Znajdź w moich ostatnich 10 postach choćby 9 w których sie napinam. Jeśli tego nie uczynisz wyśmieje Cię w twarz.buahahahahahah kazdy twój post to jest marna napinka.Niestety tylko marna.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 wrz 2005, 22:20
Znajdź w moich ostatnich 10 postach choćby 9 w których sie napinam. Jeśli tego nie uczynisz wyśmieje Cię w twarz.buahahahahahah kazdy twój post to jest marna napinka.Niestety tylko marna.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 wrz 2005, 22:21
a jak bedziesz chcial to zrobicJeśli tego nie uczynisz wyśmieje Cię w twarz.
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 26 wrz 2005, 22:21
creek pisze:czemu oceniasz Zlatana przez pryzmat Materazziego Question moze porownaj go z javierem albo zeby daleko nie szukac Del Piero Question Mylisz Matrixa z Samuelem. Masz dziwna sklonnosc do bagatelizowania zachowan swoich zawodnikow. Ibrahimovic sfauluje zawodnika a gdy ten sie zwija z bolu on sie usmiechnie zadowolony ze swojego czynu i pobiegnie dalej i to tez jesz chamstwo, nie pamietam zeby kiedys kogos sfaulowal a potem sie do tego przyznal klepnal zawodnika i pomogl mu wstac
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 wrz 2005, 22:23
Są tak marne, że zabrakło ich Tobie i wymiękłeś.creek pisze:a mnie brak slow do twoich marnych
Zabawny jesteś. Chcesz mnie teraz oczernić, gdyż zabrakło Ci argumentów.creek pisze:upartych prob obrony, ktore zaczynaja sie juz opierac na ublizaniu,
Pisze się zawsze.creek pisze:"Ty" pisze z duzej litery tylko wtedy gdy szanuje ta osobe za jej wypowiedzi
Jesteś dyletantem.creek pisze: reszte dopowiedz sobie sam.
Zrobię to na forum. W twarz forumową. i to samo radzę zrobić reszcie gdyż użytkownik Babel wybitnie się ośmiesza.creek pisze:a jak bedziesz chcial to zrobic
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 wrz 2005, 22:24
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 wrz 2005, 22:29
buahahaaahahhahaahha i co moze cie oczerniam znowuJesteś dyletantem.
mialem wrazenie ze wyraznie dalem ci do zrozumienia ze to ja kieruje sie takimi zasadami ale widocznie jestes zbyt zainteresowany swoim wizerunkiem zeby to zauwazycPisze się zawsze.
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 wrz 2005, 22:29
Snipp_ pisze:Jesteś dyletantem.
Snipp_ pisze:Nie rozśmieszaj mnie.
Snipp_ pisze:Brak mi słów na te brednie. Dyletant - jedyne które w miarę pasuje.
Dalej uważasz że to nie napinka???Krzyż na drogeSnipp_ pisze:Wiec, nie pisz takich bzdur.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 wrz 2005, 22:32
Znajdż inne słowo opisujące Twoją postawę w tej dyskusji. Ja nie znajdę. Wybacz.creek pisze:buahahaaahahhahaahha i co moze cie oczerniam znowu
Jestem zainteresowany poprawnością. Nie szanuję np. Zazy, jednak zawsze piszę do niego "Ty" z wielkiej litery. Tak mnie wychowano.creek pisze:mialem wrazenie ze wyraznie dalem ci do zrozumienia ze to ja kieruje sie takimi zasadami ale widocznie jestes zbyt zainteresowany swoim wizerunkiem zeby to zauwazyc
Właściwy.Babel pisze:Brak argumentów przejawiasz w bardzo fajny sposób:
Oczywiście, że nie.Babel pisze:Dalej uważasz że to nie napinka???
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 wrz 2005, 22:36
Powodzenia w przyszłości na pierwszym miejscu listy wyborczej LPRSnipp_ pisze:Babel pisze: Brak argumentów przejawiasz w bardzo fajny sposób
Właściwy.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 wrz 2005, 22:36
a ja robie przesiew i zasady tej nie uznaje w stosunku do ludzi twojego pokrojuJestem zainteresowany poprawnością. Nie szanuję np. Zazy, jednak zawsze piszę do niego "Ty" z wielkiej litery. Tak mnie wychowano.
to nie moja wina ze masz ubogi zasob slownika i poslugujesz sie tylko jednym slowem. Wybaczam w koncu to ty jestes w tej sytuacji pokrzywdzony nie jaZnajdż inne słowo opisujące Twoją postawę w tej dyskusji. Ja nie znajdę. Wybacz.
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 wrz 2005, 11:25
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 wrz 2005, 11:41
Widzę, że trochę nie qmaty jesteś więc Ci to wytłumaczę łopatologicznie. Nie chodziło mi o piłkarzy Juventusu Turyn tylko o użytkowników tego forum prawdopodobnie sympatyzujących z klubem Juventus Turyn. Dodam, że ci użytkownicy dokonali się tego wykroczenia w tym temacie. Teraz rozumiesz ?Lakier pisze:Dobrze za zawodnicy Interu nie klna na boisku, ale oczywiscie nasi chlopcy z Juve nawet klnac nie moga.Zico pisze:
Chłopaki z Juve klną aż miło i nikt im ostrzeżenia nie daję ?? a ja za zwykłego fleta dostałem ???
Jeśli o to chodzi to powiem Ci, że w tym sezonie miałem przyjemność oglądania w całości wszystkich meczów (przynajmniej do tej pory). A jeżeli chodzi o poprzedni to była to zdecydowana większośćLakier pisze:To, ty chyba meczy nie ogladasz.
Moja szklana kula nigdy się nie myliLakier pisze:Wrozka sie znalazla.
Pokaż mi choć jeden post w tym temacie gdzie nie ma 10 cytatów i napinki.Snipp_ pisze:Brak mi słów na te brednie. Dyletant - jedyne które w miarę pasuje.
Fajnie im to wyszło*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale max fotke jeden z portali Włoskich zrobił.
Romek też może sobie jeden egzemplarz zamówić*_For_zaza_Milan_* pisze:To tak dla Pereza by sobie zrobił plakaty
Razem (na boisku) to dopiero po transferze Kaki do Interu*_For_zaza_Milan_* pisze:Czyli nadal będa bawili się razem w Mediolanie
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 wrz 2005, 12:02
Zico_FCI pisze:Razem (na boisku) to dopiero po transferze Kaki do Interu

Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 27 wrz 2005, 14:10
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 wrz 2005, 14:24
creek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio