Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 127

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 wrz 2005, 22:13

JEEEST 1:2 :D:D

Świetna kontra. Vieira podaje do Ibrahimović'a. Ten wchodzi w ople karne i czywiście....zwalnia akcja podchodząc do dryblingu na stojąco. Ja oczywiście załamany bo liczyłem na zwód i strzał, a nie serię ruchów nogami. A tu pięknie podbił piłkę Ibra zagrywając do Vieiry a ten strzela głową na 2:1.

P.S. przed chwilą Ibra ośmieszył 2 obrońców Parmy :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 24 wrz 2005, 22:27

Jezu ,ale stres!! 1:0 dla Parmy - ja siedze na sedesie :wink: 1-1 nadzieje wracaja :) wchodza Grande Panowie (Nedved,Emerson,Zlatan) Jest Git 8) 1:2 - euforia w domu :wink:

Brawo dla Vieiry i Zlatana - kolejne udane występy :!: :twisted:
Vieira widac przyzwyczajony do strzelania w czerwonym :wink:

Tylko jedna rzecz.... :!: Panie Capello :!: :?: Dlaczego Blasi nie zagral od 1' :?: :evil:

Bramka Camoranesiego moze nawet bedzie bramka kolejki :D Cudowna Brameczka :twisted:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 wrz 2005, 22:32

bravo Juve kolejna wygrana chociaż przyszła on cieżko, ale liczą sie punkty :D Viera kolejny raz udowodnił ze warto było wydac na niedo kase bo przynosi kozys :!: jak narazie Juve ma kapitalny bilans 5 meczów i 5 zwyciestw i oby jak najdłuzej trwała ta seria :D

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 24 wrz 2005, 22:34

I jeszcze bramka Vieiry :wink:
http://rapidshare.de/files/5490056/Patr ... 2.avi.html
i Delvecchio
http://www.abu-jassim.com/Abu-Waleed/ca ... ventus.wmv

No Zlatan nieźle dzisiaj zagrał. Te jego kiwki a potem podania na czystą pozycję np. do Camora były piękne :D
Szkoda tylko sytuacji w której Mauro główką do pustej bramki nie trafil :?

Ibra ośmiesza obronę Parmy :
http://www.abu-jassim.com/Abu-Waleed/ca ... imovic.wmv
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2005, 23:14 przez Juv, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 wrz 2005, 22:43

Podobało mi sie to co zrobil Zlatan przy drugiej bramce. Cos podobnego jak Ronnie z Chelsea, i potem piekna wrzutka wprost na głowe Vieiry...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 wrz 2005, 22:47

kulekfcb pisze:Podobało mi sie to co zrobil Zlatan przy drugiej bramce. Cos podobnego jak Ronnie z Chelsea, i potem piekna wrzutka wprost na głowe Vieiry...

To bylo piekne, tak samo jak okiwal dwoch obroncow. Pozatym niestety nic nie pokazal, oprocz fauli i niedokladnych podan :/

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 24 wrz 2005, 23:09

Swietnie, kolejne zwyciestwo. Moze troche wymeczone, ale coz.. wazne ze jest. Imponuje forma Zlatana, robil obroncow Parmy jak chcial, a jego asysta przy bramce Vieiry to mistrzostwo swiata, Ronaldinho by lepiej nie zagral w szczytowej formie :) Strzal Camora tez swietny, odchodzaca pilka w okno, Lupatelli bez szans. Mutu sporo rajdow lewa strona, prezentowal sie dzisiaj o niebo lepiej niz Nedved kiedy ten go zmienil. Treze nie pokazal prawie nic, juz lepiej gral Zalayeta, dziwne ze akurat jego zmienil. GG niewidoczny, Emerson to jednak wyzsza klasa. Vieira ladnie wchodzil co widac na tabeli strzelcow bramek :) Obrona nie do konca pewnie, zwlaszcza Pesotto (ktory jest w koncu dopiero 3 graczem na ta pozycje) i Abbiati (zegnamy pana jak wraca Gigi). Thuram gral swoje, Canna strasznie waleczny, a Zambro zagral jak Zambro, trudny do zatrzymania, skuteczny w defensywie :)

Widac z ta rotacja ze Capello sie oszczedza na nadchodzacy mecz z Interem, jesli wystapi optymalny sklad (poza Abbiatim; wszyscy wiedza jaki, dodam tylko ze aktualnie na prawe obronie wole Blasiego niz Zebine a na lewa pomoc Mutu niz Nedveda, w ataku Ibra z kimkolwiek ;)) to Inter bedzie mial ciezka przeprawe, nie wiem jak jutro zagra, ale na chwile obecna typowalbym remis :)
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2005, 23:12 przez Educated Fool, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 wrz 2005, 23:12

Educated Fool pisze:Treze nie pokazal prawie nic, juz lepiej gral Zalayeta, dziwne ze akurat jego zmieni

dla mnie to go zmienił dlatego, że Trezeguet potrafi się wspaniale znaleźć w polu karnym i ma niesamowity instynkt strzelecki....Zalayeta to nie ten sam poziom

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 24 wrz 2005, 23:13

bagg pisze:
Educated Fool pisze:Treze nie pokazal prawie nic, juz lepiej gral Zalayeta, dziwne ze akurat jego zmieni

dla mnie to go zmienił dlatego, że Trezeguet potrafi się wspaniale znaleźć w polu karnym i ma niesamowity instynkt strzelecki....Zalayeta to nie ten sam poziom
Na pewno, ale akurat w tym meczu Marcelo dawal z siebie zdecydowanie wiecej, a Treze.. coz, zmarnowal kilka okazji. Ja bym zatrzymal Urugwajczyka.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 wrz 2005, 23:16

Educated Fool pisze:Na pewno, ale akurat w tym meczu Marcelo dawal z siebie zdecydowanie wiecej, a Treze.. coz, zmarnowal kilka okazji. Ja bym zatrzymal Urugwajczyka.

to i tak już nie ważne liczy się wygrana :D Nie wiem tylko co w wyjściowej 11 robili Zalayeta i Treze czyli dość podobni fizycznie napastnicy, ale to swoją drogą

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 wrz 2005, 23:30

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 wrz 2005, 23:49

Patrick Vieira okazął się idealnym wzmocnieniem. Strzela na zawolanie, i gra fenomenalnie. Dzisiejsza jakze wazna dajaca zwyciestwo bramka. :lol:

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 25 wrz 2005, 0:00

Przypatrzcie sie na powtórce, na dole, gdzie jest sedzia LINIOWY :P chyba chcial byc bliżej calej akcji :D

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 25 wrz 2005, 9:09

I znowu głupie szczescie Juventusu powodouje ze Juve wygrywa 1-2 :? Ale co tam taka pilka.....;]

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 25 wrz 2005, 9:36

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”