Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 120

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 25 wrz 2005, 18:24

Zico_FCI pisze:BartiX_FCI napisał:
chodz wiadomo i tak ze Cambiasso ebdzie grac w podstawowym skaldzie zawsze jako DM

No nie wiem - a kto ostatnio zagrał jako DM ?
Zagral Zenetti ale jak widac byla duza rotacja w skaldzie...poprostu Mancini dal poodpoczywac innym przed meczem z Viola
albo na kogos innego

Kogo ?
nie wiem - kogos lepszego od C.Zenettiego
Jesli musielibysmy miec drugie DM to sprzedac C.Zenettiego a kupic kogos lepszego

Po co kupowac kogoś innego jak Cristiano sobie dobrze radzi.
No ja nie wiem...wg. mnie jest on zbyt cienki...i poprostu go nie lubie....

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 wrz 2005, 20:29

Oto oficjalne składy Interu i Fiorentiny na dzisiejszy mecz:

INTER: 12 Julio Cesar, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 25 Samuel, 16 Favalli, 7 Figo, 19 Cambiasso, 14 Veron, 5 Stankovic, 10 Adriano, 30 Martins.

Zadnej niespodzianki w składzie nie ma.

FIORENTINA: 1 Frey, 21 Ujfalusi, 27 Di Loreto, 5 Gamberini, 26 Pancaro; 10 Fiore, 32 Brocchi, 4 Donadel, 20 Jorgensen; 8 Bojinov, 30 Toni.

Edit:

OBA OBA OBA ijest 1-0 :D asysta Figo

Obrazek

W słupek strzela Matrix. Jak na razie Viola nie istnieje :shock:

Pod koniec pierwszej połowy dobra sytuacja gości ale świetnie broni Ceesar.

Po pierwszj części spotkania zasłużenie prowadzi Inter, który zaliczył 3 :!: słupki. Czekamy na kolejne gole. 8)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2005, 14:13 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 wrz 2005, 22:26

I Grande Inter wygrywa 1-0 w meczu "wojny kolejki" po bramce Martinsa :!: :D

Przyznam szczerze , że obawiałem się tego spotkania , ale są kolejne 3 pkt. Znów z tyłu na zero (pozdro Walter :wink: ). Dzięki temu zwycięstwu jesteśmy już na drugiej pozycji i mamy 3 pkt straty do Juve. Żeby było jeszcze piękniej to w następnej kolejce gramy właśnie ze Starą Damą , czyli Derby D'Italia :!: :twisted: Oby zwycięskie :!:

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 wrz 2005, 22:29

Inter wygrał zasłuzenie a bohaterami meczu stali sie bramkarze Frey i Julio bronili bardzo dobrze.
Widac ze Viola miała kiepski dzien a moze Inter zagrał tak dobrze no nic gratuluje wygranej z jakby nie było mocnym przeciwnikiem.
Zycze powodzenia w nastepnym meczu.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 wrz 2005, 22:33

serek408 pisze:Przyznam szczerze , że obawiałem się tego spotkania
Ja też obawiłem się Violi gdyz maja dobrych zawodników, swietnego trenera i przede wszystkim grają dobra piłke a Inter własnie lubi gubić punkty z takimi druzynami.
Cieszy postawa obrony która straciła tylko 3 bramki w lidze(wszystkie w meczu z Palermo).Jeszcze tylko dołożyc skuteczność i bedzie OK.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 25 wrz 2005, 22:39

Babel pisze:
serek408 pisze:Przyznam szczerze , że obawiałem się tego spotkania
Ja też obawiłem się Violi gdyz maja dobrych zawodników, swietnego trenera i przede wszystkim grają dobra piłke a Inter własnie lubi gubić punkty z takimi druzynami.
Cieszy postawa obrony która straciła tylko 3 bramki w lidze(wszystkie w meczu z Palermo).Jeszcze tylko dołożyc skuteczność i bedzie OK.
pozdrawiam
Wszyscy kibice INTERU chyba bali sie tego spotkania, a tu bez wiekszych problemow pokonalismy bardzo dobrą Viole. Gra Nerazzurrich byla momentami genialna (kto widzial mecz na pewno sie ze mną zgodzi), widac kto gra najladniejsza pilke we wloszech. W nastepnej kolejce Juventus i jestem dobrej mysli po tym co dzisiaj widzialem.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 wrz 2005, 11:32

Trzeba to szczerze powiedzieć, że bramka padła po ewidentnym spalonym. Myślę, że jak by jej nie uznali to Inter i tak by ten mecz wygrał ponieważ był zdecydowanie lepszy. To Fiorentini powinna się cieszyć, że przegrała tylko 1-0 bo gdyby Adriano i spółka zagrali trochę skuteczniej to byłby pogrom. Po tym meczu mamy pozycje wicelidera – teraz czeka na przystawka z Ranwersami i danie główne w Turynie, po którym mam nadzieję odzyskamy fotel lidera.

Edit:

Adriano przedłużył swój kontrakt z Interem Mediolan do 2010 roku !! Takie informacje podał klub, poprzednia umowa obowiązywała do 2008 r.Tym samym Brazylijczyk znów potwierdza jaka łączy Go więź z Interem.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 wrz 2005, 14:25

Zico_FCI pisze:Adriano przedłużył swój kontrakt z Interem Mediolan do 2010 roku !! Takie informacje podał klub, poprzednia umowa obowiązywała do 2008 r.Tym samym Brazylijczyk znów potwierdza jaka łączy Go więź z Interem.

Grande Adriano :!: Z takimi piłkarzami sukcesy same przyjdą :D :twisted: Ostatnio się zablokował , ale gra dobre mecze , a Inter wygrywa więc nie ma powodów do płaczu.

No , a co do wczoraj to nawet Prandelli chwali nas za styl 8) Widać kto gra najbardziej widowiskową piłke w Italii :D

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 26 wrz 2005, 19:15

Zico mam takie pytanie czemu wszystkie takie wazniejsze newsy jak np sklady, obrazki kopiujesz z fcinter.pl ? bynajmniej mam takie wrazenie.....wogole admini stronki wiedza o tym czy samowolka ? :D co do wczoraszego meczu.... mecz naprawde swietny.....fiora moze dziekowac freyowi bo gdyby nie on to bylo by spokojnie z 3-0 , 4-0 a jeszcze jakby nasi mieli o wiele lepsza skutecznosc i zamaist tych slupkow i poprzeczek padly by gole.....to hohoh..... pozatym byl ewidentny faul w polu karnym na Martinsie, niestety sedzia nie podyktowal....kolejna okazja na gola....wiec tych okazji bylo a bylo :) a wynik tylko 1-0 :) wazne ze 3 pkt sa :)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 wrz 2005, 20:04

teraz zaczynaja sie trudne mecze Juventus Livorno Roma Lazio Udine bedzie trzeba sie ostro pilnowac zeby nie pogubic zadnych punktow.:?
Jak nagle zamilknal Snipp i Lakier az sie przyjemniejsza atmosfera zrobila :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 26 wrz 2005, 20:06

Jak nagle zamilknal Snipp i Lakier az sie przyjemniejsza atmosfera zrobila Smile

Odezwalem sie. Od razu zla atmosfera? Napiszesz cos co zgwalci moje oczy, to zrobie co do mnie nalezy.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 wrz 2005, 20:15

creek pisze:Jak nagle zamilknal Snipp i Lakier az sie przyjemniejsza atmosfera zrobila
Przybywam. Zepsuje Wam tą pieprzoną sielankę w mordę jeża! buuuuhahhahah!
Zico mam takie pytanie czemu wszystkie takie wazniejsze newsy jak np sklady, obrazki kopiujesz z fcinter.pl ?
Bo skąd niby ma brać informacje?
BartiX_FCI pisze: bynajmniej mam takie wrazenie.....wogole admini stronki wiedza o tym czy samowolka ?
Niech zacznie podawać linki i po sprawie.
BartiX_FCI pisze: wazne ze 3 pkt sa
Warto to zapamiętać, gdyż najprawdopodbniej następna kolejka będzie kolejką suszy.
serek408 pisze: Z takimi piłkarzami sukcesy same przyjdą
Już słuchać ich kroki! Już czuć ich oddech! Kurka wodna, znowu się wypieprzyły :?.
serek408 pisze:Widać kto gra najbardziej widowiskową piłke w Italii
Inter gra najabradziej widowiskową piłkę we Włoszech. Może i prawda, ale efektowność to jedno, efektywnosć drugie. Ja wolę drugie.
Maju_FCI pisze:Gra Nerazzurrich byla momentami genialna
Genialna to była gra Juve z Bońkiem i Platinim. Obecna gra Interu jest co najwyżej bardzo dobra.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 wrz 2005, 20:47

BartiX_FCI pisze:Zico mam takie pytanie czemu wszystkie takie wazniejsze newsy jak np sklady, obrazki kopiujesz z fcinter.pl ?
Nie wszystkie z fcinter.pl - niektóre z im.com a i czasem z im.pl coś się trafi. Niestety jeszcze się nie dorobiłem własnego biura prasowego. :D
BartiX_FCI pisze:wogole admini stronki wiedza o tym czy samowolka ?
Chyba nie muszą wiedzieć a jak by wiedzieli to nie mieli by nic przeciwko temu bo ja nie publikuje tego na własnej stronie tylko na forum a to jest dozwolone.
creek pisze:Jak nagle zamilknal Snipp i Lakier az sie przyjemniejsza atmosfera zrobila
Można powiedzieć, że atmosfera się na chwilę oczyściła. :D
Snipp_ pisze:Obecna gra Interu jest co najwyżej bardzo dobra.
Momentami była genialna.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 wrz 2005, 20:57

Zico_FCI pisze:Można powiedzieć, że atmosfera się na chwilę oczyściła.
Niestety pan BartiX_FCI wciąż nie ma bana.
Zico_FCI pisze:Momentami była genialna.
Nie ma momentów. Była, albo nie. Dawny Juventus grał genialne 80% meczy. Można było mówić o genialnej grze. Inter nie zagrał nawet jednego genialnego meczu. Koniec dykusji.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 wrz 2005, 21:10

stary teraz to sam sobie zaprzeczas
Nie ma momentów. Była, albo nie.
czyli cal czas musza grac genialnie :?:
Dawny Juventus grał genialne 80% meczy.
to sie zdecyduj :)
Inter nie zagrał nawet jednego genialnego meczu. Koniec dykusji.
ty bys sie nie przyznal do genialnej gry Interu nawet zeby ci zeby rwali, widac ze co najmniej nie lubisz Interu i twoje oceny na jego temat maja tyle wspolnego z obiektywizmem co Lepper z Balcerowiczem :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”