś zaliczyl takze slupek :)
Obrazek
Obrazek
Na 2:1 prowadzenie dal el capitano...po podaniu el Fenomeno który asystą uczil urodziny :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Minely 4 minuty a nasz kapitan cieszy się ponownie...
Obrazek
Obrazek

Dominacja Blancos wszytskie 4 gole autorstwem gospodarzy...Wejście Gutiego wniosło wiele ozywienia na nim samym pilkarze z Bilbao dostali uwaga 4 zolte kartki...

No i w koncu wyszliśmy z pod kreski spadkowej :wink:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 23 wrz 2005, 0:08

No i jest wygrana Realu.Szczerze mówiąc liczyłem, że baskowie urwą punktw Madrycie, ale widać, że Luxe zmobilizował ich, bo sytuacja jest nieciekawa.Szkoda trochę, że taki pechowy debiut Woody'ego po roku w Realu, ale ważne, że się w ogóle rusza i żyje.
Toudinho pisze:Na 2:1 prowadzenie dal el capitano...po podaniu el Fenomeno który asystą uczil urodziny

:wink: Tak naprawdę to Ronaldo ma 29 lat i 4 dni :wink:.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 wrz 2005, 0:13

Urodzony: 22 września 1976 r. - Río de Janeiro

Dziś tzn wczoraj :lol: byl 22 a dziś jest 23...wiec jest starszy o 1 dzień...Chyba masz złe dane Bogi :wink:

Ale coś mi się wydaje że Ronaldo został poźniej zarejestrowany jakko urodzony a wszytsko to z braku kasy więc Bogi mozesz mieć racje ale nie ejstem pewien :? :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 23 wrz 2005, 0:23

Urodzony: 22 września 1976 r. - Río de Janeiro

Dziś tzn wczoraj byl 22 a dziś jest 23...wiec jest starszy o 1 dzień...Chyba masz złe dane Bogi

Ale coś mi się wydaje, że Ronaldo został poźniej zarejestrowany jakko urodzony a wszytsko to z braku kasy więc Bogi mozesz mieć racje ale nie ejstem pewien

Heh, jako że kiedyś widziałem u ziomka książkę o Ronaldo ( z BS :lol: ), to pamiętam, że urodził się bodajże 18 września, ale rodzice nie uzbierali kasy aż do 22 (5 $) i zamiast 18.09 to przypisuje mu się 22.09.To tak w gwoli łapania za słówka :P.A te 4 dni to od 22, ale zapomniałem, że już po północy.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 23 wrz 2005, 7:29

Nie no nie spodziewałem się...wczoraj po pierwszej połowie się wkurzyłem i poszedłem spać, dzisiaj włączam i co widze...3:1 :D
Robinho wreszcie strzelił bramke....a Raul strzelił 2 :smile2:...świetna gra Becksa...tylko Woody fatalnie zaderbiutował :? Samobój i czerwona kartka...aż mi go żal :roll:

Ale dobrze, że Real w końcu wygrał i oby tych zwycięstw było jak najwięcej :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 wrz 2005, 15:12

Zobaczcie jaki spokuj jest w temacie gdy Real wygra mecz zaden "fanatyk" barcy boi się wejść i cos napisać...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 wrz 2005, 15:19

A po co mialby pisac? Woody debiut zyczenie :lol: Wygraliscie i juz. Dziwne bo zaden "madridista" nawet nie opisal meczu...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2005, 15:20

Toudinho skoro nalegasz ... (dałem się perfidnie i zupełnie nieświadomie sprowokować :o :lol: )

Świetny debiut Woodgate'a ... gdyby nie czerwona kartka (może i nie zasłużył), fatalna gra i gol samobójczy. Nie mniej jednak każdy przy zdrowych zmysłach nie powinien oczekiwać po nim dobrej gry. Zagrał z konieczności tylko. W pierwszej połowie Real sporo atakował, ale bezskutecznie a Baskowie byli jak zawsze groźni. Obaj bramkarze musieli non-stop czuwać. W drugiej części gry wszedł Guti i to była bardzo dobra zmiana. Robinho strzelił bramkę i było już z górki. Wiedziałem, że coś jeszcze strzelą bo zbyt dużo było tych ataków, żeby się Baskowie wyratowali.
Raul uratował dupę sobie i Luxemburgo ... przynajmniej na jakiś czas
]:->

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 23 wrz 2005, 16:11

Świetny debiut Woodgate'a ... gdyby nie czerwona kartka (może i nie zasłużył), fatalna gra i gol samobójczy
To byl najgorszy debiut pilkarski jaki widzialem w zyciu. Czy Johnatan zasluzyl na czerona kartke? Oczywiscie ze na nia zaslurzyl. Dostal droga zolta, ale wg mnie i wg komentatora meczu ktory ogladalem na TV Canaria powinie dostac bezposrednia czerwona kartke. Zatrzymal pilkarza ktory wysonol sobie pilke na sam na sam z bramkarzem i biegl rozpedzony a Woodgate go poprostu sobie sfaulowal. O tej bramce samobujczej :twisted: to ani nie wspomne bo "nie chcial nic zlego", poprostu uchylil glowe w niewlasciwym miejscu i momencie i jakos pilka wpadla do bramki. Jak na niego patrzalem to myslalem ze sie poplacze :? , ale koles jest twardy i umie sie zachowac. Pozatym powinien przeprosic kolegow z boiska, ale nic sie nie odezwal. Napewno wszyscy go pocieszali w szatni. :P Najladniejszy mecz zagral wczoraj Guti. Gral jak prawdziwa gwiazda. Nawet pilkarze Athletic nie wiedzieli jak go zatrzymac i nie robili nic innego jak tylko faulowac. Nie wspominajac jeszcze tutaj o tym perfekcyjnym podaniu do Ronalda ktory podal Raulowi i ten strzelil gola. Poprostu brawa dla Gutiego. Mam nadzieje ze w nastepnym meczu zagra w podstawowym skladzie. Takiego pilkarza potrezbuje Real pod nieobecnosc Zidane.
Robinho jak to Robinho, zrobil pare sztuczek i strzelil jednego gola. To wystarczy. Zagral dobry mecz. Ronaldo tez gral dobrze, ale brakowalu mu wczoraj szczescia. Juz na poczatku meczu strzelil dwa razy w strone bramki, ale pilka jakby zaczarowana skrecala w bok. Raul tez pokazal to co zawsze, czyli przez chwile jest calkiem nieobecny na meczu, ale jak ma pilke to diabel nim kieruje. :roll: Raz prawie przelobowal bramkarza z ponad 30 metrow. Az krzyknolem "goooll", ale jednak bramkarz ja wybil nad bramka. Wole nie pisac wiecej bo jak sie rozpisze to juz nie skoncze. Tak czy inaczej te zwyciestwo duzo pomoze Realowi. Przed meczem byli na 18 miejscu w lidze, a teraz sa na 6 i wyprzedzili Barcelone, co jest wazne.

ps. w tym meczu zadebiutowal oficjalnie w lidze Ruben de la Red. Ten mlody 20 letni hiszpanski pilkarz ma jeszcze przed soba wielka kariere pilkarska. :arrow:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 23 wrz 2005, 16:33

Niestety nie miałem okazji oglądać tego meczu w Tv ani w żadnej retransmisji, ale jako wierny kibic Galacticos chciałem także dorzucić swoją ocenę tego meczu ;)

Wczoraj kładąc się spać nie znałem wyniku. Po prostu liczyłem na to, że chociaż Real w tym niezafajnym dniu zrobi mi przyjemność...i bardzo miło się rozczarowałem. 3-1 z Athletico to jest (przy takiej formie Realu) bardzo dobry wynik. Szkoda mi tylko Woodgate'a, który po roku kontuzji wreszcie powrócił na boisko dostał czerwień oraz niefartownie skierował piłke do swojej siatki....:( z tego co tu wyczytałem to Guti grał wczoraj dobry mecz i chwała mu za to. 2 gole El capitano...nareszcie przebudzenie.. i gol Robinho...:)

Ogólnie jestem zadowolony i pragnę aby Real od tej pory grał Królewski FUTBOL !!

HALA MADRID :arrow:

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 23 wrz 2005, 17:03

Nareszcie zwycięstwo realu oby tak dalej!!! :P:P:P:P:P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 wrz 2005, 17:21

snake pisze: i umie sie zachowac. :
Tego bym nie powiedzial, chyba ze sie zmienil. Grajac w Anglii znany byl z rasistowskiego zachowania a no i ma za pobicie jakiegos palestynczyka wyrok. Dobra koniec OT, co do tabeli to az dziw bierze ze 2 druzyny ktore mialy walczyc o mistrza juz po 4 kolejkach zanotowaly porazki. Ciezki bedzie sezon i wygra ten kto ma silniejsza lawke :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 23 wrz 2005, 19:12

Bienias pisze:snake napisał:
i umie sie zachowac. :
Tego bym nie powiedzial, chyba ze sie zmienil. Grajac w Anglii znany byl z rasistowskiego zachowania a no i ma za pobicie jakiegos palestynczyka wyrok.
Widocznie juz sie zmienil. Moze to tez byc przez brak znajomosci jezyka. Poprostu nie mial z kim sie klucic. Napisalem tek tez delatego ze w momecie w ktorym sedzia pokazal mu czarwona kartke, on tylko na nia popatrzal i zeszedl z boiska. Wszyscy inni pilkarze Realu odrazu podbiegli do sedziego zeby zmienil zdanie a Woodgate spokojnie opuszczal boisko.
2 druzyny ktore mialy walczyc o mistrza juz po 4 kolejkach zanotowaly porazki. Ciezki bedzie sezon i wygra ten kto ma silniejsza lawke
Tak walsnie wyglada dzisiejsza Promera Division. Wszystko jest mozliwe, kazdy moze wygrac z kazdym i juz nie tylko dwie druzyny licza sie w walce o tytul. Nie mozna temu zaprzeczyc, bo jesli po 4 kolejkach na pierwszym miejscu jest druzyna ktora dopiero co weszla do Primera to oznacza wyrownany poziom.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”