Puchar Polski (zbiorczy) - Strona 36

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
EndriuK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 328

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 11 maja 2018, 0:59

Powtarzam, ze to jest jawne smianie sie PZPN w twarz. Dobrze wiecie, ze nie jest to takie proste by na stadionie podczas meczu nie pojawila sie zadna raca. To wyglada troche jak odbicie paleczki. My wnieslismy i odpalilismy, wy nie dopilnowaliscie. Troche tak na zlosc. Fajnie jest uzywac takiego argumentu. Oho raca, PZPN nie dopilnowal.

Od poczatku pisalem, ze nie zgadzam sie, ze to PZPN nawalil i firma ochroniarska, tylko kibole, ktorzy nie dostosowuja sie do zasad.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5285
Kibicuję: Tylko WISŁA

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 11 maja 2018, 1:59

Widzę, ze nie zrozumiałeś nic z.mojego posta.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8599
Kontakt:

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 maja 2018, 6:57

DDK pisze: Widzę, ze nie zrozumiałeś nic z.mojego posta.
Czegoś Ty się spodziewał ;)

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2018, 7:35

EndriuK pisze: Oho raca, PZPN nie dopilnowal.
Weź na poprawkę że rozmawiasz z ewenementem forum. Jeden ma jakiś kompleks bo jak tylko powiesz że kibice powinni płacić to od razu się wnerwia i szuka winnych wszędzie tylko nie u ziomków po szalu a drugi nie umie przeczytać ze zrozumieniem że tu chodzi o dokładnie tych kiboli a nie o odpowiedzialność zbiorową;>
EndriuK pisze: To wyglada troche jak odbicie paleczki. My wnieslismy i odpalilismy, wy nie dopilnowaliscie
no bo tak jest. Biedni kibole wyklęci. Fajnie że takie bydło ma takich zatwardziałych obrońców.swój do swego
janop pisze: i dłuższy czas trzepania przy wejściu na stadion.
podziękujcie tym kibicom.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2018, 7:41 przez League, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2018, 7:42

cloner ma wsparcie i od razu jaki kozak :mrgreen: jak to w życiu kiboli, w grupie czują się pewniej :rotfl:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2018, 7:46

Tomusmc pisze: cloner ma wsparcie i od razu jaki kozak :mrgreen: jak to w życiu kiboli, w grupie czują się pewniej :rotfl:
Spoiler:
na tej zasadzie to działa. Tylko zapomniał że jeśli o wsparcie to liczy się też jakość a u jej nie ma;)

Awatar użytkownika
EndriuK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 11 maja 2018, 7:48

DDK pisze: Nie, chodzi o to, że ciężko jest mieć pretensje do klubów i praktycznie na nich zwalić całą odpowiedzialność, gdzie ich rola była taka: po wygranym półfinale w ciągu 2 dni zrobić liste kilku tysięcy peseli i wysłac to do pzpn. To, czy tam sięzapisze Trynkiewicz, Obama czy islamiście, to nie mają na to żadnego wpływu - jeśli ktoś nie ma zakazu, to klub nie może go wykreślić. Więc jakim cudem klub ma odpowiadać za to?
Wlasnie widze, ze wy nie rozumiecie. Nigdzie nie pisze, ze to kluby sa winne i tez powinno sie je karac. Bo to sa takie same ofiary sytuacji jak PZPN. Skoro taki Seba przyjdzie i nie zastanowi sie, ze odpalenie racy, zaszkodzi klubowi, bo dostanie kare, czy to jest sprawiwdliwe czy nie. Odpala bo ma taki kaprys. Tak jak pisze kolega wyzej. Najlepiej zwalic na organizatora, pomijajac to ze nie moze on tego wyeliminowac w 100%, stalo by sie to tylko wtedy, gdyby wszystkie Seby wiedzialy o tym, ze tego robic nie mozna. Tylko oni sa wlasnie temu winni. Moze PZPN by jeszcze przymknal oko gdyby tylko je odpalali. Zadymia stadion na 10 minut gramy dalej. A tak laduja na boisku, czy leca w powietrze.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 maja 2018, 8:01

Tomusmc pisze: cloner ma wsparcie i od razu jaki kozak :mrgreen: jak to w życiu kiboli, w grupie czują się pewniej :rotfl:
A myślałem że cały czas to wyście się wspierali, bo sami nie potraficie nic wskórać.
janop pisze: Koniec końców i tak będzie odpowiedzialność zbiorowa, bo wzmocnienie ochrony i kontroli pociągnie za sobą wzrost cen biletów i dłuższy czas trzepania przy wejściu na stadion.
Ale przeciez nigdy tak nie będzie, pisałem o tym wcześniej. Że od dawna pzpn daje ciche przyzwolenie na piro i kibiców sprawdza powierzchownie.
No ale skąd osoby, które nie chodza na mecze mają to wiedzieć :haha:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2018, 8:05

To Tobie brakowało argumentów i się gubiłeś pisząc jakieś bzdury :mrgreen: dopiero Dudek wszedł konkretnie, a Ty przy nim skaczesz

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 maja 2018, 8:07

Tomusmc pisze: To Tobie brakowało argumentów i się gubiłeś pisząc jakieś bzdury :mrgreen: dopiero Dudek wszedł konkretnie, a Ty przy nim skaczesz
tyś to jest zabawny, jakbym przyszedł drugi do dyskusji to można użyc stwierdzenia, że jestem na doczepkę, ale to ja sam zaczałem walczyć z ignorantami

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2018, 8:07

cloner pisze: Że od dawna pzpn daje ciche przyzwolenie na piro i kibiców sprawdza powierzchownie.
no i to patologia polskiej piłki.
cloner pisze: ale to ja sam zaczałem walczyć z ignorantami
sam ze sobą nie walczysz ignorancie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 maja 2018, 8:19

League pisze: no i to patologia polskiej piłki.
Gdybyś był kibicem, chodził na mecze, interesował się również tym, co się dzieje w wielu innych krajach europejskich to wtedy miałbyś jakas podstawowa wiedzę i nie trollował byś tutaj. Zamiast wypisywać krótkie ogólniki i bzdury na mój temat to podjąłbyś rękawice. A tak piszesz to co ci wyborcza i tvn pokażą i tyle wiesz.

Mecz PP się dawno zakonczył, kary absurdalnie wysokie, nieadekwatne do czynów (aż strach pomyśleć jakie byłyby kary, gdyby ktoś na murawę wbiegł i próbował sforsować płot rywali). PZPN jako organizator sobie nie ma nic do zarzucenia, co jest śmieszne i żałosne. Ale taki to już jest ten pzpn, beton niesamowity, nastawiony tylko na hajs.

Ode mnie tylew tej kwestii. Nie macie podstawowej wiedzy na ww. tematy, a zgrywacie ekspertów, idźcie się ponapinać w tematach którą nogą lepiej kopie Montolivo, na tym się rzekomo znacie. Zakończyłem wpisy nt. PP.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2018, 8:22

cloner pisze: A tak piszesz to co ci wyborcza i tvn pokażą i tyle wiesz.

Mecz PP się dawno zakonczył, kary absurdalnie wysokie, nieadekwatne do czynów
tak, jasne, tvn , wyborcza, a tobie pewnie do rzeczy i gazeta polska każe tak pisać. Wszyscy winni tylko nie ci co szkód narobili. No i kary nie absurdalnie wysokie tylko umieszczone głównie nie tam gdzie trzeba.

Awatar użytkownika
EndriuK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 11 maja 2018, 8:23

My piszemy, ze jest to winna kiboli, a ty piszesz PZPN na to daje ciche przyzwolenie. Daje przyzwolenie, no to rozjebmy stadion. Nie widze tu logicznego myslenia. To jest absurd dopiero. Zamiast palca bierzemy cala reke, zeby pokazac kto tu jest frajerem.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Puchar Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2018, 9:24

Mam wrażenie, że część z was życie zna z filmów, a w szkole byli ofiarami kanapkowych rozbojów :rotfl:

Po pierwsze. Nie ma takiej imprezy na świecie gdzie nie da się ukryć czy przemycić nielegalnych rzeczy. Czy to koncert czy mecz na Narodowym to zawsze jak ktoś będzie chciał to wniesie niedozwolone materiały. Wie to każdy zainteresowany tematem jak kibic, organizator czy służby, których zadaniem jest zniwelowanie wniesienie nieodpowiednich rzeczy. Ktoś napisał, że warto zaostrzyć kontrole. Jestem ciekaw jakby taki idiota zareagował w przypadku gdy ochrona macałaby jego żonę po cyckach, dupie itd. Większe bezpieczeństwo = mniejszy komfort. W tym elemencie najważniejsza jest świadomość kibiców i tutaj warto stwierdzić, że rakiety przez samo środowisko kibicowskie są nieakceptowalne. Ci co byli na meczu słyszeli reakcję kibiców Legii na rakiety oraz zdanie skierowane do Bońka dot. kontroli.

Po drugie PZPN. Umywa ręce i nie widzi w sobie problemu i oczywistych zaniedbań. Powtórzę tylko jedno. Gdyby identyczna sytuacja wydarzyła się na jakimś klubowym obiekcie mielibyśmy wyłączone trybuny albo zamknięty stadion. PZPN jak zwykle stosuje podwójne standardy.

Po trzecie kibice którzy wystrzelili rakiety powinni dostać surowe kary, a powstałe szkody na stadionie faktyczne powinny ponosić w jakimś stopniu kluby. 100% to jest przesada.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”