AC Milan (zbiorczy) - Strona 141

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 wrz 2005, 12:01

Droda redakcjo to "szczekanie" użytkownika Snipp_ nie wnosi nic do tematu. A w zasadzie tylko śmieci... Prosiłem Ci kolego nie pisz jak masz zamiar zaznawać my nie dzielnicowi...

Mały to jesteś w uczach co pokazujesz co kolejke. A nie bede Ci mówił co mój tata o tobie sądzi :) hehe domyśl sie. I nie pisz tu naprawde smietnik pietro niżej.

MAM NADZIEJE ŻE REDAKCJE POWRÓCI DO PEWNYCH RZECZY ... :roll:

Pozdrawiam

Simonek a Ty kojeżysz tego kolesie z bramki ?? Juve ?? zobacz posty wcześniej ...
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2005, 12:14 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 wrz 2005, 12:06

*_For_zaza_Milan_* pisze:Droda redakcjo to "szczekanie" użytkownika Snipp_ nie wnosi nic do tematu.
Per "szczekanie" możesz zwracać się do Twojego zbanowanego taty. Poza tym ten i jeden z poprzednich postów też gówn wniósł.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Prosiłem Ci kolego nie pisz jak masz zamiar zaznawać my nie dzielnicowi...
Ciebie słuchać nie będę. Za mały jesteś.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 23 wrz 2005, 12:07

Musze się w tym wypadku zgodzić z Zazą...Snipp nie pisze konkretnych rzeczy, tylko komentuje wypowiedzi innych. Po pierwsze nie wnosi to nic do tematu, po drugie denerwuje pozostałych, po trzecie jest bezsensowne... :roll:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 wrz 2005, 12:15

Snipp_ pisze:
wazi pisze:Snipp czepiasz sie wszystkiego
Niczym pijane nietoperze. Jestem świetny.
Jedno słowo mi sie nasuwa jak widze te twoje wypociny - PAJAC - ale oczywiscie nie powiem tak na ciebie bo jestem kulturalną osobą ....

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 wrz 2005, 12:21

Simonek pisze:Snipp nie pisze konkretnych rzeczy, tylko komentuje wypowiedzi innych.
Przeszkadza Ci to?
Simonek pisze: Po pierwsze nie wnosi to nic do tematu
Skoro komentuje wypowiedzi innych to wnosi tyle co oni.
Simonek pisze: po drugie denerwuje pozostałych
Oni mnie też denerwują. :(
Simonek pisze:po trzecie jest bezsensowne...
Niech jest. Nie czytać w takim razie.
Juras_InterFan pisze:Jedno słowo mi sie nasuwa jak widze te twoje wypociny - PAJAC - ale oczywiscie nie powiem tak na ciebie bo jestem kulturalną osobą ....
Ja bym powiedział, a co mi tam. Forum to nie miejsce gdzie mamy się popisywac kulturą. Według Ciebie jestem pajacem? Dobrze, że jesteś szczery.

Przepraszam za kolejny OT - wlepcie mi WP, ale jeśli to zrobicie to wlepcie je także pozostałym. Pa.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 wrz 2005, 12:27

Snipp_ pisze:Ja bym powiedział, a co mi tam. Forum to nie miejsce gdzie mamy się popisywac kulturą. Według Ciebie jestem pajacem? Dobrze, że jesteś szczery.

Przepraszam za kolejny OT - wlepcie mi WP, ale jeśli to zrobicie to wlepcie je także pozostałym. Pa.
No ja powiem po raz ostatni o tobie cos - tak luknelem jestes od konca czerwca na forum i prawie 4,5 posta bezsensownego piszesz dziennie ! Same komentarze, docinki wypowiedzi innych forumowiczów :/ A takie cytowanie ktore stosujesz robi z krotkiego postu - post ktory zajmuje pol strony - ja z rególy nie czytam co tam bazgrzesz - lecz uciazliwe jest przewijanie tego - to zajmuje tyle miejsca :/ Tak wiec daj se lepiej na luz - lub napisz dla odmiany cos z sensem - coś o piłce nożnej moze dla odmiany - ale jak wiadomo podrosniesz moze zozumiesz ze Forum to wymiana pogladów - a ty takowych nie posiadasz bo my tu dyskutujemy o PIŁCE NOŻNEJ - a ty o tym o czym my mowimy ... Wysil sie wiec i napisz coś samemu - jakis Post :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 wrz 2005, 12:34

Wracając do tematu :!: Który kojaży tego bramkarza ?? ?? Niby Milanu potem Juve :shock: :shock: Bo ciekawe czy naprawe Milan ma prawa do niego ?? A może on grał w Milanu i Juve za łepka ?? :shock:
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Vladan Kulovic wie ktos jak gra ten zawodnik jest bramkarzem ktory kiedys wystepował (siedział na ławce,grał w rezerwi Rolling Eyes ) w Milanie.

Pozniej bym graczem Juve (prosba do fanow Juve moze cos o nim wiecie chyba takze grał/siedział u was na rezerwie) a nastepnie znalazł sie w Roda Kerkrade.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 wrz 2005, 16:23

Snipp_ pisze:
wazi pisze:Snipp czepiasz sie wszystkiego
Niczym pijane nietoperze. Jestem świetny.
wazi pisze: a jestes nie dowidzący
Naj jakiej podstawie to stwierdziłeś?
wazi pisze: nawet nie widzisz w moim poście takiego słowa jak "NIEDAWNO"
Widzę, ale ono nic nie zmienia. Ismael ma być gwiazdą w obronie Bayernu, ma zastąpić najlepszego wiosną Kovaca.
wazi pisze:Za kuffuora jest Ottl dołaczył do Bayernu w tym sezonie
Nie żartuj.
wazi pisze:Aha Snipp jak nie wiesz to nie wypowiadaj się o Bayernie bo to twoja wiedza na temat tego klubu jest skromna.
Poniekąd.
Napisałem, że Bayern interesował sie Huthem i uważał go jakos zastepce Kovaca a ty mi tu wyjezdzasz z tym, że Ismael ma być gwiazdą. Najlepszy wiosną to był Makaay a nie Kovac. Jak byś chciał wiedzieć to Ottl przyszedł z rezerw Bayernu, i napewno lepiej albo tak samo dobrze zastąpi kuffoura. Kuffuor nic nie grał w tamtym sezonie, prezentował sie słabo... Snipp ile razy widziałes jak gra Samuel Kuffuor ??? A tak po za tematem to jeszcze nie widziałem twojego posta bez cytowania, powinno byc rożłożone te 380 postów na wszystkich użytkowników na forum bo to przez innych masz te 380 nabite. Tylko cytujesz, nabijasz, cytujesz nabijasz....I tak w kółko...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 wrz 2005, 16:46

wazi pisze:Napisałem, że Bayern interesował sie Huthem i uważał go jakos zastepce Kovaca a ty mi tu wyjezdzasz z tym, że Ismael ma być gwiazdą.
W takim razie pogratulować polityki. Huth do pięt nie dorasta Kovacowi z wiosny. A Ismael musi być gwiazdą, inaczej nie zamienianoby go na Fringsa i nie dopłacano tyle kasy.
wazi pisze:Najlepszy wiosną to był Makaay a nie Kovac.
Myślę, że jesteś na tyle inteligentny, że domyśliłeś się, że chodzi mi o obrońców.
wazi pisze:Jak byś chciał wiedzieć to Ottl przyszedł z rezerw Bayernu, i napewno lepiej albo tak samo dobrze zastąpi kuffoura.
W to nie wątpię. Polegam na Twojej wiedzy bo Ottla nie oglądałem. Dziwi mnie jedynie, że skoro jest taki dobry dopiero teraz przeszedł z rezerw. Nie wiem ile razy widziałeś go w akcji, domyślam się, że mało...
wazi pisze: Kuffuor nic nie grał w tamtym sezonie, prezentował sie słabo... Snipp ile razy widziałes jak gra Samuel Kuffuor ???
Całkiem dużo. Mam Polsat Sport i na bieżącą oglądam ciekawsze mecze Bundesligi, toteż Kuffoura widziałem. Nigdzie nie napisałem, że grał świetnie.
wazi pisze: A tak po za tematem to jeszcze nie widziałem twojego posta bez cytowania,
"Jesteś niedowidzacy"
wazi pisze: powinno byc rożłożone te 380 postów na wszystkich użytkowników na forum bo to przez innych masz te 380 nabite.
Dokładnie. Bierzcie i rośnijcie z tego liczniki wszystkie to są bowiem moje posty, które dla Was i dla wielu zostały nabite.
wazi pisze: Tylko cytujesz, nabijasz, cytujesz nabijasz....I tak w kółko...
To lubię!
Juras_InterFan pisze:No ja powiem po raz ostatni o tobie cos - tak luknelem jestes od konca czerwca na forum i prawie 4,5 posta bezsensownego piszesz dziennie !
Pisałem, że jestem świetny.
Juras_InterFan pisze:Same komentarze, docinki wypowiedzi innych forumowiczów
Niem oja to wina, że niektórzy piszą głupoty, albo do niektórych wypowiedzi chce dodać coś od siebie. Taki jestem, nie zmieniaj mnie na siłę.
Juras_InterFan pisze: A takie cytowanie ktore stosujesz robi z krotkiego postu - post ktory zajmuje pol strony - ja z rególy nie czytam co tam bazgrzesz - lecz uciazliwe jest przewijanie tego - to zajmuje tyle miejsca
"Ignore" w prawym górnym rogu i nie masz kłopotu.
Juras_InterFan pisze:Tak wiec daj se lepiej na luz - lub napisz dla odmiany cos z sensem
Zdarzało mi się.
Juras_InterFan pisze:coś o piłce nożnej moze dla odmiany
O piłce piszę najwięcej.
Juras_InterFan pisze:ale jak wiadomo podrosniesz moze zozumiesz ze Forum to wymiana pogladów
Napewno jestem powyżej średniej forum. Powiedziałbym, że grubo.
Juras_InterFan pisze:a ty takowych nie posiadasz bo my tu dyskutujemy o PIŁCE NOŻNEJ - a ty o tym o czym my mowimy ... Wysil sie wiec i napisz coś samemu - jakis Post
Sie zobaczy :). Kiedyś coś napiszę z dedykacją dla Jurasa.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 wrz 2005, 17:01

Snipp_ pisze:
wazi pisze:Napisałem, że Bayern interesował sie Huthem i uważał go jakos zastepce Kovaca a ty mi tu wyjezdzasz z tym, że Ismael ma być gwiazdą.
W takim razie pogratulować polityki. Huth do pięt nie dorasta Kovacowi z wiosny. A Ismael musi być gwiazdą, inaczej nie zamienianoby go na Fringsa i nie dopłacano tyle kasy.
wazi pisze:Najlepszy wiosną to był Makaay a nie Kovac.
Myślę, że jesteś na tyle inteligentny, że domyśliłeś się, że chodzi mi o obrońców.
wazi pisze:Jak byś chciał wiedzieć to Ottl przyszedł z rezerw Bayernu, i napewno lepiej albo tak samo dobrze zastąpi kuffoura.
W to nie wątpię. Polegam na Twojej wiedzy bo Ottla nie oglądałem. Dziwi mnie jedynie, że skoro jest taki dobry dopiero teraz przeszedł z rezerw. Nie wiem ile razy widziałeś go w akcji, domyślam się, że mało...
wazi pisze: Kuffuor nic nie grał w tamtym sezonie, prezentował sie słabo... Snipp ile razy widziałes jak gra Samuel Kuffuor ???
Całkiem dużo. Mam Polsat Sport i na bieżącą oglądam ciekawsze mecze Bundesligi, toteż Kuffoura widziałem. Nigdzie nie napisałem, że grał świetnie.
wazi pisze: A tak po za tematem to jeszcze nie widziałem twojego posta bez cytowania,
"Jesteś niedowidzacy"
wazi pisze: powinno byc rożłożone te 380 postów na wszystkich użytkowników na forum bo to przez innych masz te 380 nabite.
Dokładnie. Bierzcie i rośnijcie z tego liczniki wszystkie to są bowiem moje posty, które dla Was i dla wielu zostały nabite.
wazi pisze: Tylko cytujesz, nabijasz, cytujesz nabijasz....I tak w kółko...
To lubię!
Bayern jest na tyle mądrą drużyną, że jednak nie kupiła hutha i chwała im za to. Przyznam sie, że widziałem Ottla chyba z trzy razy w akcji(chyba tyle co kazdy kibic Bayernu w Polsce) i jak narazie nie moge okreslic jak jest jego poziom ale jeśli Magath daje go do skłądu meczowego i ściga z rezerw to nie może byc tak słaby. Schweinsteiger, Guerrero, Rensing Hargeaves to są zawodnicy którzy przyszli z rezerw Bayernu do pierwego składu. I jeden gra w reprze. Niemiec drugi w reprze. Peru, trzeci w reprze niemiec u-21 a nastepny w reprze Angli... Ottla chyba czeka taka sama droga. Dobra już nie bede sie z tobą kłócił, bo nie ma o po co... Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 wrz 2005, 23:20

hehehehe :lol: :boruta: Hunter ale mi film nagrał z tym bramkarzem. :shock: A niech Cie.... :evil: A ja se probowałem to ułozyć. Za bardzo Ci ufam :lol: :wink: Nie ma co faze wkręciłeś mi że hej. Odegram sie :twisted:

Napisz do mnie jak bedziesz. :twisted: :D

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 23 wrz 2005, 23:26

Culovic hahaha zaza sie popisałeś. Teraz jest nasz:D :roll: :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 wrz 2005, 23:27

Nom czy go taka czeka to się okarze, ale to wielce prawdopodobne :) A apropos porównania Hutha do Kovaca to jest dla mnie bezsensowne, bo Niemiec moim zdaniem nie prezentuje poziomu godnego 2 bundesligi i chyba musi mieć jakieś specjalne zasługi u Jose a Kovac to może bez fajerwerków, ale solidny gracz:wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 wrz 2005, 23:46

Simonek wkręcił mnie, tylko pytanie czy sam był świadomy ?? hehe ale nie ma co nagrał mi film ja nic.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 24 wrz 2005, 10:04

Dla Kovaca jak i Hutha nie powinno być miejsca w Bayernie.Od obu uważam lepszego Ismaela, ale nie takiego bezbarwnego jak czasami zdaża mu się grywać.Błędem było ściągnięcie Hutha do Bayernu, bo naprawdę, widziałem może z 1,2 mecze dobre w jego wykonaniu.Nie wiem, czy trema go zjada, czy jest naprawdę tak omkły, chyba to drugie ;/.Istny kiks na kiksie.

Chciałbym, aby za kilka lat tak wyglądała obrona Milanu :

Cicinho-Metzelder(Kompany),Chivu-?

Na lewej stronie jakoś nikt młody i perspektywiczny nie przychodzi mi na myśl, może jeszcze Marek dociągnie z formą :twisted:.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”