F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 152

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Golum
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 27 wrz 2005, 18:17

Hhhhhmmm.... Z tego co wiem skład wyglądać będzie tak :

------------------Valdes--------------------
-------Olager---Belleti----Puyol------Sylvinho
----------Deco-----MvB------Xavi---------
----------MESSI------Eto---------Ronie

Dość ciekawie Sylvinho za Gio A giuly Za messiego fajnie
:D

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 27 wrz 2005, 18:44

Golum pisze:Hhhhhmmm.... Z tego co wiem skład wyglądać będzie tak :

------------------Valdes--------------------
-------Olager---Belleti----Puyol------Sylvinho
----------Deco-----MvB------Xavi---------
----------MESSI------Eto---------Ronie

Dość ciekawie Sylvinho za Gio A giuly Za messiego fajnie
:D

Chyba Żuliano na prawej obronie, Presas w środku, no i Messi za Giuly'ego a nie odwrotnie...

Awatar użytkownika
szpari
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 27 wrz 2005, 21:40

no ładnie chlopacy grają do przerwy 3:1 cisna z udine jestem dumny

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 wrz 2005, 21:43

Barca do przerwy wygrywa z Udine 3-1 :D
Pierwsza bramka padła z wolnego i strzelał Ronaldhio, niezły strzał i brameczaka koło słupka, bramkarz bez szans :D Drugi gol to tez dzieło Roniego i tym razem plasowany strzał po podaniu Eto'o, które pierwotnie kierowane było do Messiego. Trzeci gol to wolny Deco i bramka , wine ponosi bramkarz Udine, który powinien obronic ten strzał! Barca straciła bramke po rzucie rożnym i ewidentnym błedzie Belletiego :(
Ogólnie podoba mi sie gra Barcy, Messi miał dwie setki, raz wspaniale podał do Eto'o i ogólnie gra bardzo dobrze. Van Bomel tez nieźle rządzi w środku pola i widac ze wraca do formy prezentowanej gdy grał w PSV :!:
to tyle ide oglądac 2 połowe :D

cranci
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cranci » 27 wrz 2005, 22:43

4:1

F.C BARCELONA i Wszystko jasne:D:D

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 wrz 2005, 22:46

No i pięknie 4-1 . 3 brameczki Ronaldinho i jedna Deco czyli panowie którzy ostatnio odpoczwali. Czyżby w sobote Giuly cos ustrzelił?? Widac ze ta rotacja przynosi efekty. Osobiście meczu nie ogladałem ale sądzać po wyniku jest coraz lepiej i forma drużyny może cieszyć 2 zwycięstwa pod rzad po 4-1 nie jest źle. Widać Ronaldinho wraca do formy albo to chwilowy przebłysk geniuszu ( oby nie ). No nic więc pierwsze miejsce w grupie nasze. Jutro obejrze skróty to napisze coś więcej.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 wrz 2005, 22:52

Gratulacje. Nie widziałem emczu, lecz widzialem gole. Tą kolejke LM mozna nazwać kolejką wolnych :wink: Ronaldinho pierwszy wolny bardzo ładny, druga bramka jak bramka taki zwyklak :wink: Jak zwykle fuks&szmateks Deco, ale widać koleś ma farta jak mało kto...Później dołożył Ronaldinho z karnaczka, pewnie jak zawsze, mocno jak zawsze...No i w konfrontacji Hiszpańsko Włoskiej brazylijczycy zdobywali bramki :wink:
Meczu neiw diziałem ale bramki zwlaszcza ta jedna b.ładna

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 27 wrz 2005, 22:57

No i jest planowe zwycięstwo. Ronniemu i Deco dobrze zrobił odpoczynek w ostatniej kolejce. Świetny występ Leo Messiego - Włosi nie umieli sobie z nim poradzić i musieli faulować.
Teraz trzeba już myśleć o meczu z Zaragozą w La Liga - gracze Blaugrany muszą udowodnić, że słabszy początek to już historia i maszynka do wygrywania znowu działa jak należy :P

Pozdro

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 wrz 2005, 23:28

Mowilem ze Udinese jest slabsze o klase i sie potwierdzilo, Barcelona grajac na luzie latwo wygrala. Czekam na dalsze zwyciestwa w lidze i droge na szczyt PD.
Hala :lol:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 wrz 2005, 0:23

mezcyk był niezły i warto było obejzec :D tylko załuje jednej rzeczy, szkoda ze wyleciał z boiska piłkarz Udnie bo druga połowa nie była juz taka widowiskowa jak pierwsza :( Ronaldinhio wspaniały meczyk zaliczył. Cieszy mnie tez postawa Messiego nie bede wychwalał go ale moge stwierdzic ze za niedługo bedzie o nim jeszcze głosniej :D
Ogólnie Barca dominowała i mogła wygrac wiecej, ale jak juz wczesniej napisałem w drugiej połowie nie grali juz z takim zaangazowaniem jak w pierwszej!!
Visca el Barca :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 wrz 2005, 10:43

Wynik 4:1 mówi sam za siebie - Włosi nie istnieli. Cieszy postawa zarówno Ronaldinho, co Messiego. Ci dwaj zawodnicy mają kolosalne znaczenie dla klubu - jeżeli Laporta sprzeda choć jednego, będzie to jego jeden z największych błędów w całej prezydenturze.

luk1208 pisze:Ogólnie Barca dominowała i mogła wygrac wiecej, ale jak juz wczesniej napisałem w drugiej połowie nie grali juz z takim zaangazowaniem jak w pierwszej!!
W sumie trudno się dziwić, przy takim prowadzeniu trudno o jeszcze większe (bądź takie samo) zaangażowanie. Mieli trzy punkty w kieszeni, lepiej, żeby grali trochę mniej ożywioną piłkę, niż żeby cały czas atakowali i byli narażeni na kontratak.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 28 wrz 2005, 11:37

Barcelona zagrała na miare swoich możliwości w końcu (szkoda że tylko w 1 połowie, ale nie dziwie się temu)... gratulacje i oby tak dalej, grający piekną piłke zespół zawsze miło jest oglądać.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 wrz 2005, 11:42

W tym sezonie cieszy mnie jeden fkat, otóż Barca ma bardzo silną ławke rezerwowych co napewno moze pomóc jej w zdobyciu jakiegoś trofea :D
Mecz z Betisem i wczorajszy z Udine jeszcze dobitnie to pokazał, widac Rijkard musi dawac odpoczywac kluczowym zawodnikom bo to tylko przynosi kozysci dla zespołu :!:
Coekawe czy Messi bedzie mógł zagrac w najblizszej kolejce w PD?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 wrz 2005, 11:44

Bedzie mogl

Awatar użytkownika
szpari
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 28 wrz 2005, 11:51

skoro mam obywatelstwo hiszpanksie to wystapi raczej na bank no chyba ze znowu cos wymysla i bedzie lipa ale ogolnie widac że po słabym poczatku teraz bedzie juz tylko lepiej oby tak do konca

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”