Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 11 cze 2018, 9:52
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 cze 2018, 11:18
Rzuć cenamidziki16 pisze: Jeszcze co do Gierek to: Forza Horizon 3, GTA5,Rayman Legends,Split/Second,The Walking Dead season2,The Witness,Borderlands2,Lego SW Complete Saga,Lego Piraci z Karaibow,Burnout Paradise,Rayman Origins,Project Cars,Ryse,Star Wars Forcr Unleashed,Star Wars Unleashed 2 i jakieś gierki pierdółki typu The Escapists,Mega Baseball itp.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 11 cze 2018, 11:21
No właśnie problem polega na tym, że te gierki powyżej są w wersjach cyfrowych i są przypisane do mojego konta. Więc jak co to sprzedać bym musiał całe konto.futbolowa pisze:Rzuć cenamidziki16 pisze: Jeszcze co do Gierek to: Forza Horizon 3, GTA5,Rayman Legends,Split/Second,The Walking Dead season2,The Witness,Borderlands2,Lego SW Complete Saga,Lego Piraci z Karaibow,Burnout Paradise,Rayman Origins,Project Cars,Ryse,Star Wars Forcr Unleashed,Star Wars Unleashed 2 i jakieś gierki pierdółki typu The Escapists,Mega Baseball itp.
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 11 cze 2018, 11:26
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 cze 2018, 11:56
Aaaa, okej, kumamdziki16 pisze:No właśnie problem polega na tym, że te gierki powyżej są w wersjach cyfrowych i są przypisane do mojego konta. Więc jak co to sprzedać bym musiał całe konto.futbolowa pisze:Rzuć cenamidziki16 pisze: Jeszcze co do Gierek to: Forza Horizon 3, GTA5,Rayman Legends,Split/Second,The Walking Dead season2,The Witness,Borderlands2,Lego SW Complete Saga,Lego Piraci z Karaibow,Burnout Paradise,Rayman Origins,Project Cars,Ryse,Star Wars Forcr Unleashed,Star Wars Unleashed 2 i jakieś gierki pierdółki typu The Escapists,Mega Baseball itp.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 11 cze 2018, 13:47
No to kolego obawiam się, ze w takim wypadku cena drastycznie spadnie. Ja bym powiedział, ze tak z 80%dziki16 pisze:Kinect sprzedany jak co. Reszta dostępna, łącznie z grami na Kinecta
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 11 cze 2018, 13:54
OKDelpiero14 pisze:No to kolego obawiam się, ze w takim wypadku cena drastycznie spadnie. Ja bym powiedział, ze tak z 80%dziki16 pisze:Kinect sprzedany jak co. Reszta dostępna, łącznie z grami na Kinecta
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 11 cze 2018, 13:59
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 cze 2018, 14:01
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 11 cze 2018, 14:08
No właśnie w nic nie gra bo sprzedaje cały zestaw. Nie czytałeś uważnie ziomus?piotrcies pisze:W co ty k*** grasz!?
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 cze 2018, 14:10
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 11 cze 2018, 14:22
Tak, tylko do X360 i do One jest inny Kinect całkowicie. Chyba w Xbox One S i Xbox One X nie ma wejścia na kinect, trzeba kupić przejściówkę. W tych pierwszych Xboxach One normalnie jest wejście na Kinect.futbolowa pisze:Ej, tak z ciekawości - kinect działa pod Xbox One? Bo zawsze myślałam, że tylko do 360 i się wkurzam podczas podłączania na zmianę jednej i drugiej konsoli
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 11 cze 2018, 14:22

Delpiero14
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 11 cze 2018, 14:24

dziki
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio