Król strzelców Idei Ekstraklasy 2005/2006 - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

Kto zostanie królem strzelców???

Bro?ek
13
42%
Ślusarski
2
6%
Edi
1
3%
Milar
1
3%
ktos inny
6
19%
Piechna
8
26%
W?odarczyk
0
Brak głosów
W?odarczyk
0
Brak głosów
Reiss
0
Brak głosów
Reiss
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 wrz 2005, 13:50

Mają prawie tyle samo lat... A Brożek siedzi w słabej polskiej lidze, strzelił kilkanaście goli dopiero. Saviola zaistaniał na świecie, Rooney też, są uważani za najlepszych napastników. Jeżeli chcemy, żeby Brożek zaistniał to nie możemy mówić, że jest za młody. Trzeba mu stawiąc coraz wyższe cele. A nie mówic, że sobie nie poradzi. Zastanów sie jak zaistnieli inni. U nas jest ten problem, że mało sie daje grać piłkarzom młodym na poczatku ich kariery Np. Rooney zaczynał grac w Evertonie w wieku 16 lat i już obywał sie w seniorskiej karierze. W polskiej lidze grał by dopiero w juniorach. Nie miał by szans na gre w pierwszym zespole. Dlaczego nie mamy świetnych piłkarzy na skale światową ??? Bo mało sie wierzy w młodych i mało daje sie im grać. Jeden z naszych najlepszych piłkarzy ostatnich lat Jerzy Dudek wyjechał do holandi w młodym wieku i coś juz zdziałał, wygrał LM np. więc czym predzej sie zaczyna tym lepiej...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2005, 13:59

wazi ja nie mowie ze on nie umie grac w pilke, jest nasza nadzieja Reprezentacji !!! Brozek juz dostaje szanse gry w Reprze wiec nie wszyscy uwazaja ze jest za mlody a w Wisle jest podstawowym zawodnikiem chociaz Engel moglby postawic na Penkse jednak uwaza ze nalezy sie Brozkowi gra w 1 skladzie bo to moze zaowocowac w przyszlosci, a mnie chodzilo bardziej nie o to ze on jest za mlody ale raczej o to ze w Polskiej lidze jest kilku graczy bardziej doswiadczonych i wlasnie to ktorys z nich wg mnie bedzie krolem strzelcow
A wiesz to ze ktos jest krolem strzelcow nie znaczy ze jest lepszy od innego napastnika np Franek przez kilka lat byl krolem strzelcow a w kadrze jakos nie gral
Tak samo bylo w ubieglym sozonie w serioe a krolem zostal napastnik livorno!!! :arrow: Cristiano Lucarellia takie gwiazdy jak Sheva Vieri Zlatan Treze zostali z tylu!!!
Dlatego ja tez sadze ze Brozek nie bedzie krolem strzelcow co nie oznacza ze nie bedzie sie dalej rozwijac i moze nawet wyjedzie na MS
Moj TYP to Slusarski lub Piechna - ktorzy jednak maja mniejsze szanse na gre w kadrze niz Brozek!!!
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2005, 14:09 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 wrz 2005, 14:07

czeher pisze: Moj TYP to Slusarski - ktory jednak ma mniejsze szanse na gre w kadrze niz Brozek!!!
Jeśli Ślusarski bedzie tak grał jak dotychczas to i na niego przyjdzie pora, dostanie powołanie. Ja w przyszłości nie widze niekogo innego strzelającego bramki w rep. Polski jak Ślusarskiego i Brożka już za dwa lata powinni zamiast Franka i Żurawia strzelać bramki na zawołanie. Wierze w to...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2005, 14:12

No wazi ja tez nikogo innego nie widze bo Zuraw pogra jeszcze max 4 lata, Franek jeszcze mnie zapewne
Przyszlosc nalezy wiec do Slusarskiego Brozka, no i oczywiscie Jelenia ktory jest chyba w dolku, ale ja mam nadzieje ze do tego czasu wyskoczy ktos jeszcze ktory moglby zagrac w napadzie repry!!! Moze Plizga Piszczek Bukowiec

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”