Starosc nei radosc
brakuje nam dobrego srodkowego pomocnika ! musimy sprowadzic jakiegos mlodgo i zdolnego! nie wiem dlaczego, ale nie chce zeby Ballack gral w MU. on ma chyba 29 lat?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 wrz 2005, 21:13
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 25 wrz 2005, 22:42
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 wrz 2005, 23:47
z moich wiadomości wynika że ok 25 wiosen liczy ten piłkarzromantyk pisze:. on ma chyba 29 lat?
zupełnie jak Kanonierzy - tez by się taki przydałromantyk pisze:dobrego srodkowego pomocnika
nie podlewaj za dużo bo zgnijeJohn Travolta pisze:Jesli my kupimy Sneidera to mi kaktus wyrosnie na reku.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 wrz 2005, 9:59
Ballack ma 29 latfieldy pisze:z moich wiadomości wynika że ok 25 wiosen liczy ten piłkarzromantyk pisze:. on ma chyba 29 lat?
zupełnie jak Kanonierzy - tez by się taki przydałromantyk pisze:dobrego srodkowego pomocnika
nie podlewaj za dużo bo zgnijeJohn Travolta pisze:Jesli my kupimy Sneidera to mi kaktus wyrosnie na reku.
Można odmłodzić skład, ale bez przesady.John Travolta pisze:Jesli my kupimy Sneidera to mi kaktus wyrosnie na reku.
Skład nie jest tragiczny trzeba tylko umiejetnie go rozstawic.Roversi "napewno" maja lepszy skład i nas ograli.
Queiroz out.Tyle powiem bo to on decyduje a nie Fergi.W zimowym okienku Spector i Jones back, jak dobrze pojdzie to kupimy Ballacka(chociaz watpie).I bedziemy musieli jakos grac.Fergi jesli dalej bedzie tak szlo to sie gdzies usunie i bedzie stal kolo Sir Bobiego, bo w lato konczy mu sie kontrakt a chyba o nowy mu bedzie ciekzo.
Jak mamy tak grac to niech lepiej zamiast przecitengo Parka, słabego Scholesa gra mlodziez.Jakby grali takim składem:
-------------VdS-----------
-O'Shea/Bardsley---Rio----Pique----Silvestre
---------Smith--------------
---Fletcher/Richardson----Roo---------
---C.Ronaldo-------------Richardson/Rossi
-------------RvN--------------------
To po porazce nie mialby nawet az tak duzych pretensji.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 wrz 2005, 10:32
no prosze - a wcale tak staro nie wyglądaManumef pisze:Ballack ma 29 lat
jak go nie chcecie dajcie go do Arsenalu - u nas się przyda - nie będziemy narzekać, że nie pasuje u nas - to jest bardzo dobry zawodnik. W Leeds strzelał jak na zawołanie - tylko ten wasz sir coś go nie chce w atakuManumef pisze:Smith w środku to dla mnie również porażka. Chłopak w ogóle nie umie rozegrać piłki. Ja wysłałbym go do rezerw by się ograł.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 26 wrz 2005, 11:01
enoce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 wrz 2005, 11:16
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 26 wrz 2005, 13:34
Pique w sparinach gral na srodku.Można odmłodzić skład, ale bez przesady.
Pique raczej nadaje się bardziej na prawą obronę, niż jako stoper.
Silvestre na lewej? Dawno tam nie grał, choć szło mu naprawdę nieźle. Jak gra na środku, to doprowadza mnie do bólu głowy.
Smith w środku to dla mnie również porażka. Chłopak w ogóle nie umie rozegrać piłki. Ja wysłałbym go do rezerw by się ograł.
Do reszty składu zarzutów raczej nie mam, choć nie pasuję mi Richardson na prawej stronie pomocy. Darren jest pewnym zawodnikiem i gra coraz lepiej. Kieran również jest w dobrej formie i trzeba stawiać na młodzież, choć bez przesady. Wzmocnienia!
O stary ale ty jestes dowcipny, boki zrywac.....John Travolta napisał:
Jesli my kupimy Sneidera to mi kaktus wyrosnie na reku.
nie podlewaj za dużo bo zgnije
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 wrz 2005, 20:29
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2005, 23:01
tak wyglądała wyjściowa "11" - w studio mówili, że grali ładnie etc. Bzdura - mecz był słaby - a ManU pomogło szczęście.United: Van der Sar, Howard, O'Shea, Bardsley, Ferdinand, Silvestre, Pique, Richardson, Smith, Fletcher, Scholes, Miller, Ronaldo, Giggs, Park, Van Nistelrooy, Rossi, Blake.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 wrz 2005, 23:22
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 28 wrz 2005, 5:23
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 wrz 2005, 9:14
a mi sie w ogole nie podobala gra Smitha, bardzo duzo niedokladnych podan i strat. jednak to nei byl dobry pomysl ze stawianiem go w pomocy. jesli chodzi o pomocnikow to najlpeiej gral chyba Giggs i pod koniec troszke Cristiano sie obudzil.John Travolta pisze:A Smith gral z pomocnikow najlepiej i wg mnie dobrze
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 wrz 2005, 10:38
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 28 wrz 2005, 11:29
enoce
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio