Post Wyświetl pojedynczy post autor: Senor Deadpoolio » 11 maja 2018, 1:49
Senor Deadpoolio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 11 maja 2018, 10:12
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 11 maja 2018, 10:28
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rupert » 11 maja 2018, 10:49
Juventus 1996 wygrał LM pokonując w grupie aktualnych mistrzów Niemiec, Rumuni oraz Szkocji. W 1/4 aktualnego mistrza Hiszpanii, w 1/2 mistrza Francji a w finale mistrza Holandii a zarazem obrońcę trofeum.Kamil232 pisze:Przykład Masacro z Realem chybiony.
Real jest obecnym Mistrzem Hiszpanii także nawet w formule Pucharu Mistrzów by w tym sezonie występował czego nie można powiedzieć o LFC czy Romie.
I jeśli Real pokonał mistrza Francji, Włoch , Niemiec i ewentualnie w finale pokonała tych którzy pokonali Mistrza Anglii to będą jednym z najbardziej zasłużonych o ile nie najbardziej zdobywca PE w historii.
rupert
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2018, 10:56
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Senor Deadpoolio » 11 maja 2018, 12:32
To już jest potwierdzone info! Na 200%! To znaczy że Real nie kupi żadnego cracka w letnim okienku, a tą zapowiadaną rewolucją w ataku będzie szczyt formy Benzemy i Bale'a!Mohamed Salah pisze:Nigdzie się nie wybieram. Jestem tu bardzo szczęśliwy. Jestem szczęśliwy i wszystko jest w porządku. Zostają nam dwa mecze w sezonie. W niedzielę gramy ważne spotkanie w lidze, a następnie mamy finał Ligi Mistrzów. Mam wielkie ambicje, by wygrywać z Liverpoolem. Zanotowaliśmy świetny sezon, a teraz zostaje jeszcze Liga Mistrzów i wszyscy jesteśmy tym podekscytowani. To jednak dopiero start. To mój pierwszy rok tutaj i podobnie jest z wieloma innymi graczami. Zanotowaliśmy niesamowity sezon, a to dopiero początek dla tego zespołu. Na razie jednak chcemy zapewnić sobie awans do kolejnej edycji Ligi Mistrzów, a następnie wygrać finał. Zagramy z Realem o zwycięstwo, ale na razie mamy w głowach tylko Brighton. Po nim dostaniemy dwa tygodnie na przygotowania do finału – powiedział Egipcjanin.
Senor Deadpoolio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2018, 12:41
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Senor Deadpoolio » 11 maja 2018, 12:58
Senor Deadpoolio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 maja 2018, 13:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 11 maja 2018, 13:04
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 11 maja 2018, 13:28
EndriuK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Senor Deadpoolio » 11 maja 2018, 13:46