Leżą obok siebie i machają rękami i nogami .
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 wrz 2005, 21:20
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 wrz 2005, 21:37
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 wrz 2005, 21:42
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 25 wrz 2005, 21:42
zajmijmy sie lepiej wielkim ronaldinho, ktory gra tak, ze szkoda gadac. trzeba go przytemperowac. woda sodowa chyba mu do glowki uderzyla...luk1208 pisze:heh real wysoko wygrał i chyba luxe nie wyleciwidac grają lepiej ale nie rewelacyjnie ............ a i jeszzce jedno jak zagrał wielki robinio? czyzby słabiutko???????
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 25 wrz 2005, 21:43
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 25 wrz 2005, 21:54
Educated Fool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 wrz 2005, 21:58
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 wrz 2005, 22:11
Sam to wymyśliłes?? Długo nad tym myślałes??Ultras-Sur pisze:Wielki Robinho zagrał 2 razy lepiej niz Wielki Ronaldinho najlepszy![]()
![]()
.Barca przecież w Hiszpanii rządzi
Barcelona ma największy talent świata Lionela Messiego i boi sie Go cała Europa bo jak zacznie grac to po 10 bramek w meczu będzie strzelać
![]()
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 25 wrz 2005, 22:21
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 25 wrz 2005, 22:25
kulekfcb pisze:real wygrał lige mistrzów ze wpadłes w taka euforie??
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 wrz 2005, 22:30
KOniec sezonu mówisz?? Euforia z powodu drugiego miejsca..pasujeUltras-Sur pisze:Wiesz że nad tym myślałem bardzo długo abyś mógł to zrozumieć bo trzeba było to napisać używając jak najprostszych słów żebys zrozumiał o czym pisze( Oczywiście jeśli CIe uraziłem jak najmocniej przepraszam)
Czy wpadłem w euforie ? oczywiscie że nie. Będe musiał czekać do konca sezonu i wtedy na pewno wpadne w euforie
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 25 wrz 2005, 22:36
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 wrz 2005, 22:39
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 wrz 2005, 22:42
widzisz przed sezonem wszyscy tak sie jarali ze robinio bedzie zbawcą i tam takie głupoty a boisko to zweryfikowało i ronaldo jest leprzym od niegokaczy pisze:Potrzeba jeszcze troche czasu żeby Robinho zaczął wojowac .
Tylko smieszy mnie to że lecą porównywania Robiego z Messim . Mowią że za duża presja sopczywa na nim a Lioneli wlasnie dobrze idzie , bo od czasu do czasu ejdzie na boisko i cos tam wykombinuje .
A real shit !!! W takim tempie Robinho za 2 lata bedzie najlepszym pilkarzem w Primera division , a messi pojdzie w slady burkharda . Czzyli bedzie wciąż swietnie zapowiadającą sie gwiazdeczka
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 25 wrz 2005, 22:50
Ultras
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio