Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 36

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
9%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
26%
Bayern 2020
2
9%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
5
22%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 18:37

Wedlug mnie dzis najciekawszy mecz to bedzie Schalke - Milan wiec ten mecz pewnie obejrze no chyba ,ze ManU bedzie przegrywalo to bede ogladal wlasnie ich :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3338

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 wrz 2005, 18:40

Ibrahimović pisze:Wedlug mnie dzis najciekawszy mecz to bedzie Schalke - Milan wiec ten mecz pewnie obejrze no chyba ,ze ManU bedzie przegrywalo to bede ogladal wlasnie ich :lol: :wink:
Obawiam sie ze dzisiaj na zadnym kanale Milanu nie puszcza...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 18:42

Chlopaczek pisze:Obawiam sie ze dzisiaj na zadnym kanale Milanu nie puszcza...

I tutaj sie mylisz :D hehehhe ,ale wtopilem :P przeciez Milan jutro gra :lol: :lol: :lol: no to jeszcze lepiej :!: Jutro ich na spoko obejrze 8)
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2005, 18:43 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2005, 18:43

Ibrahimović napisal
Wedlug mnie dzis najciekawszy mecz to bedzie Schalke - Milan wiec ten mecz pewnie obejrze no chyba ,ze ManU bedzie przegrywalo to bede ogladal wlasnie ich
albo nie wiesz o czym piszesz albo cos sie komus pomylilo!!!
mecz milanu jest jutro!!!!!!! a nie dzisiaj!!! tak wiec chyba bedziesz ogladac MU lub chodzilo ci o mecz Bayernu

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3338

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 wrz 2005, 18:43

Ibrahimović pisze:
Chlopaczek pisze:Obawiam sie ze dzisiaj na zadnym kanale Milanu nie puszcza...

I tutaj sie mylisz :D
Nie myle.Na pewno nikt dzisiaj Milanu nie pusci.Bo Milan gra jutro.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 18:47

czeher pisze:albo nie wiesz o czym piszesz albo cos sie komus pomylilo!!!
No wiem ,wiem :lol: jutro graja :wink: Jutro tez Liverpool - Chelsea
,ale cos czuje ,ze to bedzie padaka :? wiec lepiej zobaczyc Schalke - Milan :twisted: (TSI 2)

Pozdro i Sorry :wink:

Matizz
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matizz » 27 wrz 2005, 21:13

Hurra jak narazie arsenal Wygrywa z Ajaxem : D
Transmisje tekstową mozna sledzic na www.livescore.net

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 28 wrz 2005, 5:14

Czy ktos wi9e na jakim kanale moze byc transmiowany byc mecz Schalke-Milan?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2005, 9:43

tswidok pisze:Czy ktos wi9e na jakim kanale moze byc transmiowany byc mecz Schalke-Milan?
na bank pokazują na Niemieckim Sat1.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 wrz 2005, 10:49

Za nami pierwszy dzień drugiej kolejki Ligi Mistrzów, i wydaje mi się, że jest coraz wyższy poziom ze strony klubów mniej ogranych w Champions League - Benfica czy Lille. Obie co prawda straciły punkty, ale prezentowały bardzo wysoki poziom, a przecież rywalem nie były byle-jakie drużyny: Manchester United i Villarreal.

Cieszy mnie niezmiernie wysoka wygrana Barcelony 4:1 nad Udinese. 8) W sumie Katalończycy idą pewnie po awans.

Jeżeli chodzi o dzisiejsze mecze, to zapewne szlagierem jest Chelsea - Liverpool. Ciekawie może być jeszcze w Mediolanie, gdzie Inter podejmuje Rangersów. ;

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 wrz 2005, 11:35

wczorajsze mecze były naprawde ciekawe a co najwazniejsze padło dosyc duzo bramek i to niektóre naprawde ładne :D
Mnie osobiscie najbardziej cieszy postawa Barcy i Juve, kluby te wygrały swe mecze z łatwością :!: Widac MU tez sie przełamał i wygrał bardzo wazny mecz.

Ciekawe jak bedzie dzisiaj i co pokazą kandydaci do triumfu w LM?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2005, 16:47

Fenerbahçe - PSV
W PSV zabraknąć może Gomesa, co jest duża strata natomiast u urków może nie zagrać dwóch ważnych zawodników : Afellay i Alex - obaj nie są w pełni zdrowi Mślę, że Fener u siebie może dac radę holendrą - chyba, że Gomes zagra - to będzie remis 8)

Schalke - Milan
Mecz pokazują na Sat1 co mnie bardzo cieszy - bo go sobie obejrzę
Assauer zapowiada, że mecz z Milanem będzie najłatwiejszy dla jego drużyny w grupie :!: Twierdzi, że nie mają nic do stracenia a Milan musi wygrać i że zagraja na luzie. Zobaczymy jak będzie. Myślę, że moga nie wygrac z Milanem

Real Madrid - Olympiakos
Real bedzie zmuszony walczyć o 3 pkt po kompromitacji z przed 2 tyg. Zapowiada się mecz walki. Nie będiz ełatwo Reaowi bo zabraknie Zizou i Ronaldo. Smaczku dodaje Rivaldo w zespole greków - może pokaże, że ciągle umie grać przeciwko Realowi

Rosenborg - Lyon
Lyon jest tu zdecydowanym faworytem - ostatnio w lidze dwa razy zremisowali, ale mimo to uważam, że poradza sobie Norwegii

Anderlecht - Betis
mec znie powinien być wielkim widowiskiem - pewnie będize 0:0

Liverpool - Chelsea
Media robią dużo szumu w okól tego meczu - rewanż za ostatni półfinał., Powinno być ciekawie, mecz dla koneswrów - dla ludzi którzy lubią dyscypline taktyczną

Porto - Artmedia
Porto powinno dać redę Artmedii - tyle.

Inter - Rangers
oba zespoły wygrały pieerwsze mecze. MOże strzeli coś Adriano, który ostatnio coś trafić nie może - rywal na pewno nie jest bardzo wymagający
Powinno być dobrze. Inter po tym meczu będiz esamodzielnym liderem

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 28 wrz 2005, 17:16

Najbardziej szkoda mi tylko Benfiki po wczorajszym meczu... :? :?
zasłuzyli przynjamniej na remis,zabrakło im dośwaidczenia w Lidze Mistrzówi stracili gola w końcówce..

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 wrz 2005, 19:57

Fenerbahce - PSV
Z racji tego, że Holendrzy to już nie ta sama ekipa co w poprzednim sezonie + osłabienia spowodowane kontuzjami, skłonny byłbym postawić w tym meczu na gospodarzy, którzy dobrze spisują się u siebie w lidze i na własnym stadionie chyba są faworytem. Nie mniej jednak ekipy są dość wyrównane i Holendrzy też mogą pokusić się o jakieś punkty w tym spotkaniu.
Schalke - Milan
Teoretycznie Schalke to na tyle silna ekipa, że grając na własnym stadionie powinna walczyć o 3 pkt prawie z każdym ... prawie robi jednak wielką różnicę :wink: Milan to Milan. Na świecie jest zaledwie garstka drużyn które nie są z góry skazywane na porażkę w spotkaniu z Milanem ... wśród tych drużyn na pewno nie ma Schalke. Nie mniej jednak wiem doskonale, że Milan jest do pokonania co doskonale widać na przykładzie Serie A jak i Ligi Mistrzów tak więc może nie powinienem spisywać Schalke na porażkę. IMHO jednak to Milan jest zdecydowanym faworytem. Sądze, że nie stracą bramki a strzelą pewnie ze dwie.
Real - Olympiakos
No tutaj z przykrością muszę stwierdzić, że zdecydowanym faworytem jest Real ... nie obraziłbym się jednak gdyby Grecy urwali jakieś punkty :wink: Nie chce mi się więcej pisać na temat tego spotkania :lol:
Rosenborg - Lyon
Najlepsza drużyna Ligue 1 po świetnym pierwszym spotkanie fazy grupowej teraz zagra na wyjeździe z Rosenborgiem i jest zdecydowanym faworytem. Norwegom atut własnego stadionu chyba zbyt wiele nie pomoże jeśli mistrzowie Francji będą grali swoje. Liczę na jakiś ładny rzut wolny w wykonaniu Juninho.
Anderlecht - Betis
Belgowie nie pokazali niczego ciekawego w pierwszym meczu, ale po części usprawiedliwia ich, że grali z Chelsea. Betis również nie popisał się w meczu z Liverpoolem przegrywając 2:1. Teraz to chyba jednak Hiszpanie są faworytami, ale nie jestem przekonany czy będą w stanie wywalczyć 3 pkt. Anderlecht przy pomyślnych wiatrach nie pozostaje w tym meczu bez szans.
Liverpool - Chelsea
Najciekawsza para dzisiejszego dnia, ale nie jestem pewien czy będzie to najciekawszy mecz. Liverpool gra straszliwy piach moim zdaniem, ale z Chelsea jakoś sobie potrafi radzić. The Blues z kolei zagrają pewnie z wyrachowaniem i wykorzystają ewentualne błędy The Reds. Chciałbym, aby pokazali kawałek dobrego futbolu, ale zdaje sobie sprawę, że tak jak Barca wczoraj to na pewno nie zagrają :P IMHO Chelsea minimalnie wygra a mecz będzie nieciekawy.
Porto - Artmedia
Mistrzowie Portugalii jeszcze do niedawna (za czasów Mourinho) walczyli o najwyższe laury. Teraz mogą walczyć chyba najwyżej o wyjście z grupy co może okazać się bardzo trudne. W meczu z Artmedią muszą zdobyć 3 pkt. W przeciwnym razie mogą się już zapatrywać na rozgrywki pucharu UEFA IMHO. Nie mniej jednak nie będe jakoś szczególnie zaskoczony gdy Petrzalka urwie jakieś punkty. Oni są nieobliczalni :wink:
Inter - Rangers
Faworytem jest Inter, ale nie zdecydowanym. Rangersi potrafią dobrze grać a Inter często grywa poniżej swoich możliwości. Jeżeli dzisiaj Mediolańczycy nie zagrają bardzo dobrze to może być ciężko o 3 pkt. Jestem pewien, że Szkoci podejdą do rywala bez respektu, będą grać ostro i ofensywnie. W tym spotkaniu może paść sporo bramek jeżeli ofensywa Interu również nie zawiedzie.

misju81
Ja tu tylko nabijam

MAN UTD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misju81 » 28 wrz 2005, 20:12

Jak mozna wystawiac rudych emerytowanych pilkarzy?Moze sie nie znam ale z Parkiem od pierwszych minut napewno nie musieliby sie tak pocic.Pozostaje jeszcze podziekowac Simao za strzelenie bramki moze Alex go przyjmie do skladu :D Pozdro dla wszystkich LA MANCHESTER :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”