Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 06 maja 2018, 10:30
sci
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2018, 10:47
Dlaczego piszesz po polsku?ozob pisze:Bez chwili zawachania powiem, ze tu jest moj dom. Cale moje dorosle zycie przypada na okres kiedy przyjechalem do Anglii. To tu spotkalem zone, tu urodzilo sie moje dziecko i to z tym krajem wiaze swoja i mojej rodziny przyszlosc. To tu tez najpewniej zdechne. Nie potrafie o Anglii myslec inaczej.10 pisze:Czemu tak?ozob pisze:Polska nie wyjdzie z grupy czego szczerze jej zycze.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 maja 2018, 10:50
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 maja 2018, 10:53
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2018, 10:59
To, że trzymasz kciuki za Anglię po mnie spływa bo sam zapewne byłbym za Włochami, ale na pewno nie życzyłbym jak najgorzej Polsce. Rozumiem, że tam jest Twój dom, ale pochodzenia i tym kim jesteś po prostu nie oszukasz. To jest słabe podejście z Twojej strony i nie dziw się hejtowi
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 maja 2018, 11:01
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 06 maja 2018, 11:09
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 maja 2018, 11:15
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enk » 06 maja 2018, 11:17
Kim [k****]? Koles nie strzelil gola zadnemu europejskiemu zespolowi narodowemu. Jest napastnikiem 10 zespolu ligi tureckiej. No klekajcie narody.
enk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2018, 11:18
O to mi dokładnie chodziło. Kibicować nikt Ci nie karze, ale życzyć jak najgorzej to już inna sprawa
My nie, ale to wymysł Maxa, że chciałby swojego syna w Juve
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 maja 2018, 11:22
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 maja 2018, 11:24
Nic takiego nie napisalem.życzę z całego serca odpadniecia Polski w grupie bo kibicuje anglikom.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 maja 2018, 11:38
Zolnierz Juventusu. Nigdy nie narzekal. Zawsze dawal od siebie wszystko. Bardzo go szanuje.sci pisze:Stefan potwierdził że odchodzi. Liczę że godnie bo klub pozegna
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 maja 2018, 10:22
League. Bez chwili zawachania powiem, ze tu jest moj dom. Cale moje dorosle zycie przypada na okres kiedy przyjechalem do Anglii. To tu spotkalem zone, tu urodzilo sie moje dziecko i to z tym krajem wiaze swoja i mojej rodziny przyszlosc. To tu tez najpewniej zdechne. Nie potrafie o Anglii myslec inaczej.