AC Milan (zbiorczy) - Strona 144

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 wrz 2005, 13:25

Najbardzie wiarygodny portali Calcio :wink: donosi że mecz LM Barca - Udinese będzie kolejnym sprawdzianem dla Felipe i znów będzie obserwowany na żywo przez naszych ludzi. Był już w meczu z Roma i Juve.

Obrazek
Z tego co pamietam w tych dwóch popszednich spisał sie dobrze. Teraz za zadanie ma zatrzymać ataki Eto'o i spółki. :twisted: Ciekawe jak młody sie zaprezentuje. Czy presja Camp Nou do nie "spali" :roll:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 wrz 2005, 12:19

Dzis po raz pierwszy gramy z Schalke i to na ich własnym stadionie Arena.
Moze byc ciezko poniewaz Schalke nie ma jak narazie zadnego pkt. i jezeli chca wyjsc z grupy musza zdobyc chocby pkt. w tym meczu.
Napewno trzeba zwrócic uwage na pilkarzy ofensywnych takich jak Kevin Kuranyi, Ebbe Sand i rezerwowego Larsena.
Niemcy graja u siebie i napewno fani pomoga im w grze ale czy to wystarczy na Grande Milna :> Carlo mowi otwarcie chce wywiezc 3 pkt rowniez nasz kapitan liczy na wygrana w składzie niestety zabraknie Massimo no ale po ostatnim wystepie Rino mozna sadzic ze on powoli wraca do swojej dobrej formy z drugiej strony boiska gazety typuja Seedorfa widac nasz trener dalej jest slepo zapatrzony i wystawia go choc Serghino jest w lepszej formie do szkoda go marnowac na obronie lepiej tam dac Kaladze no ale zobaczymy czy wogoile wyjdzie na boisko Clarence moze to tylko gazety go widza w pierwszym składzie :roll:
Oczywiscie nie widze innego wyniku jak wygrana rossonerich mecz pokaze czy nasi zawodnicy dochodza do formy i zaczna wygrywac mecz za meczem jest dobrej mysli i stawiam na wynik 1-2

prawdopodobne składy:
Schalke 04-Milan
Schalke 04: Rost; Rafinha, Bordon, Rodriguez, Krstajic; Ernst, Poulsen, Kobiashvili; Lincoln; Kuranyi, Sand
Allenatore: Rangnick
Milan: Dida; Cafu, Nesta, Maldini, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Gilardino, Shevchenko
Allenatore: Ancelotti
Arbitro: Larsen (Danimarca)

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 wrz 2005, 12:35

Mi się dziwnie zdaje, że dziś Schalke nie strzeli Milanowi gola.Pewnie nasza taktyka będzie taka jak zwykle, czyli zabójcze kontraataki, które niszczą psychicznie zespół przeciwnika :lol:.Schalke napewno będzie przeważać, ale raczej nie osiągną sukcesu.Chciałbym zobaczyć ten mecz, ale chyba nikt go nie będzie transmitował, chyba, że popytam o PpLive.Skład optymalny, choć dalej bez Marka, a z Seedorfem.Nie wem, czy Carlo daje mu możliwość odblokowania, czy poprostu na treningach jest lepszy niż Serginho :roll:.Kaładze dziś musi w końcu pokazać się z dobrej strony, bo chyba w lipcu ( a nie daj Boże w styczniu) będzie musiał zmienić klub.Ale jesteśmy dobrej myśli...Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 wrz 2005, 12:55

Może tego meczu sie obawiać a w zasadzie trzeba :!: ale ja jestem spokojny :p Schalke u siebie potrafi wygrać z każdym. Maja świetnych kibiców i potrafia tam grać. Ale przeciwnik to Milan i w zasadzi tyle 3 punkty dla gości. 8) hehe :)

Jak przednie formacje zachowają forme to będzie już cool. Trójząb :) Sheva > Kaka' < Gila - Seerdof w pierszym składzie ? no okaże się czy to dobry krok. On zacznie sie bać o miejsce w składzie już za nie długo Jak Marek wróci :) Z kaladze tez jest podobna sytuajce. Bez Ambro niestety ale teraz czas na Rino ostatnio był wszędzie i asysta to może znów zagra dobrze. Pewnie Sergio wejdzie po przerwie. Na środku Nesta - Maldini ? czyli Stam odpocznie ...

Prawde mówiąc to gospodarze są pod ściana mimo że to druga kolejka. I Milanu musi wykorzystać to ze on grają u siebie. Oni zaczna atakowac i musza sie otworzyć do początku to nie Treviso Jestem spokojny bo i tak nasi wyjdą z grupy pierwszy :P ale dobrze by było wygrać a Fener urwać pkt najlepiej 3 PSV :]

Oby dzis Bercik coś ustrzelił :twisted: Jak atak bedzie z gazie to Schalke ich nie zatrzyma:)

Obrazek

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 wrz 2005, 14:46

Mam pytanie do Zazy lub innego qmatego mediolańskiego frustrata :D ile rocznie zarabiają w Milanie: Kaka (przed podpisaniem nowego kontraktu i teraz) Sheva, Gilardino i Vieri bo zapomniałem :roll: :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 wrz 2005, 16:00

Zico tak naprawde to kto może wiedziec ile zarabiją :) Oczywiście oprócz dziłaczi ich samych.

Ale z moich informacji wynika że Kaka przed podpisaniem umowy zarabiał ok. 2 milionów. Teraz z 5 + kontrakt z Adidasem. Ale Milan ma prawa do jego wizerunku. Czyli klub tez sie nachapie. :roll: Tylko wiesz Kaka' przychodząc do Milanu za 8 milionów by nie oszlifowanym diametem. A pierwszym sezonem i juz potem kolejnymi potwierdził moc :) Czyli musiemu Mu umowe nowa przedstawić bo grzechem by było tego nie zrobić :)

Sheva - choc słyszałem że ok. 7 milionów za sezon. Nowa umowe ma wynosić też ok. 7 moze troche wiecej ale bedzie dłuższa o 2 lata. Sam chce podpisać. Romek dawał mu na reka 12 na rok gry :roll: ale "Pieniadze to nie wszystko" Grazie Andriy

Gila - 4,5 na starcie. Ale kwota transfery znacznie wyższa niż Kaki :roll: także i tak dłuzo. Ale chyba ma taką umowe że z każdym sezon rośnie wynagrodzenie + Klub ma prawa do wizerunku piłkarza.

Vieri - tu sa padają różne kwoty ale mi najbardzie pasuje ta 3,8 miliona euro za sezon.

A po co Ci to :>?? jakomś liste płac Calcio użądzasz ??

Mam nadzieje ze mi nie zrobia wody. Trzeba to wygrac a Turcy musza zagrać u siebie koncert i zabrać pkt PSV. Licze na Was Chłopaki FORZA GRANDE MILAN :!: Pozdro

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 28 wrz 2005, 19:27

witam wszystkich fanów calcio ...szczególnie rossonerich..
Wierze iż dzisiejszy mecz przybliży nas do awansu...
Typuje 2-0
Sheva wyrówna rekord Di Stefano a Gila rozpocznie strzelanie w Champions League :wink:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 wrz 2005, 19:33

Witamy nowego Milaniste ktory wzmacnia szeregi jednej sluszej wiary.

Odniose sie do tych zarobkow Milanistow.Galliani kiedys powiedzial ze najwyzszy kontrakt w Milanie nie przekracza 5 mil euro za sezon.Maja go tacy pilkarze jak Shevchenko czy Inzaghi (Maldini chyba juz nie bo zgodzil sie na obnizenie placy).Milan nie daje wiecej bo nie chce tworzyc tak zwanych kominow placowych.Mysle ze to calkiem niezly sposob.

Za troche ponad godzine mecz z Schalke.Spodziewam sie trudnej przeprawy w koncu Schalke to druga sila niemieckiej pilki.Wierze w wynik 2:1 dla Milanu.
Nie mam dzisiaj weny zeby bardziej sie rozpisywac.Sila Milanu ma tkwic nie w moich opisach ale w ich wlasnej grze :)

Naprzod chlopaki.Przywiezcie 3 punkty z tego przeslicznego stadionu.

Grande Milan.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 28 wrz 2005, 19:37

ma ktos moze jakis link do meczu??--nie moge zobaczyc w tv bo mam chwilowo nie dostepny :(

TRZY OSOBY BOSKIE:KAKA-SHEVA-GILA

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 28 wrz 2005, 19:37

Ja też mam nadzieje że Gila coś dziś strzeli typuje wynik 1:2 (wiadomo dla kogo)...

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 28 wrz 2005, 19:41

Witam Chłopaczek i innych czerwono czarnych z bożyszczem nastolatek ZAZĄ na czele :wink:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Najbardzie wiarygodny portali Calcio :wink: donosi że mecz LM Barca - Udinese będzie kolejnym sprawdzianem dla Felipe i znów będzie obserwowany na żywo przez naszych ludzi. Był już w meczu z Roma i Juve.
W obliczu meczu z Barca wypadł naprawde blado, podobnie jak cały zespoł. Wyróznił sie tylko zdobyciem bramki!! Poza tym niemilosiernie ogrywany przez zawodnikow Barcy, do tego trzeba doliczyć spowodowanie karnego... :x
Szczerze przyznam iż nie sledze kariery tego młodego brazylijczyka, ale liczyłem na nieco więcej. Choć po jednym meczu nie można go skreślać...
Uważam iż na dzien dzisiejszy nie jest gotowy do gry w Milanie...

Ps.Zaza ma do Ciebie sprawe jak bedziesz na nacie odezwij sie na priv..

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 wrz 2005, 19:57

No oby ten wasz Milan dzisiaj wygrał, bo mam ich na 2 kuponach. Więc wiesz Zaza zmotywuj odpowi8ednio chłopaków ok?? :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 wrz 2005, 20:01

oto oficjalne 11

SCHALKE 04: Rost; Rafinha, Bordon, Rodriguez, Krstajic; Ernst, Poulsen, Kobiashvili; Lincoln; Larsen, Kuranyi. All: Rangnick.

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Maldini, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Gilardino. All: Ancelotti.

kurde znowu jest Seedorf :angry2: oby zagrał lepiej niz ostatnio
acmilan.com.pl pisze:Obrońca Treviso - Stefano Lorenzi, został wczoraj zawieszony przez Wydział Dyscyplinarny na trzy spotkania, za uderzenie łokciem Andriya Shevchenki, w ostatnim ligowym meczu
No i dobrze mu tak szkoda ze sedzia nie widział bo bysmy mieli karniaka i byc moze wynik byłby 3-0 no ale sprawiedliwosc go dopadła :twisted:

Fotki z treningu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
no i łysy :D
Obrazek

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 28 wrz 2005, 20:36

Loling stones

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 wrz 2005, 22:47

No i po meczu Nie bylo niespodzianki (choc blisko bylo ,bo Milan 2 razy na prowadzeniu)

Bramka Sedorfa w 40 sekundzie ,totalne zaskoczenie ,strzal z ok 20 metrow moze nawet wiecej ,bramkarz zle stal ,bo sie nie spodziewal
Mial juz pilke w rekach ,ale "wysliznęła" mu sie

Schalke po stracie odrazu dostala speeda i 2 minuty i bramka na 1:1 Landsena po ładnej wrzutce.

Mecz z przewaga Schalke ,grali ładnie ,kilka razy wrecz osmieszyli pilkarzy Milanu np. kake jak im pilke spod nog zabierali wslizgiem od tyłu

Sedzia przesadzony wedlug mnie juz w pierwszej polowie powinno byc po kartce dla Milanu i Schalke.

Gilardino kompletnie nie widoczny ,dostal swietne podanie od Pirlo ,chcial przyjac w stylu Henry'ego ,ale poziom nie ten.

Schevczenko na 2:1 z główki ,ale nie dlugo sie cieszyli ,bo wszedl Altintop i wszystko załatwił

FORZA ARTMEDIA

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”