Król strzelców Idei Ekstraklasy 2005/2006

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 27 wrz 2005, 13:59

wazi ja nie mowie ze on nie umie grac w pilke, jest nasza nadzieja Reprezentacji !!! Brozek juz dostaje szanse gry w Reprze wiec nie wszyscy uwazaja ze jest za mlody a w Wisle jest podstawowym zawodnikiem chociaz Engel moglby postawic na Penkse jednak uwaza ze nalezy sie Brozkowi gra w 1 skladzie bo to moze zaowocowac w przyszlosci, a mnie chodzilo bardziej nie o to ze on jest za mlody ale raczej o to ze w Polskiej lidze jest kilku graczy bardziej doswiadczonych i wlasnie to ktorys z nich wg mnie bedzie krolem strzelcow
A wiesz to ze ktos jest krolem strzelcow nie znaczy ze jest lepszy od innego napastnika np Franek przez kilka lat byl krolem strzelcow a w kadrze jakos nie gral
Tak samo bylo w ubieglym sozonie w serioe a krolem zostal napastnik livorno!!! :arrow: Cristiano Lucarellia takie gwiazdy jak Sheva Vieri Zlatan Treze zostali z tylu!!!
Dlatego ja tez sadze ze Brozek nie bedzie krolem strzelcow co nie oznacza ze nie bedzie sie dalej rozwijac i moze nawet wyjedzie na MS
Moj TYP to Slusarski lub Piechna - ktorzy jednak maja mniejsze szanse na gre w kadrze niz Brozek!!!
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2005, 14:09 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”