Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 cze 2018, 13:46
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 16 cze 2018, 14:27
nie wiem, czemu zaczales od rezerwowych (tu rzeczywiscie argentyna ma przewage, tylko ze potencjal jest skumulowany na dwoch, trzech pozycjach), skoro kluczowa jest pierwsza jedenastkaBernabeu pisze: Może bądźmy poważni. Wczoraj w Portugalii z ławki weszli Andre Silva (jechany równo przez fanów Milanu), Joao Mario (analogicznie z kibicami Interu) i 35-letni Ricardo Quaresma, i to nie dlatego, że po prostu Santos postanowił wpuścić z ławki leszczów, a dlatego, że to równie dobrze mogliby to być zawodnicy wyjściowego składu. Jedyne pozycje gdzie Portugalia ma lepszych zawodników to bramka, lewa i może prawa obrona. Serio ktoś wolałby 35-letniego Pepe i 35-letniego Fonte niż Otamendiego po świetnym sezonie czy Fazio? Williama Carvalho, Joao Moutinho, Joao Mario i Bruno Fernandesa - ponad Mascherano, Banegę, Biglię i Lo Celso? Guedesa i Bernardo Silve - ponad Aguero i Di Marię? Quaresmę i Andre Silvę ponad Dybalę oraz Higuaina?
Nie wiem czy to jest ''30x lepiej'', ale Argentyna ma po prostu dużo lepszy skład.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 16 cze 2018, 15:00
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 16 cze 2018, 15:02
RoyKeane

Dr.Football1
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 16 cze 2018, 15:10
500 do 700. Więc praktycznie to samo biorąc pod uwagę że samo bycie Argentyńczykiem robi z ciebie droższego piłkarza....
RoyKeane

Delpiero14
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 cze 2018, 18:27
pozdrawiaj sobie. to że messi i 6 napastników jest tak drogich że robi różnicę w marketingu dalej nie robi lepszej ekipy czego nie wiem jak sie bedziecie starać ale nie udowodnicie.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 16 cze 2018, 18:58
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 cze 2018, 19:13
ostatnio w kadrze Di maria nie pokazuje że jest lepszy, plus Guedes przegrywał bo jak miał nie przegrać jak przychodził jako nieznany z Benfici jako cofniety napastnik gdy di Maria jest skrzydłowym o znanym nazwisku o gigantycznych zarobkach. Obecny sezon już Guedes wymiatał w hiszpanii.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 16 cze 2018, 19:17
Bernabeu pisze: Ale to nie mój argument, tylko kolegi - kibica Barcelony. Jak ktoś dalej uważa, że Portugalia ma podobny skład, no to już nie jest mój problem. Jak ktoś twierdzi, że Goncalo Guedes, który odszedł z PSG dlatego, że przegrywał miejsce w składzie m.in. z Di Marią, jest od niego lepszy - także.
Może jednak warto zauważyć, że z całej portugalskiej kadry, w klubach z czołówki grają tylko Ronaldo i Bernardo Silva (rezerwowy w City).
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 17 cze 2018, 15:31
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 17 cze 2018, 15:34
Delpiero14
Wróć do „GRUPA B: Portugalia, Hiszpania, Maroko, Iran (MŚ 2018)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio