F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 151

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 wrz 2005, 21:30

Jak widac dostał paszport, a zarazem pozwolenie na grę w "La Liga" więc nie boi się go Madryt i cała Europa :wink:

Awatar użytkownika
szpari
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 26 wrz 2005, 22:17

no messi teraz da rade pocisnie z wszytskimi i zycze m u niech przycmi robinho choc trzeba przyznac ze jest dobry ale lionel bedzie lepszy

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 wrz 2005, 22:23

no messi teraz da rade pocisnie z wszytskimi i zycze m u niech przycmi robinho choc trzeba przyznac ze jest dobry ale lionel bedzie lepszy

Soł? :lol: :lol:

Dobra, jestem już poważna... staram się. Cieszy mnie to, że Messi otrzymał po kilku tygodniach oczekiwania (nerwowego, co trzeba podkreślić) paszport kraju Unii, i tutaj nachodzi mnie pewna refleksja, czy nie trzebaby zmienić nieco przepisów w ligacj krajów europejskich, czytaj: po co każdy zawodnik, nie-Europejczyk, musi mieć paszport? Dzięki takim zasadom wielu utalentowanych piłkarzy nie ma szans na pracę w lepszej lidze, bo kluby po prostu nie chcą sobie blokować miejsc i płacić dodatkowych kosztów. Trochę to dziwne, ale co w sumie w tym świecie jest normalne... ;)

Mam nadzieję, że Leo zagra w najbliższym meczu ligowym, bo to mu się należy. Coś mi się wydaje, że niedługo, jeżeli Rijkaard będzie nadal coś grzebał z taktyką i będzie próbował zmieniać skład, Ronaldinho może mieć godnego siebie rywala. :)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 26 wrz 2005, 22:42

jutro Barça gra z Udine w CL

imho powinni dosc pewnie wygrac, bo Udine ostatnio nie jest w najwyzszej formie a Barça powoli wraca do swojej normalnej dyspozycji

zobaczymy jak zaprezentuje sie Messi, pewnie zagra jutro w wyjsciowym skladzie, btw nie oczekujcie jednak ze bedzie gral lepiej od Cosminho, bo to zupelnie inna bajka :hahaha:

jak na frustrata przystalo obstawiam 2-0 dla FCB

bym zapomnial, mecz jest na zywo na Polsacie Info

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 27 wrz 2005, 0:14

Szykowal sie najciekawszy mecz tej kolejki LM, ale teraz, po odsunieciu kapitana i najlepszego strzelca Udine od skladu, zespol sie troche podlamal w lidze i tutaj pewnie tez bedzie raczej mecz do jednej bramki, a szkoda... fartnelo sie wam, kibice Barcy ;)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 wrz 2005, 9:25

NAm nic sie nie fartnelo, i tak bysmy wygrali ten mecz z udine z Iaquinta.
Jestesmy lepsi o conajmnij klase i gramy na CN gdzie Barca bedzie mogla grac szeroko swoja ofensywna pilke.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 wrz 2005, 9:31

Bienias pisze:NAm nic sie nie fartnelo, i tak bysmy wygrali ten mecz z udine z Iaquinta.
Piszesz to tak, jakby Barcelona już wygrała. Nie tak szybko - Udine się nie podda, to nie jest taka drużyna.

Bienias pisze:Jestesmy lepsi o conajmnij klase i gramy na CN gdzie Barca bedzie mogla grac szeroko swoja ofensywna pilke.
Taak, od Alaves Barca też jest lepsza o conajmniej dwie klasy, i był remis... :roll: Właśnie to kocham - takie pewniarstwo. Przez pewniarstwo już niejednokrotnie ekipa Rijkaarda przegrała. Ja stawiam na 2:1 dla FCB, ale po ciekawym meczu, w którym nie raz Włosi pokażą klasę.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 wrz 2005, 9:41

Jestem pewny bo znam klase Barcy ale oczywiscie ze zawsze moze zdarzyc sie niespodzianka- w koncu to pilka nozna :wink:
PS: U buka postawilem pewna 1 a jak stawiam na Barce to rzadko sie myle 8)

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 27 wrz 2005, 10:24

PS: U buka postawilem pewna 1 a jak stawiam na Barce to rzadko sie myle
Niezły "argument" hehe, pomijając go, Udine samo osłabiło się wykluczając Iqinte, co nie znaczy że nie powalczą o kożystny wynik...
Barcelona u siebie naprawde gra imponująco i niewiele zespołów potrafi ją powstrzymać, zapewne kibice Blaugrany będą jej 12 zawdnikiem. Mecz napewno ciekawy ze wskazaniem na Katalończyków, choć różnie może to być i nie przekreślał bym szans Włochów na wywiezienie 1 punktu z Hiszpani.

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 27 wrz 2005, 11:55

Jesli Udinese zdobedzie chociaz jeden punkt to bedzie to trzeba uznac za porazke Bracelony. Graja u siebie i nie ma tu miejsca na strate punktow. Mam nadzieje ze Udinese wzniesie sie na wyzyny swoich umiejetnosci i pokaze to samo co w meczu z Panathinaikosem :D

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 27 wrz 2005, 11:58

Juve z problemami pokonalo to "o klase gorsze" Udinese, a przeciez partygodni temu zremisowalo w przepisowym czasie gry i w koncu wygralo mecz z Barca na tym "CN gdzie Barca bedzie mogla grac szeroko swoja ofensywna pilke", ktorej swoja droga od jakiegos czasu nie widzialem :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2005, 14:52

Ryjek nie powołał na mecz Giuly'ego ani Edmila co może oznaczać, że szanse gry dostanie Messi. Chciałbym też od początku zobaczyć van Bommela, ale Marquez jest już zdrowy więc nie wiadomo jak to będzie.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 wrz 2005, 15:19

tez mam nadzieje na wystep messiego od 1 min na pozycji giuly'ego. musi dostac szanse na caly mecz, by mozna bylo wiedziec czego sie po nim spodziewac. mam tez nadzieje, ze zagra van bommel caly mecz, w poprzednim meczu gral bardzo dobrze i co 2widze go na boisku to pokazuje sie z dobrej strony. z edmilsona bym na razie zrezygnowal. zobaczymy jak tam forma ronaldinho... ile bozyszcze tlumow moze grac piach?

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 27 wrz 2005, 16:53

Messiemu należy się ten występ - siedział chłopak w niepewności i zastanawiał się czy (i/lub kiedy) będzie mógł grać w La Liga...
Brawa dla Laporty za sprawne załatwienie paszportu.
W środku pola liczę na występ tria - Xavi, MvB, Deco.

Pozdro

Awatar użytkownika
Golum
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 27 wrz 2005, 18:17

Hhhhhmmm.... Z tego co wiem skład wyglądać będzie tak :

------------------Valdes--------------------
-------Olager---Belleti----Puyol------Sylvinho
----------Deco-----MvB------Xavi---------