Post Wyświetl pojedynczy post autor: cranci » 30 wrz 2005, 23:49
cranci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 wrz 2005, 23:49
k@li pisze:kaczy napisał:
Jedynnym pilkarzem Bary ktorego troche lubie jest Beletti .
Gówno nas to obchodzi...
kaczy napisał:
Jedynnym pilkarzem Bary ktorego troche lubie jest Beletti . Jakoś lubie jego styl gry i podoba mi sie jego osobowość na boisku . może nazwisko ma niezasławne ale stara si nie odróżniać od tych gwiazdeczek . I wogóle fajnie gra na tej prawej obronie
Z takimi postami to do tematu o ulubionych piłkarzach. Nie zaśmiecaj...
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 wrz 2005, 23:58
Gówno nas to obchodzi...
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 paź 2005, 0:03
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 0:04
no żebyś wiedział że zabłysnęłem w przeciwieństwie do Ciebie...Toudinho pisze:To ześ zabłysnoł, zabronisz mu tego, przeszkadza Ci to co on napisal to kliknij i bedziesz mial po problemie...
Zastanawiam sięz jakiej stronki wkleiłeś te wiadomosci wielki "znafco"...
Mówiłem w imieniu wszystkich kibiców Barcy udzielających się w tym temacie, bo jestem więcej niż pewien że każdy z nich zgodzi się ze mną że niepotrzebnie zaśmiecasz temat. Możesz mi powiedzieć jakim to ja jestem kibicem że tak Cię to irytuje ???kaczy pisze:Mow za siebie . To że przytrafiaja sie tacdy kibice Barcy jak ty to raczej nic nadzwyczajnego , ale jednak są .
Choć jak zapewne zawsze się przeliczysz...kaczy pisze:I raczej nie powinno być niesodzianki (Chodź jak zawsze ,na to licze)
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 0:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 0:06
Hmm , podam ci przyklad np wiselki .Kaczy co masz na mysli mowiac ten zespol grający na Camp Nou jest zupełnie inny niz ten na boisku rywala?
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 0:10
Taaaa sytuacje Barcy opisywać na przykładzie Wisły Krakówkaczy pisze:Hmm , podam ci przyklad np wiselki .
Bo Barcelona na boiskach rywali klasy Saragossy gra inaczejkaczy pisze:Widziales roznice tych 2 meczy .I postawe panatinaikosu na wlasnym boisku przy dopingu ok. 100 ty fanowpo prostu ta atmosfera opbudza to gry . Barca jest jednym z tych którym to czy graja u siebie robi wiekszą roznice
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 paź 2005, 0:11
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 0:14
Niggaz pisze:Taaaa sytuacje Barcy opisywać na przykładzie Wisły Kraków To jest szczyt ale czego? Głupoty, frustracji czy może zerowego pojęcia o piłce?
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 0:14
Człwieku Ty się zastanów co piszesz! Ja nic nie zrozumiałem z tego posta, weź się wyluzuj, opanuj emocje i doppiero cos napisz...kaczy pisze:Hmm , podam ci przyklad np wiselki .
Widziales roznice tych 2 meczy .I postawe panatinaikosu na wlasnym boisku przy dopingu ok. 100 ty fanowpo prostu ta atmosfera opbudza to gry . Barca jest jednym z tych którym to czy graja u siebie robi wiekszą roznice
Taaaa zapewne...kaczy pisze:Chyba że ty nie wiesz o czym ja mowie i masz zerowe pojęcie o pilce
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 0:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 9:25
Klasa niższa?? chyba troche zaniżyłeś poziom Barcy, to jest 1500 klas niżej, i własnie porównywanie Wisły do Barcy jest nie na miejscu.kaczy pisze:Niggaz pisze:Taaaa sytuacje Barcy opisywać na przykładzie Wisły Kraków To jest szczyt ale czego? Głupoty, frustracji czy może zerowego pojęcia o piłce?
Moze po prostu klasa nizsza . Ale jakbys chcial wiedziec , to byl przyklad . I sens to ma oraz nie jest napewno szczytem glupoty . Chyba że ty nie wiesz o czym ja mowie i masz zerowe pojęcie o pilce
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 01 paź 2005, 10:03
hellas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 01 paź 2005, 13:24
Golum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio