Ja nie jestem przekonany do Kovacicia, a Thiago mógłby być fajnym zastępstwem dla Modricia który już będzie miał we wrześniu 33 lata.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 23 cze 2018, 14:45
Ja nie jestem przekonany do Kovacicia, a Thiago mógłby być fajnym zastępstwem dla Modricia który już będzie miał we wrześniu 33 lata.
Slim91
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymek029 » 01 lip 2018, 0:38
Szymek029
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lip 2018, 2:40
Messi bedzie sie starzal lepiej niz Ronaldo. No [k****] trzymajcie mnie.
i sam sobie odpowiedziałeśMessi mial na starosc stac sie tym czym teraz jest dla Argentyny, czyli "swiatowej klasy rozgrywajacym". Jak to wypada aktualnie?
Ludzie, nie rozumiecie pilki noznej, to sie o niej przynajmniej nie wypowiadajcie.
akurat jako JEDYNY w temacie potrafi swoje tezy uargumentować i obronić. Życzyłbym ci żebyś osiągnął taki poziom fachowej dyskusji na forum piłkarskim.Ja wiem, ze moody stara sie tworzyc tu od jakiegos czasu alternatywna rzeczywistosc, ale czy on naprawde potrzebuje klaunow z blaugrany do pomocy? Doskonale sam robi z siebie pajaca. Nie potrzeba mu pomagierow.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 01 lip 2018, 21:24
lionel messi. pilkarz, trener, dyrektor sportowy. a gimby i tak powiedzo, ze ronaldo kompletniejszyMessi szedł w moim kierunku. To było w czerwcu ubiegłego roku, graliśmy w Australii mecz towarzyski przeciwko reprezentacji Argentyny. Stałem z Willianem i innym zawodnikiem w okolicy piłki, czekaliśmy na rzut wolny. To nie ja miałem go wykonać.
Nagle Messi podszedł do mnie, popatrzył mi prosto w oczy i zapytał: - No to jedziemy razem do Barcelony czy nie?
To wszystko. Nie powiedział nic więcej. Odwrócił się i odszedł.
Nie miałem nawet czasu pomyśleć, powiedziałem po prostu: - Pojadę, jeśli tylko zechcesz mnie zabrać.
Ciężko odciągnąć mnie od gry, sprawić, żebym stracił koncentrację, ale od czasu słów Leo do momentu wykonania rzutu wolnego przez Williana myślałem tylko: "czy mówił poważnie, dlaczego to powiedział? O mój Boże, co się właśnie wydarzyło?".
W tamtym czasie byłem zawodnikiem Guangzhou Evergrande i ciężko byłoby uwierzyć komukolwiek, że Barcelona mogłaby być mną zainteresowana. Myślałem, że Leo po prostu żartował, jakby chciał mnie rozkojarzyć. Ale w końcu graliśmy tylko mecz towarzyski... więc może mówił poważnie?
Po meczu dałem jednemu z ochroniarzy moją koszulkę i poprosiłem, żeby przekazał ją Messiemu. Po chwili wrócił z szatni Argentyńczyków, trzymając koszulkę Leo. Dla mnie.
Wtedy pomyślałem: "co, jeśli to wszystko dzieje się naprawdę?".
Jednak po powrocie do Chin nie było mowy o transferze. Minął miesiąc, zapomniałem już o tym. Cieszyłem się grą. Później, w lipcu, pojawiły się plotki o zainteresowaniu Barcelony moją osobą.
Zadzwoniłem do mojego agenta i powiedziałem: - Na miłość boską, zaraz zwariuję! Powiedz mi, czy to wszystko prawda!
- To skomplikowane. Może tak, może nie - odpowiedział.
Napisałem do Neymara, zapytałem: - Czy to dzieje się naprawdę? Wiesz coś? Niedługo oszaleję.
On też nic nie wiedział przez całe zamieszenie związane z jego transferem do PSG.
Wiadomo, jak to jest z transferami. Nie można nikomu ani niczemu ufać. Dużo się wokół nich dzieje. Poza tym, szczerze mówiąc, dobrze czułem się w Chinach. Dobrze nam się tam żyło z żoną, poza tym nieźle grałem w piłkę.
W sierpniu, tuż przed zamknięciem okna transferowego, wydawało się, że nic już się w kwestii transferu do Barcelony nie wydarzy. W tamten weekend graliśmy o mistrzostwo Chin, zaprosiliśmy nawet przyjaciół z Brazylii.
Wtedy właśnie zadzwonił do mnie mój agent i powiedział: – Umowa gotowa. Musisz tylko przyjechać do Barcelony i ją podpisać.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 08 lip 2018, 19:15

moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 08 lip 2018, 19:27
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2018, 19:28
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 lip 2018, 20:22
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 08 lip 2018, 20:31
Jednak wypożyczenie z wykupemZdaniem Gerarda Romero operacja nadal nie jest zamknięta. Trzeba poczekać, bo zamiarem klubu była sprzedaż, nie wypożyczenie. Chińczycy naciskają, brakuje szczegółów. Zdaniem Marcelo Bechlera, nie będzie to wypożyczenie, ale transfer za 50 mln euro. FC Barcelona wkrótce wyda oświadczenie.
Jak informuje RAC1, opcja wykupu jest obowiązkowa i będzie wynosić 50 mln euro. Guangzhou Evergrande musi ją aktywować przed końcem roku.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 08 lip 2018, 22:51
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lip 2018, 9:03
Jedno co można powiedzieć o Zarządzie Barcelony to jest fakt, że nie jest transparentny.Gerard Romero informuje na Twitterze, że kwestie prawne powodują, iż Chińczycy nie mogą OBECNIE dokonać transferu definitywnego i zapłacić za Paulinho. FC Barcelona zapewnia jednak, że Guangzhou zapłaci za Brazylijczyka 50 mln euro przed końcem 2018 roku. Odejście zawodnika ma zwolnić miejsce dla Arthura jako gracza nieposiadającego paszportu UE.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2018, 11:46
cloner
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 09 lip 2018, 23:13

moody
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio