Liverpool (zbiorczy) - Strona 62

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 wrz 2005, 13:49

niewiadomo jaki skład wystawi Benitez bo napewno w myslach ,ma juz mecz z chelsea w LM . moze mecz z Birmingham wygrają ale blizej napewno jest remisu i taki wynik przewiduje, chyba ze jakis piłkarz sie przełamie i i ndywidualną akcją rozstrzygnie mecz :!:

Awatar użytkownika
adi9229
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adi9229 » 24 wrz 2005, 15:54

A już myślałem że to będzie przełomowy mecz a tu...nic z tego.Ale postępy są-strzelili dwie bramki,ale niestety dwie stracili (co najgorsze to z samobója :x ).Ale myślę że się przełamią i będą grać tak jak w tamtym sezonie w Champions League.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 wrz 2005, 18:31

widac nie myliłem sie i padł wynik remisowy ale co najważniejsze bramkowy :D szkoda ze liverpool tak cienkok sie spisuje w lidze ale cos nie mogą złapac formy :!: moze z chelsea bedzie lepiej? zobaczymy w srode

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 wrz 2005, 19:55

Liverpool w lidze gra jakoś dziwnie. W LM pokazują się ze świetnej strony, a w Lidze grają fatalnie. Moim zdaniem powinni sie bardziej przyłożyć do gonienia Chelsea, a inne puchary zostawić tzn. zagrać w nich rezerwowym składem. Może nie od tego sezonu, bo Chelsea już na trochę odskoczyła, ale od następnego...To jest moje zdanie...

Awatar użytkownika
czlapka
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czlapka » 26 wrz 2005, 17:52

Liverpool ma spory potencjał i może w LM znowu sporo osiągnąc.Co do ostatniego meczu to Reina sie nie popisał,mógł to obronić.Dudkowi już by się dostało pewno.

Awatar użytkownika
adi9229
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adi9229 » 26 wrz 2005, 20:13

To zobaczymy jak z Chelsea.Ja liczę na CISSE od 1 minuty razem z GERRARDEM,SISSOKO,CARRA i CROUCHEM (może coś zdziała).Myślę że jak wygramy to 2-1.A tak to właśnie może być remis: 0-0

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 wrz 2005, 14:16

No i bezbramkowy remis. Gra mogla sie podobac ;) jednak zabraklo tego, co najpiekniejsze w pilce noznej, czyli bramek. mecz na pewno owiele ladniejszy, niz ManU - Benfica. Szybka, kombinacyjna gra obu zespolow, jednak zabraklo wykonczenia.oby jak najwiecej bylo spotkan na tym poziomie ;)

Awatar użytkownika
adi9229
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adi9229 » 29 wrz 2005, 15:46

Ja jestem z tym meczem na PLUS.Podobała mi się najbardziej druga połowa.No szkoda że bez tej bramki ale przewaga piłki ,więcej strzałów i ogólnie mi się podobał mecz.

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 29 wrz 2005, 21:43

Mi sie nie podbało. Trenerzy ustawili zespoły troche defensywnie i chodziło im przede wszystkim o to żeby nie stracić gola. Jednak bliżej zwycięstwa był Liverpool... to The Reds swarzali lepsze sytuację, może zabrakło szczęścia :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 22:25

No dosłownie szło zasnąć na tym meczu. Liverpoolovi należało się zwycięstwo, parę ładnych akcji niesłusznie nie uznany karniaczek, świetny mecz rozegrał Xabi Alonso, był wszędzie troche w jego cieniu Gerrard...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 wrz 2005, 22:29

romantyk pisze:Szybka, kombinacyjna gra obu zespolow, jednak zabraklo wykonczenia.oby jak najwiecej bylo spotkan na tym poziomie
:shock:
Przegapiłem jakiś mecz? U mnie złodzieje z TVP puścili Liverpool - Chelsea. Ta Polsacie Sport to samo. Mecz beznadziejny :? A Ty jaki mecz oglądałeś?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 wrz 2005, 14:01

moje odczucia sa inne Nigazz. mecz byl ladny i na pewno sie na nim nie nudzilem, bylo kilka ladnych kombinacyjnych akcji, poza tym dosc szybka gra flankami i kilka ladnych kontratakow.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2005, 14:04

romantyk pisze:moje odczucia sa inne Nigazz
Całkiem romantyczny nick, ale wolę jednak Niggaz.
romantyk pisze:bylo kilka ladnych kombinacyjnych akcji
Zgadzam się. Kilka. Na 90 minut to trochę za mało IMHO.

Ja osobiście wolałbym, aby takich spotkań było mniej no ale mniejsza o to.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 wrz 2005, 14:10

romantyk pisze:moje odczucia sa inne Nigazz. mecz byl ladny i na pewno sie na nim nie nudzilem, bylo kilka ladnych kombinacyjnych akcji, poza tym dosc szybka gra flankami i kilka ladnych kontratakow.

Czyli rzeczywiscie mecz zaslugiwal na miano ladnego.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 wrz 2005, 14:16

nie powiedzialem ze mecz zaslugiwal na miano ladnego, napsialem tylko swoje zdanie. wedlug MNIE mecz byl ladny :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”