CORINTHIANS SAO PAULO. - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 cze 2005, 8:21

RoRo pisze:Ogladalem przed chwila program jakis na Polsacie Sport i przezylem lekki szok ... :roll:

Pokazywali jakis emcz Corinthians i jak sie potem okazalo to byl mecz z Sao Paulo (tam gdzie gral Kaka). Corinthians przegral 1:5 a wspominali jeszcze cos o zwolnieniu z kontraktu jakiegos argentynczyka. Nei iem czy mzoe chodzic o Carlosa Teveza, ale cos tam mowili ze bedzie ciezko go zwolnic bo duze odstepne trzeba bedzie wyplaccic...

Nei wiem czy to aktualne jest ale chyba tak, a wy wiecie cos o tym ??

POZDRO
Hehe. Tu chodzi o Pasarelle - trenera Corinthians. No wiesz, jak zespół przegrywa u siebie 1-5 z njbardziej znienawidzonym klubem to było pewne jego zwolnienie.
RoRo czy Ty nie oglądałeś Trans World Sport czy coś takiego? Tam pokazują bramki z jednego meczu z Argentyńskiej i Brazylijskiej, tylko, że z dwó- trzytygodniowym opóźnieniem.
Corinthians tacili okropne bramki. Takie szmaty.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 cze 2005, 17:01

Corinthians pisze:
RoRo pisze:Ogladalem przed chwila program jakis na Polsacie Sport i przezylem lekki szok ... :roll:

Pokazywali jakis emcz Corinthians i jak sie potem okazalo to byl mecz z Sao Paulo (tam gdzie gral Kaka). Corinthians przegral 1:5 a wspominali jeszcze cos o zwolnieniu z kontraktu jakiegos argentynczyka. Nei iem czy mzoe chodzic o Carlosa Teveza, ale cos tam mowili ze bedzie ciezko go zwolnic bo duze odstepne trzeba bedzie wyplaccic...

Nei wiem czy to aktualne jest ale chyba tak, a wy wiecie cos o tym ??

POZDRO
Hehe. Tu chodzi o Pasarelle - trenera Corinthians. No wiesz, jak zespół przegrywa u siebie 1-5 z njbardziej znienawidzonym klubem to było pewne jego zwolnienie.
RoRo czy Ty nie oglądałeś Trans World Sport czy coś takiego? Tam pokazują bramki z jednego meczu z Argentyńskiej i Brazylijskiej, tylko, że z dwó- trzytygodniowym opóźnieniem.
Corinthians tacili okropne bramki. Takie szmaty.
No to byl jakis program na Polsacie Sport, nawet juz nie pamietam jak on sie nazywal ale wlsanie pokaazywali bramki z meczy Corinhians - SAO PAULO 1:5 no i nie byly to jakis cudowne uderzenia le wynki mowi swije i chyba te wielkie Corinthians co po zakupie Teveza mialo wymiatac nadal jest po prostu Brzylijskim klubem, (nie mylic z wielkim brazylijskim klubem :P )

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 cze 2005, 8:57

Anderlecht Bryksela jest zainteresowane pozyskaniem Jo!
Sam Jo deklaruję chęć odejścia bo nie ma pewnego miejsca w składzie Corinthians. Belgowie mieliby zapłacić Corinthians 10 milionów Reali.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 cze 2005, 18:46

Może i lepiej by było jakby Jo opusicił Corinthinas, narazie puki nie ma Teveza strzeal bramki ale gdy ten wróci z pucharu konfederacji znowu Jo sobie nie pogra!!
Ile to jest 10 mln Reali przeliczając na Euro lub $

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 sie 2005, 20:32

Kia Joorbachiam (właściciel Corinthians) jest zainteresowany przejęciem West Ham :? Co o tym sądzicie?

Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 19 sie 2005, 20:40

to bedzie taka sciezka kariery poprostu. corinhias przeciez jest powiazany z chelsea a jak dojdzie west ham do zdolni mlodzi latynosi kturych abramowicz chce kupic ale w pozniejszym czasie zaczynali by w brazyli pozniej west ham a na konicu chelsea taka bajka. mam nadzieje ze sie nie zdarzy .Pozdro!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 sie 2005, 20:50

A może Kia zerwał wszystkie swoje umowy z Abramowiczem, i chce stworzyć własną potęge europejskiego futbolu? Kilka stron wcześniej pisałem, że kiedyś widziano łódź Romana w Sao Paulo i ponoć tam panowie zawarli umowę, że jak Roman zechce jakegoś piłkarza z Corinthians, to go będzie miał. Może teraz Joorbachiam, nie chce umów z Romkiem, tylko najpierw posprowadza sobie piłkarzy do Corinthians, a potem za grosze odkupi je sobie do WHU. Nie wiem. Rzygać mi się chce, kiedy słuchać musze o tych kolejnych aferach, miliarderach, którzy niszczą piękno futbolu. Szkoda, że taki jeden buc przejął mój ukochany klub i do tego jeszcze oszpeca go kolejnymi powiązaniam, kontraktami itp.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 20:51

Ja jestem na NIE przeciez wiadomo że to Roman by przeją West Ham a to by bylo chore. Wogóle tarce szacunek dla wszystkich miliarderów :D

Ale znowu ci bogacze odnosza sukcesy ( Corinthians) :? pewnie wygra w tym sezonie :roll:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 sie 2005, 20:54

Rossi pisze:Ale znowu ci bogacze odnosza sukcesy ( Corinthians) pewnie wygra w tym sezonie
Może i wygra, ale największa w tym zasługa będzie Marcio Bitencourt'a, a nie miiardera.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 sie 2005, 19:33

Javier Mascherano jest wiązany z Atletico Madryt. Podobno Bianchi ma o tym zadecydować. Corinthians zapewne trochę $ za niego będzie chcieć. Przecież chłopak nie dawno zadebiutował w lidze brazylijskiej, a tu już opuszcza klub. Zarbki mascherano także w zrosną. Nie wiem ile on zarabiał w Corinthians, ale to musiało być z kilkadzisiąt tysięcy miesięcznie skoro zdecydował się na Corinthians. Miał przecież oferty z Europy, a takie trudno jest przebić klubom południowoamerykańskim.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 wrz 2005, 19:24

Kolejny trener w Corinthians. Teraz na ławce trenerskije zasiądzie Antonio Lopes - były trener Atletico Paranaense. Nie przepadam za tym gościem. Nie wiem czemu, chyba za wygląd hehe.
Nie mam czasu się rozpisywać. Za dużo roboty dzisiaj mam.

Serginho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Serginho » 27 wrz 2005, 22:56

Pisuję trochę o latynoskim futbolu. Jeśli kogoś to interesuje to zapraszam do mojego bloga:

www.futbolin.blox.pl

Czekam na opinie z nadzieją, że na polskiej pustyni ( jeśli chodzi o piłkę latynoamerykańską ) moje "wypociny" komuś się przydadzą! O tzw. "sprawie Azcurry" też jest tam conieco...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 paź 2005, 18:53

W lidze brazylisjkiej wszystko wraca do normy 8) Corinthians znów liderem :love: Wszystko dzięki remisowi 1 i 2 zespołu Internacionalu i Fluminense oraz zwyciętswu Corinthians nad Brasiliense. Lopes ma wejście smoka :D Widać szkoleniowiec z niego niezły... Finalista Pucharu Wyzwolicieli. Teraz ma inne zadanie zdobyć mistrzostwo i wygrać CL :shock: Nie wiem jak można coś takiego zrobić jak to jest już 4 trener w sezonie... Był Pasarella, Bitencourt - nie wiem czego zwolnili Marcio... Młody szkoleniowiec, który wyprowadził Corinthians z kryzysu dostał kopa, był też przez chwilkę Nelson Nelsinho Baptista, no i teraz Lopes. Teraz jest najważniejszy moment sezonu i nie można zwalniać trenera, nawet jak wyniki nie są najlepsze, ale jak przyjdzie nowy trener, to może być jeszcze gorzej... Prezydent Dualib kombinuje... i ryzykuje...
W czwartek mecz o wszystko. Fluminense - Corinthians. Jak Corinthians wygra to Lopes stanie się w klubie świętą krową. Potem będzie Cruzeiro, Santos, Kurytyba, Sao Caetano, Internacional i reszta. Więc niezywkle trudny terminarz. Sytuacja jest ciężka. Wszystko przez słaby start sezonu i głupie wpadki ze słabeuszami. Oczywiście wszystkich wymienionych przeciwników to Corinthians nie pokona, ale żeby w tych 6 meczach było przynajmniej 12 punktów :pray: Do tego między tymi meczami dochodzi Copa Sudamericana.

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 06 lis 2005, 20:52

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Wiadomość z ostatniej chwili!
Corinthians-Santos 7-1 (Rosinei 1, Tevez 20, 36, 53, Nilmar 58, 77-Geilson 8, Marcelo 89)
Serdeczne gratulacje dla zwycięzców, zdobywcy hat-tricka i całej drużyny (której NIE kibicuje, ale czasem dobrze podzielić się wiadomością o tak wysokiej wygranej)

Pozdro 4 all.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 21:13 przez PiDi, łącznie zmieniany 1 raz.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lis 2005, 21:12

PiDi pisze:Wiadomość z ostatniej chwili!
Corinthians-Santos 6-1 (Rosinei 1, Tevez 20, 36, 53, Nilmar 58, 77-Geilson
Serdeczne gratulacje dla zwycięzców, zdobywcy hat-tricka i całej drużyny (której NIE kibicuje, ale czasem dobrze podzielić się wiadomością)

Pozdro 4 all.

Jak też jak zobaczyłem ten wynik, o mało nie spadłem z krzesła. Mimo, iż nie znam sie na futbolu latynowskim jak choćby Corinthians,ale Santos to świetny zespół i aż taki pogrom to duża niespodzianka. Swietny mecz rozegrał Tevez(strzelił hat-ricka).

Dowiedziałem się, że Romek chce przejąć West Ham United. Ciekawe jeszcze kogo przejmie. Rozumiem. Sponsoruje The Blues i tyle. A nie dwadzieścia tysięcy klubów. Rozumiem, jakby tam jeszcze była Siarka 8) :lol: Chory człowiek :?
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 21:15 przez Mikusinski, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”