Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 13

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 paź 2005, 0:38

Adammo no dobrze tylko zauwaz że Legia nie położyła sie na murawie ? Legia nie przyjechała po najmiejszy wymiar kary. W koncu to ona była niby faworytem choc nie wiem samdla czego ? A kogo to jest wina co Ty wipisałeś bo po cześci sie zgodze z Toba ?

Zreszta Kiełbowicz, Sokołowski, Szala, Surma, Vukovic, Włodarczyk ci byili czyli trzon Legii z popszedniego sezonu :>

Doszedł Szałachowski i reszta.

Lech dziś wygrał dla tego że grał. Tak to trzeba powiedziec. Bo początek mieli zabójczy mimo 0;0 do przeryw. A jak przyznał Włodarczyk Legia zaczajona zchowna taka taktyka.

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 paź 2005, 0:38

Mowicie ze legia jest słaba ale wynik poszedł w świat i nikt nie bedzie pamietał w jakich okolicznosciach Lech wygrał, czy ze słabą legią czy z mocną. Najwazniejsze ze odwieczny wróg został pokonany :D Kibice Lecha pokazali klase ... długo jeszcze na inne stadiony nie przyjdzie tylu widzów co dzisiaj na Leszka i nie chodzi tylko o pojemność stadionu.

Co do kibiców legii to naprawde żenujące, moze lepiej bedzie jak nie bedą jezdzic na wyjazdy a wioche niech sobie robią w warszawce .... wiadomo marny klub, marni kibice.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 paź 2005, 0:45

to co zrobili kibice Legii to zenada ale gorsze jest zachowanie ,,profesjonalnych' grajkow z poznania na czele ze slowikiem reissem :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8740
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 9:14

Witam :)
Skladam Wam szczere gratulacje :)
Wielkie brawa dla Was :) wygraliscie zasluzenie :)

szkoda, ze Wlodarczyk nie wykorzystal jakiejs sytuacji :(
ciesze sie, ze jak Legia przyjezdza na Lech zawsze jest ok.25tys. :!:

a co do kibicow Legii - te race to celowe ich zagranie, wyraz dezaprobaty wobec dozywotnich zakazow stadionowych wreczanych przez Zygo.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 01 paź 2005, 11:36

nowok pisze:Kibice Lecha pokazali klase ... długo jeszcze na inne stadiony nie przyjdzie tylu widzów co dzisiaj na Leszka i nie chodzi tylko o pojemność stadionu.
A mis ie wydaje że własnie o to głównie chodzi oraz o tradycje piłkarskie w miescie, przeciwniaka, ligi i gry zespołu.

Awatar użytkownika
adammo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adammo » 01 paź 2005, 11:47

nowok pisze:Mowicie ze legia jest słaba ale wynik poszedł w świat i nikt nie bedzie pamietał w jakich okolicznosciach Lech wygrał, czy ze słabą legią czy z mocną.

Wiesz, na świecie to naszą ligą gardzą i jedyne co z ligą polską się kojarzy
to Dudek, Krzynówek i Legia, gdyby nawet grała w IV lidze, bo tylko ona dokonała największych osiągnięć na arenie międzynarodowej i doóki żaden z klubów polskich nie osiągnie więcej, to zawsze Legia będzie rządzić...

Awatar użytkownika
adammo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adammo » 01 paź 2005, 11:50

*_For_zaza_Milan_* pisze:Adammo no dobrze tylko zauwaz że Legia nie położyła sie na murawie ? Legia nie przyjechała po najmiejszy wymiar kary. W koncu to ona była niby faworytem choc nie wiem samdla czego ?
Mnie się wydaje, że Legia to leży na murawie od pocżatku sezonu, tylko żeby to zauważyć, to trzeba wiedzieć jak Legia grała przez ostatnie lata, bo w porównaniu z ostatnimi latami, to to jest leżenie!
Legia przyjechała po remis, a bukmacherzy głównie wskazywali na faworyta Lech (w tym pilka.pl) bądź u niektórych nawet remis. Na Legię się nie stawiało, więc masz jakieś niezaktualizowane informacje

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 paź 2005, 12:13

adammo pisze:Wiesz, na świecie to naszą ligą gardzą i jedyne co z ligą polską się kojarzy
to Dudek, Krzynówek i Legia, gdyby nawet grała w IV lidze, bo tylko ona dokonała największych osiągnięć na arenie międzynarodowej i doóki żaden z klubów polskich nie osiągnie więcej, to zawsze Legia będzie rządzić...
Przyznaj sie - na oddziale dziennym zainstalowali wam internet :>
Porazaja mnie niektore teksty kibicow Legii (jezeli nie jestes jej kibicem, to jeszcze gorzej)... o czym ty mowisz?? bo nie bardzo zrozumialem... ze niby Legia osiagnela najwiecej na arenie miedzynarodowej? to co takiego osiagnela? oswiec mnie co zawojowala Legia a czego nie potrafily osiagnac inne polskie kluby? chyba sie starzeje, bo mnie pamiec zawodzi...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 paź 2005, 12:32

Do tych co jadą na kibiców Legii – jak nie macie o czymś pojęcia to nie pieprzcie głupot. Rzucanie rac było zamierzone i nie było spowodowane ty, że Legia przegrywała, a prawdziwi kibice Lecha poparli tą akcję. Tylko takie pikniki co nie wiedzą na jakim świecie żyją gwizdali.

Awatar użytkownika
adammo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adammo » 01 paź 2005, 12:35

Krzysztof Jarzyna pisze:
adammo pisze:Wiesz, na świecie to naszą ligą gardzą i jedyne co z ligą polską się kojarzy
Przyznaj sie - na oddziale dziennym zainstalowali wam internet :>
Porazaja mnie niektore teksty kibicow Legii (jezeli nie jestes jej kibicem, to jeszcze gorzej)... o czym ty mowisz?? bo nie bardzo zrozumialem... ze niby Legia osiagnela najwiecej na arenie miedzynarodowej? to co takiego osiagnela? oswiec mnie co zawojowala Legia a czego nie potrafily osiagnac inne polskie kluby? chyba sie starzeje, bo mnie pamiec zawodzi...
Cóż, widzę, że jesteś prostakiem, ale pretensje można mieć do Twoich rodziców, którzy Cię nie potrafili wychować, no chyba, że jeśli jesteś z domu dziecka (i Wam zainstalowali internet) to współczuję!

A bynajmniej małolacie to, co w Lidze Mistrzów, kiedy "rąbałeś" w pieluchy. Jak sobie przypomnisz po dobranocce, to byś wiedział, że Legia grała w takich rozgrywkach, zaszła daleko i jakoś moja sklerotyczna pamięć nie przypomina sobie, aby Groclin, WisłaK, Polonia, GKS etc nie doszły dalej.

Heeeh

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8740
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 12:38

moge napisac jedno : wstyd mi, ze Legia ma takich kibicow jak Adammo :cry:

pozdro dla normalnych kibicow :)

Awatar użytkownika
adammo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adammo » 01 paź 2005, 12:41

Kibicowanie jest jedną sprawą, a wyrażanie i obrażanie innych drugą sprawą, a ty jesteś raczej dziecinnym e-chuliganem, ale cóż no body is perfect

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 paź 2005, 12:45

adammo pisze:Cóż, widzę, że jesteś prostakiem
Coz widze, ze nie widzisz.
adammo pisze:ale pretensje można mieć do Twoich rodziców, którzy Cię nie potrafili wychować
Oczywiscie przekaze im to, wezma sobie Twoje spostrzezenia do serca. jezeli chcialbys udzielic im kilku rad na temat wychowywania dzieci, zapraszam na priv.
adammo pisze:małolacie
:lol: :lol: :lol: ja bym rzekl - gowniarzu - bardziej prowokacyjne i pasujace do Twojej napinki (nedznej bo nedznej ale zawsze) :lol: :wink:
adammo pisze:"rąbałeś" w pieluchy
:shock: jakas trauma z dziecinstwa :>
adammo pisze:Jak sobie przypomnisz po dobranocce, to byś wiedział, że Legia grała w takich rozgrywkach, zaszła daleko i jakoś moja sklerotyczna pamięć nie przypomina sobie, aby Groclin, WisłaK, Polonia, GKS etc nie doszły dalej.
Dobra a teraz na powaznie - Legia wyszla z grupy (Blackburn, Spartak, Rosenborg) i polegla w cwiercfinale z PAO. jezeli uwazasz to za "najwieksze osiagniecie polskiej druzyny" to dziekuje, nie mam wiecej pytan... Sukcesy Gornika, Widzewa czy nawet Legii ale wczesniejsze juz kolega nie pamieta? bo niby skad, jak rodzicie wroca z pracy to sie ich zapytaj.
A w kwestii formalnej - ostatnia druzyna, ktora grala w LM byl Widzew. wiec to, ze Legia byla ostatnim polskim klubem grajacym w tych rozgrywkach tez nie przejdzie. pozdro

Awatar użytkownika
adammo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adammo » 01 paź 2005, 12:45

<ziew>

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2005, 12:49

<ziew>
te - legionista :!: nie zaśmiecaj mi tu topicu o Kolejorzu - bo mi się narazisz :lol:
Jak nie masz nic do powiedzenia to siedź cicho w swoim stołecznym mieszkaniu i płacz po porażce.
Pogódź się z tym, że Legia nie zawsze będzie wygrywać z Lechem - a napewno nie w obecnym czasie bo z takiej gry szybko się nie wyleczą :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”